شما احتمالا تو بروزرت ------ ست نکردی؟
شما احتمالا تو بروزرت ------ ست نکردی؟
نه هم با اپرا و هم با IE اون صفحه باز نمی شه
من شاتل رو جمع کردم حالا 128 از کدوم شرکت بگیرم
با سلام
چرا جمع كني؟
راضي نبودي ازش؟
شاتل خدمات خوبي داره كه
البته من از شاتل استفاده نميكنم
با سلام و احترام
میخواستم بپرسم اگر از شرکت شاتل سرویس ADSL بگیرم بهتره یا از مخابرات ؟ سوال دیگه ای هم که داشتم اینه که پرسرعت ترین شرکتی که خدمات ADSL ارائه میکنه چه شرکتی هست و آخرین سرعتی که میده چقدره ؟
سلام من چندین بار تاپیک باز کردم و سوال پرسیدم که جواب های نسبتا خوبی گرفتم ولی نه اونچه که میخواستم
- من از صبانت جمع آورکردم بالاخره- حالا از کی بگیرم و کدوم سرویسو بگیرم که سرعتش خوب باشه
دانلودم زیاده
با سلام
دوست عزيزم اگه فيبر نوري باشيد بايد از مخابرات بگيريد اما اگه سيم مسي باشيد از شركت ها
مخابرات يه سري مزاياي نسبت به خودش رو داره و شركت ها هم يه سري مزايا
مثلا اينترنت مخابرات نامحدود هست ترافيكش اما سرعت دانلود پاييني داره
باز شركتها برعكس: سرعت دانلود بالا اما ترافيك محدود دارن
---------
همه ي شركتها سرعتهاي خوبي ارائه ميدن كه به نسبت شهرتون بايد با دوستانتون در تاپيك مربوطش صحبت كنيد و ببينيد اونها كدوم رو بهتون پيشنهاد ميكنن
اما براي كلي شاتل، آسياتك، صبانت پيشنهاد ميشن
--------
آخرين سرعت هم براي كاربران خانگي فعلا 128 هست و براي شركت ها و موسسات و ..... ميتونن به بالا تا 1 مگ و 2 مگ استفاده كنن
موفق باشيد.
مخابرات سرعت واقعی رو به کاربران میده نه این که کم بده شرکت ها هستن که سرعت بیشتر از قرارداد رو به مشتریهاشون میدن.
ممنونم از توضیحات وافی و کافی شما ؛ من میتونم بپرسم شما خودتون از چه سرویسی استفاده میکنین ؟ راستش من الان تقریباً 6 ماهه که از شبکه شاتل درخواست سرویس کردم ولی هنوز هیچ خبری نشده ؟ تصور میکنم بنظر شما در بین همه شرکتهای ارائه دهنده سرویس ADSL ،شاتل در اولویت هست درسته ؟
دوستان 256 نامحدود ماهیانه 30 تومن به نظرتون ارزش داره پول بدم براش.
شهرستانم و ISP هم آسیاتک هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)