تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 707 از 940 اولاول ... 207607657697703704705706707708709710711717757807 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,061 به 7,070 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه خیال کردم با کیت سرور وارد کنم از اقبالم با هردو برنامه کار کردم و میتونم اونهارو جابجا کنم ولی اگه میشه لینک ggs رو برام بزاری
    همين يكي دو صفحه پيش لينكش رو گذاشتم از پست پچ به اين ور بود ديروز يا پري روز بود لينكش رو يكي از بچه ها خواست گذاشتم تو تاپيك يكي دو صفحه پيش بود

داداش این پچ شما اموزش استفاده ازشو برامون میگی من تازه کارم
    من باید همه لینهایی که دادی دانلود کنم یا فقط پچ شمارو با کرکش؟
    لطفا یه راهنمایی مختصر بکنید
    دوست عزيز آموزش نمي خواد پچ 1.20 كه مال كونامي هست بايد نصب كني تا ورژن بازيت 1.20 بشه اگه اين پچ رو نصب كردي نياز به دانلود نيست ولي اگه تازه نصب كردي بازي رو بهش نياز داري همراه با كركش يعني دوتا لينك اولي رو دانلود بايد بكني بعد پچ اصلي رو كه خودم ساختم رو ميگيري و نصب ميكني كه فقط بايد اجرا كني و كاملا به صورت نصبي هست بعدشم كه گفتم باس چي كار كني بعد فايل cv0f.img installer رو حتما بايد دانلود كني چون پچ بر اساس اون ساخته شده يعني من اول بازيم رو از طريق كونامي آپديت كردم پس شما هم اين آپديت رسمي رو بايد نصب كني اگه ريپك من رو دانلود كني با صرفه تر هست چون بعد نصب حجم اون آپديت 180 مگ هست چون من به صورت پك شده و نصبي در آوردمش شده 32 مگ بعد نصب 180 مگ ميشه بعد فايل اديت رو هم ميبري پيست ميكني توي مسيري كه گفتم توي my document شما فقط بايد دانلود كني همچين كار سختي نيست اصولا شما به ترتيبي فايل هايي كه واسه دانلود گذاشته شده پيش بري كارت روبه راه ميشه من حساب كردم اين پچي كه ساختم حجمش از تمام پچهاي كاملي كه براي PES ساخته شده كم حجم تر هست و از طرفي Fresh تر هم هست از اين بابت كه اصولا بازي رو جا ميندازه نه اينكه Spoil كنه معتقدم پچهاي ديگه بازي رو اسپويل ميكنن ميبيني تيم هاي عجق وجق رو آوردن جاي تيم هاي لايسنس شده قرار دادن در حاليكه من فقط تيمهاي استقلال و پرسپوليس رو اضافه كردم تازه انم به جاي دو تيم موهومي WE و PES يونايتد كه مشخصا اونها رو كونامي گذاشته كه مصرف كننده ها خودشون تيم بذارن به جاي اونها تمام تيمها هم صحيح و سالم هستند و با دقت بازيكنان ملي اصلاح شدن حتي من نكات ريز رو توي بازي رو دقيق رعايت كردم توي اين بازي به طور مثال ما توي اين بازي 2 تا جواد نكونام داريم كه يكي Fake هست و يكي واقعي كه تو اوساسونا بازي مي كنه من توي تيم ملي ايران از جواد نكونام واقعي استفاده كردم و جواد نكونام Fake رو به قسمت NoBelonging فرستادم براي بقيه بازيكنان هم همين كار رو كردم براي برباتوف براي بالاك و خيلي هاي ديگه واسه همين تيم هاي ملي لايسنس نشده به نحو احسن به صورت لايسنس شده در اومدن

کد های تقلب یا کد هایی که بزنیم و دریبل و... انجام بدن کسی بلد هست/؟؟؟؟؟؟
    مگه GTA هست كه كد تقلب بزني فوتباله ها واسه دريبل آنالوگ چپ رو مي چرخوني البته با بازيكناي درجه 1 و تراز اول و البته تكنيكي

با وبکم خوب در نمیاد...اگه دوربین داری با دوربین عکس بگیر کیفیتش بهتر میشه
    راستش كلا عكس و وبكم و غيره خوب نميشن بازيكن همونطور بي روح ميشه نه ميخنده نه خوشحال ميشه نه چشماش ريز و درشت ميشه عين جنازه ميره اينور اونور

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این هم نرم افزار ggs ورژن 7 برای وارد کردن توپ - فیس - کفش - کیت و .....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فکر کنم ششمین یا هفتمین باره که لینکش رو گذاشتم

3. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
    توی بازی وقتی pause میزنی منوی commond list خسن من هر کاری کردم نتونستم یکی از اونهارو اجرا کنم
    شایدم من نفهمیدم چه جوری اجراشون کنم
    در مورد ترفندها موقع بازی یکمی توضیح بدی ممنون میشم

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من بازي pes 2009 فارسي شركت نوين پندار رو خريدم
    موقع نصب ارور زير رو ميده

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما باید این برنامه رو نصب کنی که در خود عکس شما هست در قسمت ابی شاید توی سی دی بازی باشه احتمالا"اگه نت فریم ورک رو نصب کنی رفع بشه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
    توی بازی وقتی pause میزنی منوی commond list خسن من هر کاری کردم نتونستم یکی از اونهارو اجرا کنم
    شایدم من نفهمیدم چه جوری اجراشون کنم
    در مورد ترفندها موقع بازی یکمی توضیح بدی ممنون میشم
    رفند چي پاس دريبل شوت تيم وورك چه ترفندي؟ ضربات ايستگاهي كرنر شما هر كجا و تو اجراي هر تكنيكي اشكال داري بگو تا كمكت كنم منم تا همين 6 ماه پيش بلد نبودم PES بازي كنم الان توي فاميل و دوست و آشنا حتي يه نيمه هم جلوي من دوام نميارن تعريف از خود نباشه ولي كلي تاكتيك براي گل زدن دارم كلا اين رو بگم اولش از بيگينر شروع كن بعد يك درجه يك درجه افزايش بده درجه سختي رو ديگه مشكل ترين حالت بازي با يك بازيكن هست توي ديفيكالتي top player هست كه در آخر به اون برس ولي قبل ايمكه يه دفعه بري توي اين ديفيكالتي بازي كني توصيه ميكنم توي biginer بازي كني اين طوري مي توني يزهاي زيادي ياد بگيري چون فضاي خوبي خواهي داشت براي اجراي تكنيكها ولي توي درجه سختي بالا نياز به تمركز بالا هست و اضافه كاري هيچ جايي نداره بنابراين نميتوني فضاي خوبي براي تمرين كردن داشته باشي

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

10

سلام
    توجه توجه توجه
    کار یک استقلالی فکر کنم برای اولین بار تو ایران
    تغیر RealFootball2009_S60V3 بازی فوتبال با گرافیک بالا با فرمت .sis برای گوشیهای سری 60 ویرایش سوم
    صدای تماشاگران تبدیل شده به صدای تماشاگران استقلال
    گزارش مزدک میرزایی

[
    کد:
    Last edited by Mehdi.ss; 26-03-2009 at 13:11.

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

اين از title معلومه كه چي ميخواد..

شما از اين لينك ميتونيد دانلود كنيد..

کد:
    [/B].com/downloads/details.aspx?familyid=9B2DA534-3E03-4391-8A4D-074B9F2BC1BF
    Last edited by eblis_boy1386; 26-03-2009 at 15:54.

11. این کاربر از eblis_boy1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

رفند چي پاس دريبل شوت تيم وورك چه ترفندي؟ ضربات ايستگاهي كرنر شما هر كجا و تو اجراي هر تكنيكي اشكال داري بگو تا كمكت كنم منم تا همين 6 ماه پيش بلد نبودم pes بازي كنم الان توي فاميل و دوست و آشنا حتي يه نيمه هم جلوي من دوام نميارن تعريف از خود نباشه ولي كلي تاكتيك براي گل زدن دارم كلا اين رو بگم اولش از بيگينر شروع كن بعد يك درجه يك درجه افزايش بده درجه سختي رو ديگه مشكل ترين حالت بازي با يك بازيكن هست توي ديفيكالتي top player هست كه در آخر به اون برس ولي قبل ايمكه يه دفعه بري توي اين ديفيكالتي بازي كني توصيه ميكنم توي biginer بازي كني اين طوري مي توني يزهاي زيادي ياد بگيري چون فضاي خوبي خواهي داشت براي اجراي تكنيكها ولي توي درجه سختي بالا نياز به تمركز بالا هست و اضافه كاري هيچ جايي نداره بنابراين نميتوني فضاي خوبي براي تمرين كردن داشته باشي
    منبعی نیست که نوشته باشه به زبان ساده یا فارسی که برم بخونم اخه نمیشه که همه رو گفت

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

سلام
    توجه توجه توجه
    کار یک استقلالی فکر کنم برای اولین بار تو ایران
    تغیر realfootball2009_s60v3 بازی فوتبال با گرافیک بالا با فرمت .sis برای گوشیهای سری 60 ویرایش سوم
    صدای تماشاگران تبدیل شده به صدای تماشاگران استقلال
    گزارش مزدک میرزایی

[
    کد:

جاي اين بازي اينجا نيست.. تو قسمت موبايل بزار ولي خوب ممنون... من تو 6300دوستم نصب كردم زياد جالب نبود..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •