همين يكي دو صفحه پيش لينكش رو گذاشتم از پست پچ به اين ور بود ديروز يا پري روز بود لينكش رو يكي از بچه ها خواست گذاشتم تو تاپيك يكي دو صفحه پيش بود
دوست عزيز آموزش نمي خواد پچ 1.20 كه مال كونامي هست بايد نصب كني تا ورژن بازيت 1.20 بشه اگه اين پچ رو نصب كردي نياز به دانلود نيست ولي اگه تازه نصب كردي بازي رو بهش نياز داري همراه با كركش يعني دوتا لينك اولي رو دانلود بايد بكني بعد پچ اصلي رو كه خودم ساختم رو ميگيري و نصب ميكني كه فقط بايد اجرا كني و كاملا به صورت نصبي هست بعدشم كه گفتم باس چي كار كني بعد فايل cv0f.img installer رو حتما بايد دانلود كني چون پچ بر اساس اون ساخته شده يعني من اول بازيم رو از طريق كونامي آپديت كردم پس شما هم اين آپديت رسمي رو بايد نصب كني اگه ريپك من رو دانلود كني با صرفه تر هست چون بعد نصب حجم اون آپديت 180 مگ هست چون من به صورت پك شده و نصبي در آوردمش شده 32 مگ بعد نصب 180 مگ ميشه بعد فايل اديت رو هم ميبري پيست ميكني توي مسيري كه گفتم توي my document شما فقط بايد دانلود كني همچين كار سختي نيست اصولا شما به ترتيبي فايل هايي كه واسه دانلود گذاشته شده پيش بري كارت روبه راه ميشه من حساب كردم اين پچي كه ساختم حجمش از تمام پچهاي كاملي كه براي PES ساخته شده كم حجم تر هست و از طرفي Fresh تر هم هست از اين بابت كه اصولا بازي رو جا ميندازه نه اينكه Spoil كنه معتقدم پچهاي ديگه بازي رو اسپويل ميكنن ميبيني تيم هاي عجق وجق رو آوردن جاي تيم هاي لايسنس شده قرار دادن در حاليكه من فقط تيمهاي استقلال و پرسپوليس رو اضافه كردم تازه انم به جاي دو تيم موهومي WE و PES يونايتد كه مشخصا اونها رو كونامي گذاشته كه مصرف كننده ها خودشون تيم بذارن به جاي اونها تمام تيمها هم صحيح و سالم هستند و با دقت بازيكنان ملي اصلاح شدن حتي من نكات ريز رو توي بازي رو دقيق رعايت كردم توي اين بازي به طور مثال ما توي اين بازي 2 تا جواد نكونام داريم كه يكي Fake هست و يكي واقعي كه تو اوساسونا بازي مي كنه من توي تيم ملي ايران از جواد نكونام واقعي استفاده كردم و جواد نكونام Fake رو به قسمت NoBelonging فرستادم براي بقيه بازيكنان هم همين كار رو كردم براي برباتوف براي بالاك و خيلي هاي ديگه واسه همين تيم هاي ملي لايسنس نشده به نحو احسن به صورت لايسنس شده در اومدن
مگه GTA هست كه كد تقلب بزني فوتباله ها واسه دريبل آنالوگ چپ رو مي چرخوني البته با بازيكناي درجه 1 و تراز اول و البته تكنيكي
راستش كلا عكس و وبكم و غيره خوب نميشن بازيكن همونطور بي روح ميشه نه ميخنده نه خوشحال ميشه نه چشماش ريز و درشت ميشه عين جنازه ميره اينور اونور