دوباره سرعت من اومد روی 3-4 کیلوبایت. بی همه چیزا ورداشتن محدود کردن سرعتو.اینم اخرین سنگر که فرو ریخت![]()
دوباره سرعت من اومد روی 3-4 کیلوبایت. بی همه چیزا ورداشتن محدود کردن سرعتو.اینم اخرین سنگر که فرو ریخت![]()
Last edited by 1nima1; 18-05-2015 at 12:55.
تو همون شرکتی که تو هم هستی عزیزم
پول میدم،توقع دارم سرویس درست بگیرم،تا وقتی نا محدود باشه ملت عزیزمون مثل شما باعث تایم اوت و مصرف بی رویه ترافیک میشه اونوقت ما یه pes انلاین تمیتونیم بزنیم راخت،خدا رو شکر که مصرف منصفانه رو راه انداخت تو تابستون راحت باشیم![]()
من امروز سرعتم به 25 کیلوبایت رسیده !
سرویس نامحدود 2 مگ هستم !
زنگ زدم می گن، مصرف منصفانه اعمال شده.
شکایتم رو به شماره 82195200 اعلام کردم.
قراره به مدیریت اعلام کنن تا نتیجه مشخص بشه. لطفاً همه اعتراض کنید.
داداش معلوم هست با خودت چند چند هستی
نمیخوام توهین کنم ولی اگر سرویس نامحدود فناوا برای شما مشکل ایجاد میکرد خوب میرفتی یک شرکت دیگه که سرویس نامحدود نداره
میرفتی صبانت یا پارس انلاین یا شاتل که سرویس محدودشون به مراتب بهتر از فناوا هست بدون اینکه سرویس های نامحدودشون مزاحمتون بشه
در هر صورت من نمیدونم برای چی از نارحتی یک عده که محدود شدند شما خوشحال هستید
اولا که شما حق توهین نداری کلا
دوما من واسه خودم خوشحالم که کیفیت اینترنتم بهتر میشه نه به خاطر ناراحتی کسه دیگه
سوما من به خاطر دانلود شبانه اینجام
چهارما در امور شخصی افراد دخالت نکنید که کدوم شرکت باید برن
با تشکر![]()
جالبه من به نمایندش کفتم میگه سرویس نامحدود ما خیلی خیلی ارزونه!!!!!!
اگه فناوت مصرف منصفانه راه انداخته باشه دخلش اومده!
کاملا مشهوده که اکثر مشتریاش کسانی هستن که نامحدود استفاده میکنن و سرویساس محدودشم که اصلا قابل رقابت با شرکتای دیگه نیست مگه کسی بخاطر دانلود شبانه بگیره که اون افراد هم مطمئن باشن شرکتی که مصرف منصفانه برای نامحدود گذاشت، بعدش سراغ دانلود شبانه میره که محدودش کنه مثل تمام شرکتای دیگه
شمام زیاد خوشحال نباش اسیاب به نوبت. 1-2 ماه دیگه میبینیمت دنبال یک شرکتی که دانلود شبانه داشته باشه!
عزیزم شما نگران ما نباش،همین الانشم شبانش دارای محدودیت سرعت رو 200 هست،اسیاب چرخیده و نوبت به شما رسیده !
بی همه چیزا اینقدر سرعت رو اوردن پایین اصلا صفحه باز نمیشه!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)