تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 707 از 905 اولاول ... 207607657697703704705706707708709710711717757807 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,061 به 7,070 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید.ماشین پراید 131 ( فرمان هیدرولیک ، ترمز ABS ) در تاریخ اسفند 92 تحویل گرفتم و تا الان 11500 کیلومتر رفته.زیاد باهاش نمیرم.اولش وقتی گاز میدادی صدای موتور و لرزش خیلی کم بود.خب طبیعی هست یعنی ماشین نو باشه صدای موتور کم هست.ولی با گذشت زمان ، صدای موتور زیاد میشه وقتی که دنده دو در دور موتور 3 هزار هست صدای تولید شده معادل صدا در پراید صفر اونم مثلا دور 4 هزار.
    حالا با توجه به تجربیاتتون متهم اول الی آخر ، کدوم قطعه هست که اینقدر صدا موتور در داخل اتاق زیاد می کند؟

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ماشین 206 تیپ 3 مدل 85 ، Coolant تعویض نشده ولی بازدید شده،
    توی ترافیک که هستم دمای آب از 90 بالاتر میره وگاهی تا حدود 100 میرسه ولی سریع میاد پایین، در حال حرکت همیشه زیر 90 هست.
    آیا مشکلی وجود داره؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

توی ترافیک که هستم دمای آب از 90 بالاتر میره وگاهی تا حدود 100 میرسه ولی سریع میاد پایین، در حال حرکت همیشه زیر 90 هست.
    آیا مشکلی وجود داره؟
    برای من این اتفاق زمان کولر گرفتن تو تابستون میفتاد اینجا پرسیدم گفتن مهم نیست.بنظر منم اگه بالای 100 نمیره اوکیه

4. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

آیا مشکلی وجود داره؟
    با این کیلومتر بهتر ضد یخ رو تعویض کنید، چون تا الان 9 سال گذشته در صورتی که ضد یخ های معمولی متوسط بعد از 2 سال تاثیر خودشون رو از دست میدن. دقت بفرمایید که کار اصلی ضد یخ جلوگیری از جوش آمدن آب نیست، اینکار رو فشار سیستم انجام میده. نقش اصلی ضد یخ این هست که با خاصیت قلیایش باعث جلوگیری از زنگ زدن و پوسیدن مجاری آب بلوک سیلندر و سرسیلندر، واتر پمپ، رادیاتور و ... میشه. بعد از حدود 2 سال ضد یخ خاصیت قلیایش رو از دست میده و بمرور به سمت اسیدی شدن میره و این یعنی شروع فرایند پوسیدگی و زنگ زدگی و نتیجه اش این میشه که بعد از مدتی می بینید بدون اینکه ماشین آمپر بزنه واشر میزنه!! قسمت های مختلف سوراخ میشن و نشتی میدن، ترموستات گیر میکنه، پره های واتر پمپ میپوسن، کاسه نمدها نشت میکنن و ....
    Last edited by AMHSIN; 19-10-2015 at 13:19.

6. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ترموستات یه بار گیر کرد که تعویض شد و مال 3 سال پیش بود این قضیه. الانم کیلومتر ماشین زیاد نیست، 67,800 هست.
    و الانم که نگاه کردم توی دفترچه ی ماشین نوشته "مایع ضد یخ نیازی به تعویص ندارد"
    جریان چیه؟ آخه یه نفر بهم گفت که این در مجرای این مایع رسوباتی ایجاد میشه که جلو سوراخ شدن و اینارو میگیره و اگر عوضش کنم اون رسوبات از بین میرن
    ولی من با کولر هم اگر حتی پر گاز در ترافیک برم دما به زور به 100 میرسه، در حرکت که معمولا روی 70 75 هست.
    Last edited by K!ng of th3 K!ngs; 19-10-2015 at 13:57.

8. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

ترموستات یه بار گیر کرد که تعویض شد و مال 3 سال پیش بود این قضیه. الانم کیلومتر ماشین زیاد نیست، 67,800 هست.
    و الانم که نگاه کردم توی دفترچه ی ماشین نوشته "مایع ضد یخ نیازی به تعویص ندارد"
    جریان چیه؟ آخه یه نفر بهم گفت که این در مجرای این مایع رسوباتی ایجاد میشه که جلو سوراخ شدن و اینارو میگیره و اگر عوضش کنم اون رسوبات از بین میرن
    ولی من با کولر هم اگر حتی پر گاز در ترافیک برم دما به زور به 100 میرسه، در حرکت که معمولا روی 70 75 هست.
    همونطور که گفتم نشونه خوبی یا بدی ضد یخ گرمای ماشین نیست، هر چند تاثیر داره (فقط 3 درجه)

اون حرفی که بشما زدن درسته، اما این برای زمانی که دیگه کار از کار گذشته و سیستم زنگ زده و پوسیده!! اگر شما بموقع ضد یخ رو تعویض کنید دیگه سیستم رسوب نخواهد کرد که مجبور شیم برای جلوگیری از نشتی ضد یخ رو هم دیگه تعویض نکنید!! که معایب خودش رو داره

البته اینها به هیچ وجه به این معنی نیست که الان سیستم شما پوسیده یا زنگ زده، بنابراین بی دلیل حساس نشید

اینی که گفته ضد یخ نیاز به تعویض نداره صد درصد اشتباه هست و احتمالا منظور چیز دیگری بوده، چون حتی ضدیخ های مخصوص که عمر بیشتری دارن هم باید هر 4-5 سال عوض شن
    Last edited by AMHSIN; 19-10-2015 at 15:17.

10. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

شمعها دوده زده ؟
    درب باک رو بردارین , یک شیلنگ با پلاستیک بپیچین بزنین توی باک و فوت کنین توش, با دست شیلنگ رو بگیرین تا هوا خارج نشه . 30 ثانیه بعد دستتون رو بردارین , اگر هوا خارج نمیشه پس باک مشکل داره و بخار بنزین راحت ازش میاد بیرون و این باعث هدر رفتن بنزین میشه و راننده فکر میکنه مصرف موتور بالاست . خصوصا بنزین یورو4 که تبخیر خیلی زیاده و ماشین باید حتماً کانیستر داشته باشه تا این بخارها کشیده بشه توی منیفولد هوا و بره توی سیلندرها و بسوزه و مصرف بشه
    در ماشین استاندارد وقتی درب باک رو باز میکنین انگار درب نوشابه گازدار باز میکنین یعنی صدای فسسسس میده
    اگر شمعها دوده زده پس مصرف بالاست که علتش میتونه اینها باشه:
    •خرابی و یا رسوب گرفتگی رگولاتور سوخت که باعث بالا رفتن فشار سوخت که باعث پاشش بیش از حد سوخت از انژکتورها میشه
    •خرابی یا کثیف بودن سنسور اکسیژن
    •اگر فقط یک یا دو شمع دود زده هست پس انژکتورهای همون سیلندرها نشتی شدید داره
    ==========================
    مشکل آب کم کردن خیلی علتها میتونه داشته باشه مثل:
    خرابی درب منبع انبساط که میشه با بستن کیسه نایلون از سلام بودنش مطمئن شد
    نشتی از سر یک یا چند شیلنگ
    خرابی کاسه نمد واترپمپ
    سوراخ بودن رادیاتور موتور و یا بخاری
    نشتی چند مدل هست:
    نم پس دادن
    خیس شدن
    چکه کم
    چکه زیاد
    ریزش آب
    نیم لیتر در هفته یعنی یک جا نم میده و بخار میشه و دیده نمیشه که پیدا کردنش فقط با مخلوط کردن ماده فلوئورسنت با آب رادیاتور و گشتن دنبال نشتی بعد از یک هفته در تاریکی و با چراغ ماوراء بنفش هست
    البته اگر نشتی از واشر سرسیلندر باشه دیگه این روش فایده نداره
    استفاده از کولانت استاندارد و مهربانی با موتور باعث طول عمر موتور میشه
    سلام مجدد بخاری ماشین وصل نبود وقتی وصل کردم دیدم آب رادیاتور میاد زیر پام باتری ساز گفت رادات بخاریت مشکل داره وقتی درآورد دیدم بله نشتی داره اون هفته ای نیم لیتر هم احتمالا از همین بود درمورد مصرف سوخت هم برای lpg پرسیدم گفتن واسه موتور خطر نداره ی جا هم هست بیمه میکنه برای خطرات احتمالی 500 تومن واسه 405 هزینه نصبش با 21 هزارتومن 30 کیلو میزنه 500 کیلومتر پیمایش داره ممنون از شما

12. این کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام مدتی بود در تابستان و بهار دور موتور ماشینم درست کار میکرد ولی الان حدود 2 هفته ای هست که هوا سرد شده(استان کرمانشاه هستم) موقعی که استارت میزنم به ماشین دور موتور بالا میره یهویی بعد خوب میشه گرم میشه گاهی اوقات پشت چراغ قرمز هم بالا میره دور موتور به 2 میرسه بعد راه میفتم یهو میاد پایین کلا 2 ساعت خوبه بعد تو اون 2 ساعت یهو 3 دقیقه دور موتور بالا میره و ماشین گاز میخوره پراید انژکتوری 87 هست لطفا کمک

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پژو405 موتور tu5 مدل 94 دوماهه تحویل گرفتم توشهر مصرفش چقد باید باشه !! 10 لیتر میزنم 87 کیلومتر میرم
    درسته؟؟
    مشکل دیگه اینه که من هربار 10 لیتر میزنم امپرم بازم چراغش روشنه چرا ؟؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

پژو405 موتور tu5 مدل 94 دوماهه تحویل گرفتم توشهر مصرفش چقد باید باشه !! 10 لیتر میزنم 87 کیلومتر میرم درسته؟؟ مشکل دیگه اینه که من هربار 10 لیتر میزنم امپرم بازم چراغش روشنه چرا ؟؟
    سلام
    ظاهرا مصرف بیش از حد نرمال هست البته اگر درست حساب کرده باشین .
    ماشینتون یا مشکل تبخیر بنزین و پریدنش داره یا مصرفش بالاست
    اگر همه ی شمعها دوده زده پس مصرف بالاست که علت عمده اش رسوب گرفتن رگولاتور سوخت و بالا رفتن فشار سوخت هست و یا کثیفی و یا پوسیدگی سنسور اکسیژن
    درضمن , خالی بودن باک باعث داغ شدن و سوختن پمپ بنزینهای ایرانی و چینی میشه چون بنجل هست
    بهتره سطح بنزین از یک چهارم و یا بین ربع و نصف کمتر نشه چون پمپ با بنزین خنک میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-10-2015 at 13:15.

16. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •