دستتون درد نکنه بچه ها فردا میرم دنبال مودم.
شب ها اینترنت من هم دانلودش قطع میشه .
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
هادی جان این مودم رو که اندیشه نداره نه؟ پاساژ بزرگمهر برم دنبالش؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دستتون درد نکنه بچه ها فردا میرم دنبال مودم.
شب ها اینترنت من هم دانلودش قطع میشه .
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
هادی جان این مودم رو که اندیشه نداره نه؟ پاساژ بزرگمهر برم دنبالش؟
اگر خواستی بگو ادرس شرکت رو بهت بدم برو بگیر.
شما اندیشه رو هم ول کن من مودم هایی که اون میفرشه را به قیمت خیلی پایین تر با گارانتی تعویض میدم.
پاساژ فقط مدل معمولی میفرشه.(td-8811)
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
دوست عزیز این تی پی لینک خرابیش بسیار کم هست.
من بالای 50 تا از این مدل را فروختم .
1 بار هم خرابی نداشتم.
تازه گارانتی فرادانش را با گارانتی های دیگه مقایسه نکن اصلا مودم را تعمیر نمیکنن که بخواهد مدت زیاد وقت ببرد .کلا تو کاره تعویض هست.
اگر هم شرکتی که از ان خریداری میکنید شرکت درستی باشد یک مودم امانی میده.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
اگر مدلی پیدا میکردم که 2 انتن داشته باشد با برد زیاد و سری n که این مدل را پیشنهاد نمیکردم.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 28-09-2010 at 12:55.
دمت گرم، آدرس شرکت رو بده لطفآ ایشالاه میام پیشت
در پیام خصوصی جواب شما داده شد.
با تشکر.
هادی
این دوستمون خیلی قیمت رو بالا میدن.یکم جستجو کنین قیمت 65 هم میتونین پیدا کنین.
مثلامیده 69 تومان با 2 سال گارانتی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شما از همین جا خرید کنید :
نمایندگی tp-link در رشت شرکت سیب سامانه هست.که مدیر ان اقای برهان هستند.که خانم ایشون قبلا مدیر شرکت پارس وی در رشت بودن که این شرکت اکنون واگذار به اقای مهدی حاجی کریمیان شده است.
شما میتونید برید با قیمت 82,500 از شرکن سیب سامانه که نمایندگی رسمی شرکت فرا دانش شرکت گارانتی کننده تی پی لینک خریداری کنید.
اما دوستانی که به من پیام زدن من قیمت دیگری به انها گفتم.چون من رشتی هستم و نمی خواهم دوستان هم شهری من اب گرانی را بخورند.
تمام محصولاتی که من در اینجا یا جاهای دیگر به تمام دوستان پیشنهاد میکنم با گارانتی اصلی است و من به هیچ وجح کاری به کالاهای قاچاق که خوده فروشنده به صورت لفظی گارانتی میکند ندارم.
شما هم از همین سایت خرید کنید.
باز یه فروشگاه ایترنتی مثال میزدید یه چیزی بود مثل لاوان فروشگاه رایانه ......
اما شما من را به گران فروشی محکوم میکنید ان هم به دلیل که یک نفر امده در یک سایت کاملا رایگان یک تبلیغ کرده.
دوستانی که رفتن قیمت این محصول را در بازار سوال کردن خوب با قیمت این محصول اشنا هستن .
من اگر گران فروش بودم به دوستان ادرس دقیق نمیداد که برن اینجا اسپلیتر 2000 تومانی بخرند تا اب گرانی را نخورند بیان همان اسپلیتر را 5000 خریداری کنند.
دوستانی که وارد به کار کامپیوتر هستند میدونن که کالاهایی که به صورت قاچاق یا به صورت بدون گارانتی وارد میشه چه مشکلاتی داره.
در اخر کلام این را اضافه کنم که مودم های tp-linkبا گارانتی فرادانش مدت زمان گارانتی ان به 3 سال تغییر کرد.
واقعا متاسفم.![]()
Last edited by jabarsink2000; 28-09-2010 at 13:28.
شما که جنبه نداری آدم مچ گرونفروشیتو بگیره چرا بهونه گارانتی رو میاری؟یعنی هر کی ارزون میده قاچاقه و قلابیه ولی واسه شما اصله؟
واقعا متاسفم.![]()
توی این شمال به نظر میاد مخابرات واسه کاهش هزینه ـهاش خیلی جاها خیال خودشو راحت کرده و به جای سیم کشی واسه دادن تلفن به مردم، واسه خیلی از خونه ها دستگاه تلفن بیسیم نصب کرده... یعنی بین خونه و ساختمون مخابرات به جای اینکه کابل باشه به صورت بی سیم به هم وصلن...
شما ملت خطه شمال اگه تلفنتونو مخابرات گشاد گرفته باشه بیسیم گذاشته باشه چطوری از اینترنت پر سرعت استفاده میکنید...؟
dial-up که مشکلی نداره... منظورم اینترنت پرسرعته...
ADSL تکنولوژیش کاملاً وابسته به کابله... اینترنت وایرلسم که پول خون باباشون میدن (اگه باشه!)... وایمکس اینائم که پوششون خیلی کم و قر و قاطیه.....
شما هم با این جور برخود معلوم یا هنوز به سن قانونی نرسیدی بری بیرون خرید کنی .
یا تا حال بازار نرفتی.
اینجا ادم عاقل زیاد هست
کسی رو هم وادار نکردم
.من ادرس نمایندگی دادم همه هم ادرس شرکت سیب سامانه رو میدونن
شما برو جای ارزان بخر یادت بشه این مدل رو خریدی یادت نره یه پریز خارجی 3 شاخ یا تبدیل 3 به 2 برای ادابتور بخری.
دوستان خودشون متوجه میشن من چی دارم میگم.
دیگر این موضوع را ادامه نمیدم
شما هم هر جور دوست داری فکر کن یه پست اینجا گذاشتم همه قیمت را دیدن هرکس دوست داشت بپذیرد هر کس دوست نداشت نپذیرد .
مگه این قدر امام اومد مردم رو امر به معروف نهی از منکر کرد مردم پدیرفتن؟
بعد هر کس رفت لاکانی قیمت کرد متوجه میشه .
پایان.
این هم سایت شرکت فردانش:
با تشکر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هادی
Last edited by jabarsink2000; 28-09-2010 at 14:02.
توی شمال ماکه خطوط کابلی هست و حداقل تو مراکز و شهرستان های بزرگ کابل هست ولی مشکل گشادی رو بجای آنتن با دستگاه pcm حل کردن و یک خط را با این دستگاه به 4 خط تبدیل میکنند و دیگر adsl نمیشه روش راه انداخت(مثل خود من که رفتم مخابرات دعوا کردم تا آزاد کردن)
گزارش خط 4 اندیشه
ُسرعت روزانه 90-100 سرعت شبانه 40-50
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)