دوست عزیز
مودم BM632w) Wi-Fi)
بهتر از اون 2 تا هستش من خودم هم دارم خیلی ازش راضی هستم
دوست عزیز
مودم BM632w) Wi-Fi)
بهتر از اون 2 تا هستش من خودم هم دارم خیلی ازش راضی هستم
کسی نبود؟؟؟
اینو ببینید مبین نت تنها ارائه دهنده ی سراسری وایمکس
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by louxman; 15-03-2012 at 22:21.
البته ارایه کننده سراسری معنیش میشهاینو ببینید مبین نت تنها ارائه دهنده ی رسمی وایمکس در ایران![]()
اگر راهنمای داخل سایت ایرانسل جواب نداد این را هم امتحان کن.
در تنظیمات مودم، آیپی اینترنت را روی Static بگذار و ذخیره کن. IPv4 کارت شبکه هم اتوماتیک باشد. شاید جواب داد.
من با اوت دور مبین نت مشکلی شبیه به این داشتم. روی Bridge که میگذاشتم چند بار به طور منظم قطع و وصل میشد و در آخر هم کاملاً قطع میشد اما با این کار درست شد.
سلام دوستان
یه سوالی داشتم . مودم من از نوع outdoor هست و در نتیجه اونو پشت بام نصب کردم . یه ماه بود مشکل پایین بودن سرعت داشتم (شدید) . امروز هر چی سعی کردم که وارد تنظیمات مودم بشم نمیتونستم . البته اینو هم بگم که قبل از وارد شدن به تنظیمات مودم ، مراحل زیر رو انجام میدادم . در هر حال هر کاری که میکردم وارد تنظیمات مودم نمیشد .
مجبور شدم مودم رو از پشت بام بیارم پایین و با کابل کوتاه دیگری تست کنم که نه تنها به راحتی وارد تنظیمات مودم شدم بله با نصب اون در تراس و استفاده از کابل کوتاه سرعت اینترنتم خیلی بهتر شد حتی با وجودیکه گیرندگی آن یک درجه پایینتر اومده .
سوال اول : حداکثر کابل lan چند متر باید باشه و از از کجا بدونم کیفیت کابل خوب هست یا نه ؟؟
سوال دوم : همانطوریکه میدونید مودمهای outdoor آداپتور برق دارند ، از کجا بدونم این آداپتور برق سالم هست . شک دارم که بخاطر ضعیف شدن آداپتور ، برق کافی به مودم نمیرسه !!!
سلام
1-حداکثر 15 متر , بیشتر از این کیفیت میاد پایین
2-یا آمپرسنج یا خود کنترل پنل مودم
تست 256 این بار از اهواز
![]()
اهواز به شدت سرعت پایینه. دوستان مال شما هم مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟
تست 128 تهران شهرآرا
از وقتی که طول کابل lan رو کوتاه کردم سرعتم خیلی بهتر شده .
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)