اينجور كه گفتي كه تو برگه 6 بگيري و دبيرتم 4.5 بهت بده نمرت ميشه 9 از 20 كه اگه همه درسا رو قبول بشي
سيستم اتومات قبولي واست ميزنه .
يا علي
اينجور كه گفتي كه تو برگه 6 بگيري و دبيرتم 4.5 بهت بده نمرت ميشه 9 از 20 كه اگه همه درسا رو قبول بشي
سيستم اتومات قبولي واست ميزنه .
يا علي
مرسی که امیدوارم کردی.
امتحانات قبلی رو خوب دادم و انشاءالله اگه خدا بخواد امتحان های بعدی رو هم خوب میدم.
بازم متشکر
یا حق
قصد ضد حال زدن رو ندارم هاااااا! از اونجایی که فارغ التحصیل هم هستم آنچنان در جریان نیستم ، ولی از صحبت های سایر دوستان متوجه شدم که گویا امتحان 20 نمره ای بوده ................ لذاااااا.... خبری از 5 نمره نیست!![]()
احتمالا فهميدن ما اومديم پيش :دي
همه ي بلاهارو سر ما آوردن
دبستان كه بوديم به ما شير نميدادن
همين رفتيم راهنمايي به دبستانيا دادن
همين رفتيم دبيرستان به راهنمايي ها دادن
حالام كه داريم از دبيرستان درميايم به دبيرستانيا ميدن...
يه زمانم كه ميخواستن كنكورو واسمون ور دارن.
پارسالم كه گفتن معدلتون مستقيما تو كنكور تاثير داره
امسالم كه اينارو نهايي كردن
دانشگام كه يه زمان ميخواستن دخترونه پسرونه كنن.(شانس آورديم لغو شد)
تيكه كلامه يكي از بچه هاي كلاس: باز اينا فهميدن ما اومديم پيش![]()
![]()
باحال اومدی!
اما به ما هم دبستان، هم راهنمایی، هم دبیرستان و هم امسال شیر دادن!![]()
اما مثلا روز آخر قبل از عید و روز آخری که رفتیم مدرسه شیر ندادن، شیر اوردن اما ندادن! معلوم نیست چه خبر شد!
اضافه میکنم؛
امتحانا برای ما نهایی شد.
امتحانهای سوم چه ترم اول چه ترم دوم فشرده گرفته شد!
===================
در ضمن امروز مدرسه ی ما مجلس عزا بود!!! منظورم فقط ریاضیاس ها! همه از دم از دبیرمون شاکی بودن! نه خوب درس میداد، نه حواسش به وقت کلاس بود (همه ش با بچه ها میشست حرف میزد!) ، نه تمرین درست و حسابی حل میکرد (گفت گلواژه بخرید، بعد هر دفعه میگفت 4 نفر بیان از روی جوابها بنویسن پا تخته و بعد هم توضیح بدن! این شد تمرین حل کردن ما). امروز اگه پیداش میکردیمممممممم!
خداییش تنها راه نمره خوب کتاب کمکی بود! من که فقط گلواژه رو خوندم، نه جزوه، نه کتاب. کلا راضی ام.
دوستان من تا حالا لب به هندسه پایه نزدم !
می خواستم اونایی که خوندن چندتا فصل جدا کنن به ترتیب سادگیش برام بنویسن ضمننا من این منابع رو دارم :
1- هندسه گاج 1 و2
2- هشت کتاب گاج
3- هندسه 1 الگو
4- کتاب درسی!
5- جزوه نه چندان خوب
6- جزوه های گام اول گزینه دو
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قسمت دوم سوالم واسه تحلیلیه
من تحلیلی رو ترم اول خوندم و روم به دیوار امتحان ترم بیست شدممنظورم اینه که خوب خونده بودم ولی الان چیز زیادی یادم نیست می خوام دوباره جزوه بخونم یه جزوه فوق العاده دارم می خواستم ولی زیاد وقت تست زنی ندارم کتاب تست هم :گ
1- مبتکران ( تستاش زیاده )
2- هشت کتاب گاج
دارم می خواستم بدونم به نظر شما من اگه همون جزوه رو بخونم و تو امتحان های جامع گزینه دو و کانون و سنجش و کتاب سنجش آخر تست کار کنم کافیه اصالا تست خلاصه می شناسین ؟
من رشتم تجربي بود ولي تو رياضي شركت كردم رياضي من هم ضعيفه مي خوام تو دانشگاه آزاد امتحان بدم چه كتاب هايي برام خوبه كه يه تير دو نشون باشه تو اين وقت كم
سلام بچه ها
یه سوال !!
شما احساس نمیکنین که زمان داره میدووه؟؟؟؟؟
من واقعا نمیدونم باید چی کار کنم!!!!
انگار روزا دارن توی یه چشم به هم زدن تموم میشن
من اینطوری نمیتونم درس بخونم .آرامش ندارم![]()
براي تو يه بار اومده بودم
فكر نكن يادم رفته
خوب توهم بايد بدوي ديگهسلام بچه ها
یه سوال !!
شما احساس نمیکنین که زمان داره میدووه؟؟؟؟؟
من واقعا نمیدونم باید چی کار کنم!!!!
انگار روزا دارن توی یه چشم به هم زدن تموم میشن
من اینطوری نمیتونم درس بخونم .آرامش ندارم
هيچكس آرامشي اندازه من نداره...كلا بيخياله امسالم.اصلا دوست ندارم امسال برم دانشگاه.مگه زوره؟
بچه ها ادبیات2 کدوم سالا هماهنگ کشوری بوده؟؟ من دنبال نمونه سوال می گردم کمک کنین تو رو خدا
شاید اینا به دردت بخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)