تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 707 از 2403 اولاول ... 20760765769770370470570670770870971071171775780712071707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,061 به 7,070 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دستتون درد نکنه بچه ها فردا میرم دنبال مودم.

شب ها اینترنت من هم دانلودش قطع میشه .

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

فقط برای شما این مدل به درد می خورد:tp-link td-8960n.
    از نظر برد راحت این مدل جواب میده.
    دارای 2 انتن با برد بالا (هر انتن 3db)
    توان خروجی بسیار بالادر مقابل رقیب های هم قیمت مانند link sys
    سری n با سرعت 300(در ایران فقط به درد کسانی می خورد که wd tv live دارند وبه راحتی بدون هیچ فریزی فیلم های خودشان را راحت می توانند به lcd با کیفیتfull hd انتقال دهند)
    دارای 4 خروجیlan.
    دارای اکسس پوینت برای اتصال بالای 10 نوت بوک.
    قیمت در رنج 75تا85.
    با تشکر.
    هادی
    هادی جان این مودم رو که اندیشه نداره نه؟ پاساژ بزرگمهر برم دنبالش؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دستتون درد نکنه بچه ها فردا میرم دنبال مودم.

شب ها اینترنت من هم دانلودش قطع میشه .

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

هادی جان این مودم رو که اندیشه نداره نه؟ پاساژ بزرگمهر برم دنبالش؟
    اگر خواستی بگو ادرس شرکت رو بهت بدم برو بگیر.
    شما اندیشه رو هم ول کن من مودم هایی که اون میفرشه را به قیمت خیلی پایین تر با گارانتی تعویض میدم.
    پاساژ فقط مدل معمولی میفرشه.(td-8811)

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------

به نظر من مال خود شرکتو بخر چون پشتیبانیش عالیه اگه از بیرون بخری و مودمت خراب بشه باید بره گارانتی که اونم تا بره و برگرده یک سال طول می کشه ولی اگه مال اندیشه باشه فاکتورو نشون بدی یه مودم امانی بهت میدن تا مودمت برگرده تازشم این مودما خرابی زیاد داره مال من dhcp خراب شده بود و فقط به یک دستگاه ip می داد به دومی که می رسید یکی در میون پینگ ریپلای می کرد بعد دادم اندیشه گارانتی یک مودم بی سیم از مارک دیگه امانی گرفتم تا مودمم برگرده
    دوست عزیز این تی پی لینک خرابیش بسیار کم هست.
    من بالای 50 تا از این مدل را فروختم .
    1 بار هم خرابی نداشتم.
    تازه گارانتی فرادانش را با گارانتی های دیگه مقایسه نکن اصلا مودم را تعمیر نمیکنن که بخواهد مدت زیاد وقت ببرد .کلا تو کاره تعویض هست.
    اگر هم شرکتی که از ان خریداری میکنید شرکت درستی باشد یک مودم امانی میده.
    با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

همین مدلی که گفتین تک پورت لن هم داره که قیمتش کمتر باشه؟چون واسه مودم وایرلس دیگه 4 تا لن بی فایدست.
    اگر مدلی پیدا میکردم که 2 انتن داشته باشد با برد زیاد و سری n که این مدل را پیشنهاد نمیکردم.
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 28-09-2010 at 12:55.

3. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دمت گرم، آدرس شرکت رو بده لطفآ ایشالاه میام پیشت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در پیام خصوصی جواب شما داده شد.
    با تشکر.
    هادی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این دوستمون خیلی قیمت رو بالا میدن.یکم جستجو کنین قیمت 65 هم میتونین پیدا کنین.
    مثلا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میده 69 تومان با 2 سال گارانتی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این دوستمون خیلی قیمت رو بالا میدن.یکم جستجو کنین قیمت 65 هم میتونین پیدا کنین.
    مثلا
    کد:
    میده 69 تومان با 2 سال گارانتی.
    دوست عزیز شما از همین جا خرید کنید :
    نمایندگی tp-link در رشت شرکت سیب سامانه هست.که مدیر ان اقای برهان هستند.که خانم ایشون قبلا مدیر شرکت پارس وی در رشت بودن که این شرکت اکنون واگذار به اقای مهدی حاجی کریمیان شده است.
    شما میتونید برید با قیمت 82,500 از شرکن سیب سامانه که نمایندگی رسمی شرکت فرا دانش شرکت گارانتی کننده تی پی لینک خریداری کنید.
    اما دوستانی که به من پیام زدن من قیمت دیگری به انها گفتم.چون من رشتی هستم و نمی خواهم دوستان هم شهری من اب گرانی را بخورند.
    تمام محصولاتی که من در اینجا یا جاهای دیگر به تمام دوستان پیشنهاد میکنم با گارانتی اصلی است و من به هیچ وجح کاری به کالاهای قاچاق که خوده فروشنده به صورت لفظی گارانتی میکند ندارم.
    شما هم از همین سایت خرید کنید.
    باز یه فروشگاه ایترنتی مثال میزدید یه چیزی بود مثل لاوان فروشگاه رایانه ......
    اما شما من را به گران فروشی محکوم میکنید ان هم به دلیل که یک نفر امده در یک سایت کاملا رایگان یک تبلیغ کرده.
    دوستانی که رفتن قیمت این محصول را در بازار سوال کردن خوب با قیمت این محصول اشنا هستن .
    من اگر گران فروش بودم به دوستان ادرس دقیق نمیداد که برن اینجا اسپلیتر 2000 تومانی بخرند تا اب گرانی را نخورند بیان همان اسپلیتر را 5000 خریداری کنند.
    دوستانی که وارد به کار کامپیوتر هستند میدونن که کالاهایی که به صورت قاچاق یا به صورت بدون گارانتی وارد میشه چه مشکلاتی داره.
    در اخر کلام این را اضافه کنم که مودم های tp-linkبا گارانتی فرادانش مدت زمان گارانتی ان به 3 سال تغییر کرد.
    واقعا متاسفم.
    Last edited by jabarsink2000; 28-09-2010 at 13:28.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز شما از همین جا خرید کنید :
    نمایندگی tp-link در رشت شرکت سیب سامانه هست.که مدیر ان اقای برهان هستند.که خانم ایشون قبلا مدیر شرکت پارس وی در رشت بودن که این شرکت اکنون واگذار به اقای مهدی حاجی کریمیان شده است.
    شما میتونید برید با قیمت 82,500 از شرکن سیب سامانه که نمایندگی رسمی شرکت فرا دانش شرکت گارانتی کننده تی پی لینک خریداری کنید.
    اما دوستانی که به من پیام زدن من قیمت دیگری به انها گفتم.چون من رشتی هستم و نمی خواهم دوستان هم شهری من اب گرانی را بخورند.
    تمام محصولاتی که من در اینجا یا جاهای دیگر به تمام دوستان پیشنهاد میکنم با گارانتی اصلی است و من به هیچ وجح کاری به کالاهای قاچاق که خوده فروشنده به صورت لفظی گارانتی میکند ندارم.
    شما هم از همین سایت خرید کنید.
    باز یه فروشگاه ایترنتی مثال میزدید یه چیزی بود مثل لاوان فروشگاه رایانه ......
    اما شما من را به گران فروشی محکوم میکنید ان هم به دلیل که یک نفر امده در یک سایت کاملا رایگان یک تبلیغ کرده.
    دوستانی که رفتن قیمت این محصول را در بازار سوال کردن خوب با قیمت این محصول اشنا هستن .
    من اگر گران فروش بودم به دوستان ادرس دقیق نمیداد که برن اینجا اسپلیتر 2000 تومانی بخرند تا اب گرانی را نخورند بیان همان اسپلیتر را 5000 خریداری کنند.
    دوستانی که وارد به کار کامپیوتر هستند میدونن که کالاهایی که به صورت قاچاق یا به صورت بدون گارانتی وارد میشه چه مشکلاتی داره.
    در اخر کلام این را اضافه کنم که مودم های tp-linkبا گارانتی فرادانش مدت زمان گارانتی ان به 3 سال تغییر کرد.
    واقعا متاسفم.
    شما که جنبه نداری آدم مچ گرونفروشیتو بگیره چرا بهونه گارانتی رو میاری؟یعنی هر کی ارزون میده قاچاقه و قلابیه ولی واسه شما اصله؟
    واقعا متاسفم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

توی این شمال به نظر میاد مخابرات واسه کاهش هزینه ـهاش خیلی جاها خیال خودشو راحت کرده و به جای سیم کشی واسه دادن تلفن به مردم، واسه خیلی از خونه ها دستگاه تلفن بیسیم نصب کرده... یعنی بین خونه و ساختمون مخابرات به جای اینکه کابل باشه به صورت بی سیم به هم وصلن...

شما ملت خطه شمال اگه تلفنتونو مخابرات گشاد گرفته باشه بیسیم گذاشته باشه چطوری از اینترنت پر سرعت استفاده میکنید...؟

dial-up که مشکلی نداره... منظورم اینترنت پرسرعته...

ADSL تکنولوژیش کاملاً وابسته به کابله... اینترنت وایرلسم که پول خون باباشون میدن (اگه باشه!)... وایمکس اینائم که پوششون خیلی کم و قر و قاطیه.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما که جنبه نداری آدم مچ گرونفروشیتو بگیره چرا بهونه گارانتی رو میاری؟یعنی هر کی ارزون میده قاچاقه و قلابیه ولی واسه شما اصله؟
    واقعا متاسفم.
    شما هم با این جور برخود معلوم یا هنوز به سن قانونی نرسیدی بری بیرون خرید کنی .
    یا تا حال بازار نرفتی.
    اینجا ادم عاقل زیاد هست
    کسی رو هم وادار نکردم
    .من ادرس نمایندگی دادم همه هم ادرس شرکت سیب سامانه رو میدونن
    شما برو جای ارزان بخر یادت بشه این مدل رو خریدی یادت نره یه پریز خارجی 3 شاخ یا تبدیل 3 به 2 برای ادابتور بخری.
    دوستان خودشون متوجه میشن من چی دارم میگم.
    دیگر این موضوع را ادامه نمیدم
    شما هم هر جور دوست داری فکر کن یه پست اینجا گذاشتم همه قیمت را دیدن هرکس دوست داشت بپذیرد هر کس دوست نداشت نپذیرد .
    مگه این قدر امام اومد مردم رو امر به معروف نهی از منکر کرد مردم پدیرفتن؟
    بعد هر کس رفت لاکانی قیمت کرد متوجه میشه .
    پایان.
    این هم سایت شرکت فردانش:
    کد:
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 28-09-2010 at 14:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

توی این شمال به نظر میاد مخابرات واسه کاهش هزینه ـهاش خیلی جاها خیال خودشو راحت کرده و به جای سیم کشی واسه دادن تلفن به مردم، واسه خیلی از خونه ها دستگاه تلفن بیسیم نصب کرده... یعنی بین خونه و ساختمون مخابرات به جای اینکه کابل باشه به صورت بی سیم به هم وصلن...

شما ملت خطه شمال اگه تلفنتونو مخابرات گشاد گرفته باشه بیسیم گذاشته باشه چطوری از اینترنت پر سرعت استفاده میکنید...؟

dial-up که مشکلی نداره... منظورم اینترنت پرسرعته...

ADSL تکنولوژیش کاملاً وابسته به کابله... اینترنت وایرلسم که پول خون باباشون میدن (اگه باشه!)... وایمکس اینائم که پوششون خیلی کم و قر و قاطیه.....

توی شمال ما  که خطوط کابلی هست و حداقل تو مراکز و شهرستان های بزرگ کابل هست ولی مشکل گشادی رو بجای آنتن با دستگاه pcm حل کردن و یک خط را با این دستگاه به 4 خط تبدیل میکنند و دیگر adsl  نمیشه روش راه انداخت(مثل خود من که رفتم مخابرات دعوا کردم تا آزاد کردن)

گزارش خط 4 اندیشه 

ُسرعت روزانه 90-100 سرعت شبانه 40-50 

12. 3 کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •