فکر می کنم کلا یاهو اومده آرشیو رو آنلاین کرده...شما با ورژن قدیمی هم بری...باز آرشیوت آنلاین ذخیره میشه...محض اطمینان یه تست بکن...مثلا 10 نصب کن بعد یکم چت کن...بعد برو تو ایمیل ببین آرشیو شده؟
فکر می کنم کلا یاهو اومده آرشیو رو آنلاین کرده...شما با ورژن قدیمی هم بری...باز آرشیوت آنلاین ذخیره میشه...محض اطمینان یه تست بکن...مثلا 10 نصب کن بعد یکم چت کن...بعد برو تو ایمیل ببین آرشیو شده؟
Last edited by malkemid; 09-09-2011 at 11:44.
ممنون اما هیچ کدوم از این دو جواب نمیده متاسفانه. از رجیستری که حذف کردم درست نشد. یک چیز هم جایگزین میکنم جایگزین قبلی نمیشه و تا پاکش میکنم قبلی بر میگرده. عکس زیر رو ببینید:
اون قسمت conversation که در ایمیل اضافه شده کجاست دقیقا آدرس دقیقشو میدین؟
چون من هر چی گشتم پیدا نکردم.
در ضمن در ورژن 11 اگر میشد هم آنلاین و هم آفلاین مشاهده کرد متن چت رو خوب بود.اگر راه حلی براش پیدا شد حتما اینجا بگید.ممنون
منوی Messenger برو و بعد Performance و بعد Conversation History
به نظر من آنلاین شدن آرشیو حرکت خوبیه در کل
ولی نه برای یاهو که کلا از نظر امنیت تعطیله
خیلی خوشم نیومد از اینکار
از طریق خود آدرس mail.yahoo.com منظورم هست نه مسنجر.چون مسنجر 11 رو پاک کردم.
سمت چپ زیر اینباکس...خیلی مشخصه چطور ندیدی؟
این مسیر رو هم امتحان کنین:
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles
یاهوتون احتمالا ورژن آخر نیست. از من اصلا تو این مسیر پوشه profile نداره. اصلا وقتی من تیک یاهو پلاس رو زدم چرا وقتی چیزی شر میکنم میره بالا تو اون پنجره؟ و حرف # رو باز اون پایین جلو یاهو پلاس مینویسه؟ تو عکس پست قبلم مشخصه. چرا جایزگین اون هیچی نمیشه؟؟
من با نرم افزارهایی که کامل برنامه ها رو حذف میکنند یاهو رو پاک کردم و تو رجیستری هم سرچ کردم yahoo و هر چی بود حذف کردم و ری استارت کردم و دوباهر نصب کردم باز هم بود. !زفکر میکنم این اطلاعات تو کامپیوتر من نیست ت سرور یاهو هست ولی کجا نمیدونم. تو صفحه یاهو پلاس منم نیست!
Last edited by nekooee; 09-09-2011 at 16:12.
فکر میکنم تیک زدن و نزدن yahoo plus فرقی نداره
این نشون میده یاهو زورش نمیرسه اونجا تغییری ایجاد کنه و برای همین اون حرف # که قبلا شر شده هم نمیتونه تغییر کنه. اما اون روز نمی دونم چرا تونسته ولی دیگه نمیتونه! وی پی ان هم زدم ولی فرقی نداره باز هم همونجوره. مشکل از یاهو مسنجر ورژن جدید باید باشه
مثلا اون روز هر چی شر کردم تو لیست هست ولی دیگه هر چی شر میکنم اصلا تو اون لیست نمیره. عکس زیر و ببینید میفهمید:
![]()
Last edited by nekooee; 09-09-2011 at 16:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)