دوست عزیز سپاسگزار!
ولی چون مساله کارایی performance را مطرح کردی و تاکید داشتی روی اون، جالبه این لینک را مطالعه کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کواترون 8300 ، نمره 5 را داراست!
دوست عزیز سپاسگزار!
ولی چون مساله کارایی performance را مطرح کردی و تاکید داشتی روی اون، جالبه این لینک را مطالعه کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کواترون 8300 ، نمره 5 را داراست!
دوستان من می خوام lw57000 الجی رو بخرم
فرکانس تصویر (هرتز): 100
انطباق تصویر (هرتز): 120
می خواستم ببینم آیا با این هرتز مشکلی در تصاویر به وجود نمیاد (سریع)
کلا چجور تلوزیونی است
و اگر تلوزیونی تا 1.700 -1.800 تومان پیشنهاد می کنید ممنون می شم
به نظر من حالا که میخوای واسه 40 اینچ یه هزینه خوب کنی دور سامسونگ رو خط بکش چون کیفیت تصویرش و نمایش رنگهای زنده اش نسبت به سونی خیلیییییییی ضعیفه . اگه میخوای به تصویری بینظیر برسی بین مدل sony nx720 که یکی از 3D های خوب سونی هست و مدل LC-40LE8300X شارپ که کواترون هم هست یکی رو انتخاب کن تا یه عمر از گارانتی خوبشون و مرغوبیت پنل و کیفیت تصویرشون خیالت راحت باشه .
دوست عزیز با نظر Samira موافقم . مدل nx720 سونی یکی از مدلهای خوب سونیه که حدود 2200 تومنه . یه نگاه به مشخصات تلویزیون LC-40LE8300X هم بنداز . البته این مدل شارپ قیمتش 1990 تومنه ضمن اینکه ویژگیهای منحصر به فردی داره مثل پانل 4 رنگ (کواترون) که تصاویر بینظیری رو به وجود میاره و مجهز به گیرنده دیجیتال داخلیه و یکسری هدایای ویژه مثل بلوری پلیر شارپ داره که قیمت این بلوری پلیرش 300 تومنه و به نظرم اگه میخوای هزینه کمتری کنی ولی خرید خوبی انجام بدی با توجه به شرایطی که گفتم مدل شارپه بهتره و با خریدش یه بلوری پلیر مرغوب ولی رایگان هم گیرت میاد !!!
مشخصات تلویزیون LC-40LE8300X
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من می خوام lw57000 الجی رو بخرم
فرکانس تصویر (هرتز): 100
انطباق تصویر (هرتز): 120
می خواستم ببینم آیا با این هرتز مشکلی در تصاویر به وجود نمیاد (سریع)
کلا چجور تلوزیونی است
و اگر تلوزیونی تا 1.700 -1.800 تومان پیشنهاد می کنید ممنون می شم
به نظر من که سامسونگ اصلا" با سونی و شارپ قابل مقایسه نیست . چقدر میخوای هزینه کنی ؟؟؟
با خرید شارپ یا سونی میتونی از هزینه ای که کردی مطمئن باشی و بدونی که داری از پنل خوب و تصویر با کیفیت و خدمات ویژه گارانتیشون استفده میکنی . البته همه مدلهای سونی پنلشون ژاپنی نیست و اونایی که پنلشون ژاپنیه قیمتشون بالاست . شارپ تمان مدلاش پنل ژاپنیه و بعضی از مدلهاش مجهز به پنل 4 رنگ هستند که بهشون کواترون میگن و این پنل 4 رنگ فقط مال برند شارپه که تصاویر زنده با رنگهای طبیعی رو به وجود آورده .
در کل هم سونی خوبه هم شارپ .
به نظر من که به خاطر تفاوت خیلی کم قیمت اینجا و بانه ، اصلا" از بانه نخر و خودت رو از خدمات بینظیر گارانتی این دو برند محروم نکن .
موفق باشی
Last edited by samira_googleOne; 17-01-2012 at 11:02.
ببین حواست باشه بعضی از مدلهای شارپ مثل مدل LE8300X رو اگه از بانه بخری ضرر میکنی چون توی نمایندگی با خرید این مدل tv یک دستگاه بلوری پلیر و 2 تا عینک 3D به عنوان هدیه بهت میدن که قیمت عینکها دانه ای 80 تومنه و بلوری پلیر شارپی هم که میدن 300 تومنه و این یعنی 80+80+300 تومن با خرید از نمایندگی سود کردی ضمن اینکه خدمات گارانتی هم داری ! ولی بانه اینارو نمیده و قیمتشم با تهران خیلی فرق نداره !
از نظر مشخصات کلی هر دو مدل ویژگیهای مشابهی دارند . از نظر قیمت میدونم که bx400 حدود 930 تومنه ولی قیمت ld460 رو نمیدونم . bx400 تیونر دیجیتال نداره . من توی فرومها درمورد اینکه کیفیت تصویر bx400 خوب نیست مطلب زیاد دیدم ولی اطلاعاتم راجع بهش کامل نیست . ولی بهت lg رو هم توصیه نمیکنم چون به نظرم رنگ تصاویرش خیلییی مصنوعیهههه و مرغوبیت پنل تلویزیون الجی رو نمیشه با پنل سونی مقایسه کرد .
این مدل الجی جزء مدلهای خوبشه و در دو سایز 55 و 47 اینچ موجوده .البته با این قیمت میتونی برندهای با کیفیت و دوام بهتر هم بخری ولی خب این مدل توی برند الجی مدل خوبیه . در مورد فرکانسشم باید بگم که 100HZ خوبه .
بهت مدل LC-40LE700M شارپ رو که 1600 تومنه معرفی میکنم . پنلشم ژاپنیه و بادوامه و full led هست واسه همین کیفیت تصویر و نمایش رنگهاش بهتره.
لینک مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)