تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 707 از 1211 اولاول ... 2076076576977037047057067077087097107117177578071207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,061 به 7,070 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه smart007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

8

به جان خودم اين خود فوتباليستاس ! چه شوتايي ميزنن ! از وسط زمين ميزني ميره تو گل ! سرعت هم كه در حد بوگاتي بالاس ! بازيكنا وقتي ميدوئن ديگه نميشه بهشون رسيد ! ببينيم اين خطا رو جايي بايد برم ON كنم ؟! چون اين داور در نقش هويجه اصلا خطا نميگيره ! دروازه خالي جلوم بود يارو از پشت تكل زد بازيكنم تركيد ولي خطا نگرفت ! بازي هم كه سخت نيست حالا شايد تو مستر ليگ به مشكل بر بخوريم كه البته فكر نكنم ديگه به اونجاها برسم من از فاصله 40 متري گل زدم اچيو نداد !

راستي چرا هيچ كس از رئال نرفته ؟! روبن , اشنايدر , دلارد همه بچه ها هستن ! حالا خوبه روبينيو نيستش
    چمن بازي هم خيلي عالي بود مخصوصا وقتي زوم ميكني روش !!!

يه چيز ديگه ! هوش مصنوعي بازيكن ها در حد جلبكه ! يه جا توپ داشت ميرفت تو كرنر دروازه بانه ابله توپ رو كشيد بيرون انداخت جلو پاي من منم زدم تو گل ! : دي

اما بازي نسبت به نسخه ي قبل پيشرفت كرده ! بيخودم نياين به من بگين فيفا فن كه دلخور ميشم ! : دي
    اين بود اولين پست من بعد از مدت ها دوري و بن بودن : دي !

موفق باشيد عزيزانم !
    حالا که این نسخش خیلی بهتر از فیفا از آب در اومده
    همونطور که کاربران سایت gamespot ریتینگ دادنfifa از 10 گرفته 3.4

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

واقعا از کنامی نا امید شدم من با اینکه 3 تومن بیشتر برا این بازی ندادم قسم خوردم اگه سال بعد کونامی لایسنس تمام تیمها رو نخره و موتور بازیش رو عوض نکنه دیگه پولم رو برا این آشغال ندم واقعا کنامی 3 ساله داره گند میزنه واقعا اون آدمهایی که چند ده دلار برا این میدن چه میکشن ببین چی ساخته که هر سیخی میدی سرعت بازی تغییر میکنه شده سوهان روح آدم ددیگه از تو رفتن دل و روده بازیکنا خسته شدیم دیگه این گیم پلی مزخرف رو نمیخوایم دیگه تیمهای لایسنس نشده رو نمیخوایم . میدونی چیه کنامی توانش بالاتر از ایناست نمونشم چمپیونز لیگش که خوب طراحی شده اما نمیخواد تغییر اساسی بده یه سال دیگه به کنامی وقت میدم تا پس 2011 رو بزنه اگه بازم به همین صورت بود دیگه اسمش رو نمیارم برا همـیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــشه

در مورد تغییر سرعت کاملا حق با شماست دیروز یکی از بچه ها توی پیام خصوصی بهم گفت شاید اینکار رو عمدا کونامی در مورد نسخه های غیر اریجینال انجام داده من اولش به نظرم رسید اینطور نباشه اما وقتی رفتم توی فرومهای خارجی ( اونجا کاربرا نسخه اصلی رو دارن ) نظرم عوض شد چون تا الان هیچ کسی اونجا از این مساله شکایت نکرده حالا ایشالا من فردا ته توی قضیه رو در میارم .
    اگر واقعا اینجوری باشه این زرنگی کونامی رو میرسونه که با این کارش رو دستی قشنگی به هممون زده .به هر حال چنین چیزی غیر ممکن نیست .

3. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کار واقعا مشکلیه وخیلی هم وقت گیر اما اگه یکی با حوصله اینکار رو انجام میده جدا چیز محشری از آب در میاد من امروز چند ساعتی وقت گذاشتم به یک جاهایی هم رسیدم اما هنوز کامل نیست .
    من با برنامه فایلها رو باز کردم و تغییراتی توشون دادم جالب بدونی عکس العمل دروازه بانها حیرت انگیز شده درجه سوپر استار در مقابل واکنش اینا هیچی حساب نمیشه توی گیم پلی هم دست بردم بقدری حریف حرکات ترکیبی انجام میده که آدم هاج و واج میمونه بعضی از لحظات بازی واقعا فشار عجیبی میارن روی دروازه .
    تنها مشکلی که من تا الان نتونستم حلش کنم سرعت بازیه که خیلی زیاد شده اگه این حل بشه کار تکمیله . البته باگهایی هم توی حرکات بوجود اومده یعنی بعضی جاها هوش بازیکنان فوق العاده بالا میره و بعضی جاها خیلی ناشیانه عمل میکنن . بالاخره من سعی خودمو میکنم تا هم سرعت کم بشه و هم باگهایی که گفتم بر طرف بشه .

این نتایج مربوط میشه به قبل و بعد از تغییراتی که دادم . 5 تا بازی پشت سر هم باختم .

حسين جون كارت عالي هستش همين طورادامه بده مطمئنم كه موفق ميشي
    شما با چه برنامه اي به ديتا بيس بازي دسترسي پيدا كردي اگه ميشه برنامه رو بد تا منم يه تست بزنم ببينم ميتونم تغييراتي توش بدم يا نه
    يه پيشنهاد :شما اول دمو رو نصب كن و اطلاعات ديتا بيس اون رو در بيار به صورت كلي و بعد بر اساس همين اطلاعات ديتا بيس بازي اصلي رو ويرايش كن فكر كنم اينطوري به نتيجه برسيم ولي خدايي اگه بشه چي ميشه چون من ديگه از بازي كردن نسخه اصلي خسته شدم و اون لذتي رو كه ميخوام بهم نمي ده !!!!

يه چيزه ديگه اين موردي كه گفتي بعضي مواقع هوش مصنوعي زياد و كم ميشه بايد بگم كه هرتغييري كه تو ديتا بيس ميده بايد به نسبت همون تغيير متغيير هاي ديگه تغيير كنند و اگه اونا ثابت بمونند فكر كنم با مشكل مواجه بشيم
    من منتظر برنامه دسترسي به ديتا بيس هستم .... واگه شد يه اموزش كار با اون رو هم قرار بدي كه عالي ميشه
    شايد خدا خواست ما سبب خير شديم و بازي رو درست كرديم

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من یه سوال داشتم چرا تو مستر لیگ نمیشه نقل و انتقال انجام داد و اینکه من وقتی دنبال یه بازیکنی میگردم اون لیست ویژگی هاش مثل سرعت و ........ رو نشون نمیده یعنی جلوش یه خط تیرست ؟؟؟
    خب مشخصه
    اون بازيكن رو به ليست ايكوتت اضافه كن
    از اون بازيكن در هفته هاي بعدي گزارش مياره
    گزارش دوم قدرت هاي بازيكن رو نشون ميده

6. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد تغییر سرعت کاملا حق با شماست دیروز یکی از بچه ها توی پیام خصوصی بهم گفت شاید اینکار رو عمدا کونامی در مورد نسخه های غیر اریجینال انجام داده من اولش به نظرم رسید اینطور نباشه اما وقتی رفتم توی فرومهای خارجی ( اونجا کاربرا نسخه اصلی رو دارن ) نظرم عوض شد چون تا الان هیچ کسی اونجا از این مساله شکایت نکرده حالا ایشالا من فردا ته توی قضیه رو در میارم .
    اگر واقعا اینجوری باشه این زرنگی کونامی رو میرسونه که با این کارش رو دستی قشنگی به هممون زده .به هر حال چنین چیزی غیر ممکن نیست .
    به نظر منم اگه اين طور باشه كه به نظر من همين طوره زياد نبايد تعجب كرد چون جديدا خيلي از شركت ها قبل اينكه نسخه نهايي رو بدن بيرون با زرنگي خاصي يه نسخه مشكل دار از بازي رو ميذارن تو نت تا فكر ملت به دانلود و بازي با اون سرگرم شه و اونا بتونن بازي اصلي شون رو بدون ترس از پخش نسخه دزدي اون به فروش برسونن يه مثال هم اگه بخوام بزنم اين بازي بتمن ارخام كه بود بازي كه دستمون رسيد نسخه كامل دزدي بود كه شركت اون مشكلات رو توش گذاشته بود مثله پرتاب اون طناب و ....
    ولي يه موردي كه اينجا مطرح ميشه اينه كه كونامي حق داره بالاخره چون ما هايي كه بازي رو نهايت با 2000 تومن ميخريم نبايد هم انتظار زيادي داشته باشيم اونوقت فرق ما با اوني كه 50000 هزار تومن ميده ونسخه اصلي رو ميخره چيه ؟ يعني ك.نامي بايد به هر دو گروه يكسان حال بده من كه نظر منفي هستش
    Last edited by vahidreza2007; 29-10-2009 at 01:28.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفقیم نسخه pc بازی رو اورد برام که با offline download گرفت بود
    نصب کردم موقع اجرا اینطوری میشه و اون loading پایین صفحه اون ستاره ها همینطوری load میکنن

غیر از این بازی 5 تا بازی دیگه نصبه که عالی اجرا میشه
    demo بازی رو دارم اون راحت اجرا میشه اما این یکی
    رفیقم رو سیستم خودش اجرا کرده بازی رو

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستي من با چند تا دليل مي تونم بگم كه اين نسخه اي كه دست ما رسيده هموني نيست كه الان به صورت رسمي تو كل دنيا از طرف كونامي پخش شده :
    1- نور زياد اطراف دو دروازه : مطمئن باشيد هيچ وقت كونامي نمي ياد با اين مشكل كوچيك كه قابل حله خودشو بد نام بكنه و بازيش رو از نظر ارزش بياره پايين و من تو خبر هايي كه هنگام اومدن دمو و قبل انتشار نسخه اصلي داشتم قرار بود كه ايم مشكل حل بشه كه همون طور كه ميبينيد حل نشده برامون ؟؟؟؟؟؟
    2-سرعت بسيار زياد بازي كه خيلي عجيب هستش : كلا بچه فلسفه دمو بازي كه قبل انتشار نسخه اصلي مياد اينه كه شركت ميگه كه اقا جون چارچ.ب بازي اصلي كه مي خوام بدم بيرون اين طوري هستش و امسال قرار بر اين بود كه بازي از حالت اركيد در بياد و به واقعيت نزديكتر بشه كه دمو اين حس رو منتقل ميكرد ولي نسخه كامل دست ما ....؟؟؟؟!!!!!
    3- داوري بازي ؟؟؟
    4-انميشن هاي زيادي كه قولشو داده بودند ولي من كه حداقل چيز زيادي نديدم
    5-گرافيك و كفيت چمن بازي : من اصل نظر بر اين پايه هستش شما تو نسخه دمو وقتي بازي ميرفت تو ريپلي يا همون صحنه اهسته واقعا از كيفيت چمن لذت ميبردين و لي تو نسخه اصلي كه من اين حالت رو با انفيلد و تو هر دو نسخه مقايسه كردم كيفيت چمن تو ريپلي تو دمو خيلي خيلي بهتر از نسخه كامل بود
    6-كنترل بازيكنا : واقعا تو دمو اين كنترل بازيكنا مثله روغن تو دست ادم بود ولي تونسخه اصلي مثله اينكه بازي dirt 2 رو با نهايت سرعت انجام بدي
    ودر نهايت اينكه امسال قرار بود يه نسخه اي داشته باشيم كه به واقعيت نزديك خواهد بود واز حالت اركيد در خواهد امد كه اين طور نشده
    پس با اين تفاسير من يكي معتقدم اين همون نسخه اي نيست كه به صورت رسمي پخش شده و ما رودست عجيبي از كونامي خورديم
    ميبخشيد زياد شد وممنون بازي وقتي كه واسه خوندن گذاشتين

من همون روزي كه بازي رو گرفتم به مهران گفتم كه اين بازي هون 2009 هستش كه فقط يه دستي به كشيدن و به براي جلوگيري از پخش نسخه كامل به صورت دزدي اينو تو نت پخش كردم . ( اينم بگم اين نظر من هستش شايد اصلا اينطور نباشه و من در اشتباه باشم )

راستي يه فايل ريجستر بودش كه وقتي اون رو نصب ميكرديم ديگه وقتي ويندوز عوض ميكرديم نياز نبود دوباره بازي رو نصب كنيم بود هر كدوم از دوستان اگه اون ريجيستر فايل رو داشت ممنون ميشم قرار بده واسه دانلود .. اميدوارم منظورمو رسونده باشم كدوم فايل رو ميگم

10. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

GameSpot و نمره ضعیف PES 2010

سایت معتبر GameSpot بازی رو نقد کرد وبه نسخه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی نمره متوسط 6.5 از 10 رو داد!

نکات خوب بازی:
    بهبود حالت آنلاین به همراه کاهش لگ
    آهسته تر شدن گیم پلی شبیه ساز گونه بازی
    بهبود مستر لیگ به همراه اضافه کردن لیگ قهرمانان
    تصاویر بسیار خوب بازیکنان

نکات بد:
    وجود تنها یه مد مهم برای بازی!
    روش تیم و کات های مربوط به شیوه بازی تیم تغییر کمی در بازی ایجاد کرده!
    بهبود نیافتن هسته ی گیم پلی بازی!
    سیستم انیمیشن

این سایت به PES 2009 نمره 7 رو داده بود!

سلام مسعود جان.

من به هیچ وجه این نمره ی گیم اسپات رو قبول ندارم. این نمره ای که به نام GameSpot Score داده میشه الکی و دلخواهیه. به عنوان مثال:

وقتی که بازی gta iv برای PC منتشر شد, نمرات نقد های گیم اسپات کمتر از 8 بود و گیم اسپات نمره ی بازی رو در همین قسمت GameSpot Score زده بود 9 و الانم هست.منتها الان نمره ی نقد ها شده 8.8 و به نمره ی GameSpot Score نزدیک تر شده. ولی میخوام بگم که به نظر من این نمره ی گیم اسپات الکیه و واسه ی این به GTA IV داده بود 9 که آبروش نره اصل همون نمره ی Critic Score یا نقد هستش که برای PES 2010 Xbox میانگینش شده 7.5

در ضمن در این شکی نیست که فیفا نکست جن بهتر از PES ه. مهم برای اکثر بچه های این تاپیک و ایران اینه که روی PC کدوم بهتره که مسلماً .... ! پس جای بحثی نیست.
    Last edited by Mostafa NBA; 29-10-2009 at 01:41.

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من از سال 2003 که pes رو کامپوتر بازی کردم دیگه کلا فیفا به دلم ننشست دیگه باهاش حال نکردم .
    خداییش pes خداست . با این 2010 iهم خیلی حال کردم بعدشم 2006 وبعد 2009 .

راستي يه فايل ريجستر بودش كه وقتي اون رو نصب ميكرديم ديگه وقتي ويندوز عوض ميكرديم نياز نبود دوباره بازي رو نصب كنيم بود هر كدوم از دوستان اگه اون ريجيستر فايل رو داشت ممنون ميشم قرار بده واسه دانلود .. اميدوارم منظورمو رسونده باشم كدوم فايل رو ميگم
    مگه چنین فابلی هم هست؟
    اگه هست بزاریدچون من از نصب کردن بازی خشم نمیاد حوصلم رو سر میبره . فردا پس فردا باید ویندوزم رو عوض کنم دیگه دوباره بازیو نصب نکنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

ببينيم اين خطا رو جايي بايد برم ON كنم ؟! چون اين داور در نقش هويجه اصلا خطا نميگيره ! دروازه خالي جلوم بود يارو از پشت تكل زد بازيكنم تركيد ولي خطا نگرفت !
    دوستان یه چی بکم بخندین .

تو یه بازی مسی من مصدوم شد .
    بعد تعویضش نکردم . با خود مسی تک به تک شدم با دربازبان از پشت یه نا جوان مرد اومد و زد مسی رو سرویس کرد .مسی افتاد و پاش رو گرفت و از درد به خودش می پیچید ولی داور که فک کنم در عالم حپروت به سر می برد خطا تشخیص نداد .

مسی بلد شد و با همان مصدومیت به بازی ادامه داد

دوباره همین حرکت تکرار شد و مسی به ...... رفت . و باز هم مصدوم شد تازه شانس اوردم نیومد به عنوان تمارز کارت زرد بده. مسی مصدوم قرمز شد و دیگه کلا از بازی رفت بیرون .

فک کنم داوران لیگ خودمون رو کونامی استخدام کرده

14. 2 کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •