تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 707 از 1126 اولاول ... 207607657697703704705706707708709710711717757807 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,061 به 7,070 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام رفقا

فقط بگم امتحان با PC کلن چرت هست ، چون راحت میشه تقلب کرد و طرفی که گفته با این سیستم ما تقلب را به صفر میرسونیم به عمه خودش خندیدس !
    چون من و دوستان که توانستیم راحت و بدون مشکل تقلب کنیم ، هم به صورت تقلب از روی صفحه مانیتور طرف جلویی و هم از طریق صحبت کردن با بغل دستی !

یادتون بود در یک پست نوشتم با این سیستم هم میشه تقلب کرد ، و کاری نداره ، چون با این سیستم حواس مراقب دیگه به دانشجوها نیست و در ضمن مراقب هم یه زمانی مثل ما دانشجو بوده و میدونه امتحان ها سختی خودشون را دارن و چه برسد با PC و پس یکم چشم بسته مراقبت می کنند . اگر تمام امتحانات من با PC بود که خیلی حال میداد :30:

فقط بگم محیطی که برای این گونه امتحان دادن، برامون ایجاد کردند ، دلهره داره و فقط کافیست در این موقعیت قرار بگیرید و الی اخر ماجرا......
    Last edited by Hidden-Hunter; 13-01-2013 at 18:08.

2. 8 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه babakiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تو میدونی.....

پيش فرض

ایول به پیام نور ما هنوز این پیشرفت نرسیده

4. 2 کاربر از babakiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

فردا صبحم امتحان اندیشه دارم هیچی نخوندم.برم اونو بخونم.فعلا رفقا
    محمدرضا پس این همه وقت چیکار میکردی تو که هیچی نخوندی من هر دو تا از اندیشه ها رو بدون میان ترم با نمره بالا قبول شدم حتی اگرم نخوندی باشی یه مقدار از معلومات گذشته ات استفاده کنی میتونی قبول بشی ولی از ترم بعد حتما کلاس ها رو برو که میان ترم هم بگیری
    سال پیش روز امتحان اندیشه رو تغییر دادن و انداختن یه روز بعد از آخرین امتحانم منم اندیشه رو تو همون یه روز کامل خوندم و با نمره خوبی قبول شدم سعی کن احادیث رو بخونی البته من زیاد سوالات این چند ترم رو ندیدم ولی سوالات ما رو اکثرا میگفتن این حدیث از کیه خودشم احادیث معروف رو . از معنی واژه ها هم زیاد سوال میدن
    Last edited by ittools; 13-01-2013 at 18:27.

6. 4 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امروز اولين امتحانم بود.......

اخه كدوم طراح سوال دانشگاهاي ديگه مياد 15 صفحه برگه سوال بده؟!!
    اين چيزا رو فقط تو پيام نور ميشه ديد! .....رابطي كه داشت سوالا رو پخش مي كرد بهمون گفت برگه هاتونو بشمريد كم نباشه....ادم ياد دفترچه سوالات كنكور ميفته خو....

اينا به كنار سوالا رو بگو...من موندم اينارو از كجاي ميكرو در اورده بودن....از شانس خوشگل ما منبع جديد بود هيچكدوم از نمونه سوالاي قبلي به دردمون نمي خورد...

خوش بحالت محمدرضا كه مراقبتون كاريتون نداشت...من افتاده بودم تو سالن يكي از پسرامون جلوم بود پشت سرمم دوستم بود...وضعيت همه مون هم مشابه !! مراقبه اد اومده واساده بالاسر من .... يني سرمو بلند ميكردم چشم تو چشم بوديم با خودم ميگفتم اقا اصن شايد من بخوام واسه استادم نامه بنويسم اين زل زده بود ببينه من چي مي نويسم

8. 4 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بچه درس خونا میبینم که امروز هم سر کار بودیم و نمرات را اعلام نکردن

10. 4 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

امروز اولين امتحانم بود.......

اخه كدوم طراح سوال دانشگاهاي ديگه مياد 15 صفحه برگه سوال بده؟!!
    اين چيزا رو فقط تو پيام نور ميشه ديد! .....رابطي كه داشت سوالا رو پخش مي كرد بهمون گفت برگه هاتونو بشمريد كم نباشه....ادم ياد دفترچه سوالات كنكور ميفته خو....

اينا به كنار سوالا رو بگو...من موندم اينارو از كجاي ميكرو در اورده بودن....از شانس خوشگل ما منبع جديد بود هيچكدوم از نمونه سوالاي قبلي به دردمون نمي خورد...

خوش بحالت محمدرضا كه مراقبتون كاريتون نداشت...من افتاده بودم تو سالن يكي از پسرامون جلوم بود پشت سرمم دوستم بود...وضعيت همه مون هم مشابه !! مراقبه اد اومده واساده بالاسر من .... يني سرمو بلند ميكردم چشم تو چشم بوديم با خودم ميگفتم اقا اصن شايد من بخوام واسه استادم نامه بنويسم اين زل زده بود ببينه من چي مي نويسم
    من تجربه 7 صفحه سوال رو دارم ولی دیگه 15 صفحه رو ندیدم حتی اگه سوالا راحت هم بوده باشه بالا بودن صفحات خودش روحیه دانشجو رو تضعیف میکنه چه برسه سوالا سخت هم باشه
    برای منم زیاد پیش اومده صندلی مراقب درست جلوی من باشه وضعیت خیلی بدیه آدم نمیتونه سرش رو بلند کنه تا بلند میکنی میبینی داره نگاه میکنه

سلام بچه درس خونا میبینم که امروز هم سر کار بودیم و نمرات را اعلام نکردن
    چقدر عجله دارید شما ها بزارید بمونه بعد امتحانا نگاه کنید اونجوری بیشتر میچسبه پیام نور حساب کتاب نداره از سال پیش دیگه نمرات رو سر وقت اعلام نمیکنن
    Last edited by ittools; 13-01-2013 at 19:33.

12. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

همتون خسته نباشید ....

تا حالا شده 36 تا سوال تشریحی یک جا دیده باشید ؟ سر امتحان صنعتی 36 تا سوال تشریحی اورده بودن با 120 دقیقه وقت :|

بارم بعضی سوالها 0.083 بود ..... بعضی سوالا که از شیکم خودشون اورده بودن ..... تو پیام نور باید انتظار هر چیزی رو داشت ............. هر چیزی

14. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

چقدر عجله دارید شما ها بزارید بمونه بعد امتحانا نگاه کنید اونجوری بیشتر میچسبه پیام نور حساب کتاب نداره از سال پیش دیگه نمرات رو سر وقت اعلام نمیکنن
    اینطور که معلومه چه بخوایم چه نخوایم نمرات را بعد از امتحانات اعلام میکنن و ما هم اونموقع می بینیم و بیشتر بهمون میچسبه...!

16. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

خوش بحالت محمدرضا كه مراقبتون كاريتون نداشت
    آره کاریمون نداشت ولی هیچ توفیری نکرد.همه انیشتین تر از من تو ریاضی بودن

18. 3 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

این ترم مثل اینکه ترکونده پیام نور با سوالاتش آره ؟؟؟ ... مراقب های ما چشم عقاب رو دارن ... اول سالن نشستن همشون ولی اون ته که هیچ مراقبی نیست یکی تقلب کنه در جا میبینن ( حالا هر چقدر هم میخوای حرفه ای تقلب کن)

من ریاضی 2 دارم و بعد مدار منطقی و بعد ذخیره وبازیابی اطلاعات ... از اول بهمن تا 7 بهمن یک در میون ... برم که وقت نیست
    مدار 5 فصل اول که ساده ی رو خوندیم ... بقیه رو نرسیدیم و خودمون باید زحمتش رو بکشیم
    یا علی

20. 4 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •