تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 707 از 4428 اولاول ... 20760765769770370470570670770870971071171775780712071707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,061 به 7,070 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    تازگی توی تهران، پارس آنلاین برای ایجاد اشتراک جدید فقط به مودم های زایکسل و سیمفونی و ایسوس دیگه سرویس میده.
    ولی من قبلا با لینکسیس wag54g2 ازش سرویس می گرفتم ( یعنی 3-4 ماه پیش) الان جامو عوض کردم و حالا که سرویس می خوام بگیرم، میگن باید مودم عوض کنی.
    حدس میزنم که پارس آنلاین هم واسه سود بیشتر می خواد مشتری ها رو بپیچونه و این طوری سود بیشتری از فروش مودم گیر بیاره.
    خواستم ببینم کسی هست که با لینکسیس یا دی لینک از پارس آنلاین خدمات بگیره؟
    Last edited by lordisoh; 25-05-2011 at 15:20.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    تازگی توی تهران، پارس آنلاین برای ایجاد اشتراک جدید فقط به مودم های زایکسل و سیمفونی و ایسوس دیگه سرویس میده.
    ولی من قبلا با لینکسیس wag54g2 ازش سرویس می گرفتم ( یعنی 3-4 ماه پیش) الان جامو عوض کردم و حالا که سرویس می خوام بگیرم، میگن باید مودم عوض کنی.
    حدس میزنم که پارس آنلاین هم واسه سود بیشتر می خواد مشتری ها رو بپیچونه و این طوری سود بیشتری از فروش مودم گیر بیاره.
    خواستم ببینم کسی هست که با لینکسیس یا دی لینک از پارس آنلاین خدمات بگیره؟
    مودم رو وردار ببر پارس آنلاین بگو یه اکانت موقت بهت بدن واسه تست کانفیگ کن بذار کارشناس بیسوادشون ببینه که مشگلی نداره.

3. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان این پارس مثل شاتل طرح هایی مثل 3 گیگ بخر 6 گیگ ببر و ... نمیزاره؟؟
    شاتل تا تقی به توقی میخورد یه چند گیگی ترافیک رایگان میداد !! پارس از این کارها نمیکنه نه؟؟

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

سرویس من از هفته گذشته به شدت افت سرعت داشته و الان تو روز حدود 10 سرعت دانلودم(قبلا تو روز زیر 60 نمیرفت)
    خلاصه بعد از کلی اینور اونور گفتن مودم و بردار بیار,بردم و یه سری تنظیمات انجام دادن و گفتن اگه رفتی خونه درست نشد(که نشد !) خط تلفنتون نویز داره
    حالا میخواستم بدونم اگه نویز داشته باشه اینقدر افت سرعت و تفاوت پیدا میشه تو سرعت قبل و الانم ؟!

6. این کاربر از ehsannirvana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سرویس من از هفته گذشته به شدت افت سرعت داشته و الان تو روز حدود 10 سرعت دانلودم(قبلا تو روز زیر 60 نمیرفت)
    خلاصه بعد از کلی اینور اونور گفتن مودم و بردار بیار,بردم و یه سری تنظیمات انجام دادن و گفتن اگه رفتی خونه درست نشد(که نشد !) خط تلفنتون نویز داره
    حالا میخواستم بدونم اگه نویز داشته باشه اینقدر افت سرعت و تفاوت پیدا میشه تو سرعت قبل و الانم ؟!
    در واقع اين راحت ترين و رايج ترين نوع برخورد با مشتري مي باشد. پاسخ سوال هايي رو مثل چرا سرعتم كمه ، چرا قطع و وصل ميشه و ... خيلي راحت ميدن :‌خط تون نويز داره.
    اولا وقتي مودم شما روشن باشه خودشون ميتونن چك كنن ببينن نويز داره يا نه.
    ثانيا مگه توي اين يه هفته اتفاقي افتاده كه نويز خط شما زياد بشه؟
    ثالثا شما خودتون چك كنيد ببينيد وضعيت خط چطوره و نتيجه رو اينجا اعلام كنيد دوستان نظر بدن.
    رابعا با يك خط با نويز بسيار بالا هم ميشه به يك سرعتي مثل 100 دسترسي پيدا كرد در 99.9 درصد موارد از آي اس پي هست كه چون پهناي باند به اندازه مشتركين نداره با اضافه شدن مشترك جديد سرعت افت پيدا ميكنه.
    پس علي الحساب ميتونيد نويز خط و دان استريم رو از تنظيمات مودم بخونيد!

8. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NOjAN.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مملکت فیلتر شده !!!

پيش فرض

دوستان این پارس مثل شاتل طرح هایی مثل 3 گیگ بخر 6 گیگ ببر و ... نمیزاره؟؟
    شاتل تا تقی به توقی میخورد یه چند گیگی ترافیک رایگان میداد !! پارس از این کارها نمیکنه نه؟؟
    نه متاسفانه . من با اینکه از کیفیتش نسبت به شاتل خیلی راضیم ولی این یه موردش برام ضد حاله !

10. این کاربر از NOjAN.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ما رسما سرویس شدیم اون ترفند بیچارم کرد هر کی میخواد ترفند 12:30 و 6 تا 7 رو اجرایی کنه چند روز بعد همین ساعتهای ترفند قطع و جیره بندی میشه و روزانه سرعت شدید افت میکنه مثل دیال اپ میشه چقدر بد شانسیم تازه یک هفته بود از ترفند استفاده میکردم ولی پارس افلاین زرنگتر از این حرفهاست

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

POL-128-2G * هر شب چقدر میتونه دانلود رایگان کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خیلی جالبه تخفیفاش همچینی زیاد هم به صرفه نیست برای خرید ججم
    1 گیگ 5 تومن
    5 گیگ 24 تومن
    ههه فقط 1 تومن تخفیف.......
    مگه کیکه که اینقدر کم تخفیف میدن!!!!
    دوستان یه سوال میگم دانلود 128 با 256 تو سرویس های پارس آنلاین فرق داره؟کلا سندورسیوشون تفاوت زیادی داره
    یا نه؟
    قیمت ها که برای 2 گیگ یکیه :
    راستی یه سوال داشتم من که نتم حالت pppop هست و bridge نیست چطوری دیسکانکت کنم؟راهی به جز restart مودم هست؟
    والا من که خاموش روشن کردم مودم رو اما بازم حجم جدید مصرفیم اضافه نشد تو قسمت مدیریت سرویس
    اگه بخوام bridge کنم فقط همون قسمت که باید تیک مربوطه رو بزنی تو تنظیمات فرق میکنه دیگه؟
    Last edited by killerb13; 26-05-2011 at 07:58. دليل: اضافه کردن سوال

14. این کاربر از killerb13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ما رسما سرویس شدیم اون ترفند بیچارم کرد هر کی میخواد ترفند 12:30 و 6 تا 7 رو اجرایی کنه چند روز بعد همین ساعتهای ترفند قطع و جیره بندی میشه و روزانه سرعت شدید افت میکنه مثل دیال اپ میشه چقدر بد شانسیم تازه یک هفته بود از ترفند استفاده میکردم ولی پارس افلاین زرنگتر از این حرفهاست
    من نزدیک یک ماهی هست که از 12:30 تا 6.59 دارم دانلود میکنم تا بحال از ترافیکم کم نشده مگر
    خودم اشتباه کرده باشم بعد از ساعت 7 دیسکانت کردم

POL-128-2G * هر شب چقدر میتونه دانلود رایگان کنه؟
    دوست من سرعت دانلود به خیلی چیزها بستگی داره :
    Downstream
    سرعت دریافتی که پارس براتون در نظر گرفته ( تو کنترل پنل کاربری نوشته شده)
    و ترافیک مخابرات منطقه یا شهری که زندگی میکنید
    برای همین سرعت دانلود مشخص نیست پس نمیشه حجم دانلود رو هم مشخص کرد

خیلی جالبه تخفیفاش همچینی زیاد هم به صرفه نیست برای خرید ججم
    1 گیگ 5 تومن
    5 گیگ 24 تومن
    ههه فقط 1 تومن تخفیف.......
    مگه کیکه که اینقدر کم تخفیف میدن!!!!
    دوستان یه سوال میگم دانلود 128 با 256 تو سرویس های پارس آنلاین فرق داره؟کلا سندورسیوشون تفاوت زیادی داره
    یا نه؟
    قیمت ها که برای 2 گیگ یکیه :
    راستی یه سوال داشتم من که نتم حالت pppop هست و bridge نیست چطوری دیسکانکت کنم؟راهی به جز restart مودم هست؟
    والا من که خاموش روشن کردم مودم رو اما بازم حجم جدید مصرفیم اضافه نشد تو قسمت مدیریت سرویس
    اگه بخوام bridge کنم فقط همون قسمت که باید تیک مربوطه رو بزنی تو تنظیمات فرق میکنه دیگه؟
    برای استفاده از دانلود شبانه به نظر من حالت bridge از حالت pppoe کم دردسرتر هست، هیچ تنظیم خاصی هم نیاز نیست
    همنطور که خودتون هم گفتید فقط کافیه تیک این حالت رو فعال کنید

16. این کاربر از M€HRAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •