منم امروز جو گیر یه پنج ساعتی آنلاین بازی کردم دیگه مخم نکشید ، ول کردم یه ساعت مگ ، دو ساعت سکوم چهار و یه نیم ساعتم گراند توریسما ! یه نیم ساعتم داشتم با کامبت ور می رفتم بلکه کانکت شه آنلاین بزنیم کانکت نشد !
منم امروز جو گیر یه پنج ساعتی آنلاین بازی کردم دیگه مخم نکشید ، ول کردم یه ساعت مگ ، دو ساعت سکوم چهار و یه نیم ساعتم گراند توریسما ! یه نیم ساعتم داشتم با کامبت ور می رفتم بلکه کانکت شه آنلاین بزنیم کانکت نشد !
من كه ديشب كه وصل شد تا 6 صبح بازي كردم ، خابيدم ، از 11 تا الان كه 6-ه دارم بازي ميكنم
Kombat با يكي از بچه هاي BC بازي كردم ، بدكي نبود ، كلا سرعت بازي از حالت طبيعي پايين تر بود ولي از هيچي بهتره ولي GT 5 & KZ 3 خيلي خوبه . همينجور در حال Add كرد هموطنان عزيز هستمو تمركز جهت Trophy هاي آنلاين
راستی یه نکته رو یادم رفت بهت بگم. می تونی چند تا کار بکنی تا بازی ها خرابت درست به :
1. اول برو آپدیت یا پچی که مربوط به بازی هست رو دانلود کن برنامه شو تو سایت گذاشتم . آپدیت باید مربوط به ریجن
بازیت باشه ( برا بازی هایی که صفحه سیاه میاد)
2. برو eboot هاشو دانلود کن شاید درست شه
3. برو تو سایت هایی که دانلود بازی ps3 گذاشتن حجم بازی هاتو چک کن ببین درسته یا نه و ببین که یارو بازی رو
باست کامل ریخته یا نه اگه ناقصه برو عوضش کن
من خودم بازی جاست کاسم ایراد داشت داخل منو اول بازی دکمه هاش کار نمی کرد یه پچ گرفتم درست شد .
__________________________________________________ ________________________
یه سوال از دوستان داشتم اگه کسیهست لطفا کمک کنه .
آقا من در به در دارم دنبال آپدیت یا پچ بازی 007 blood ston می گردم با برنامه ای که تو سایتم گذاشتم نتوستم
پچی شناسایی کنم . اگه کسی پچشو داره بزاره .خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونش میشم . بازیم باگ داره تو
داخل بازی گیر می کنه.
به خدا 6 الی 7 تا از بازی هامو از سر کم اطلاعی پاک کردم ولی حالا فهمیدم میشه درسش کرد .
این ورژن بازیمه : usa امریکا
اینم ورژن آیدیش : BLES01017(007
دم همتون گرم اگه پچشو گیر آوردید به هم خبر بدید .
دم همتون گرم . چند تا از این بازی ها م از این جور مشکلات داشت با آ پدیت مشکلشو حل کردم. اگه پیدا کردید به هم خبر بدید
Last edited by hamed-akbarie; 16-05-2011 at 20:52.
ی فایل اجرایی بازیه تو خوده فولدره بازیته مثله بوت ویندوز میمونه اگه خراب باشه یا ایراد داشتهب اشه ویندوزت بالا نمیاد اونم اینجوریه.
بازیهای 3.56 رو ایبوتشو بریزی میشه ولی بالاتر از اون نه
شما در آخر پستت گفتی که :
بازم می گم منبع :
کد:
یه وخ نیاید بگید کپی . پست کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم نسبت به این حرف شما این حرف رو زدم عزیزم نه برای شما بلکه برای همه.
شما اول باید از اون سرنگ استفاده کنی بعد که از کنترل منتیس خارج شدی میتونی به اصلحه هاش شلیک کنی .
برای کنترل منتیس هم باید عروسک نارنجی رو بدست بیاری.
Eboot یک مزخرفی هستش که از Psx تا حالا وجود داره و در حقیقت فایل اجرایی بازی هست .
کنسول وقتی دیسک رو درش قرار میدید بعد از اینکه لایه های امنیتی رو چک کرد که ببینه دیسک اصل هست یا نه میگرده و این فایل رو پیدا میکنه (البته آدرسش از قبل مشخصه) و اجراش میکنه - در نتیجه بازی اجرا میشه .
سعید جون شما هر چی در مورد این بنده خدا ها بگی ما قبولت داریم .
منم چیزی نگفتم فقط گفتم دمشون گرم که کاره مارو راه انداختن .
اگرم تو این فروم کسی مردشه بیاد یه تاپیک مخصوص برنامه و پچ و ای بوت های ps3 سالم بزنه ما هم کمکش می کنیم حرفی
نیست که؟
منم فقط گفتم اینا هر چه قدرم کپی باز باشن کار مارو راه انداختن تو این تاپیکم اگه کسی مردشه بیاد یه تاپیک مخصوص این جور
چیزا بزنه کار ملت راه بیفته بسم الله !!!! من خودم هنوز یه تاپیک درستو حسابی ندیدم.........
قربونت برم حامد جان شما لطف داری عزیز.
اتفاقا AS Team دوستای خوده من هستن .
A= عادل
S= ساسان
که شده AS Team که به قل بچه ها و من جمله خودم بهشون میگیم آفتابه سازی
بچه های خوبی هستن , کارای جالبی هم تا حالا انجام دادن.
Last edited by SamGun; 16-05-2011 at 23:44.
چاکریم سعید جون
من تو فکرم بود که با بچه ها این فروم ازجمله خودتو و ناصر و حالا چند تا از بچه ها دیگه که پایه باشن بیایم یه تاپیک
توپ تو همین p30world بزنیم و eboot و پچ و مشکلات بازی های ps3 که همه ی بچه ها تقریبا همین مشکلو
با ps3 دارن بزنیم تا مشکلات همه حل شه . تا الحمدالله دیگه باسه اجرا بازی ها مشکلی نداشته باشیم .
حالا اگرم بچه ها بیشتر پایه بودن دیگه بخوایم بترکونیم یه چیز باحالتری بزنیم ...![]()
سعید جان دمتم گرم کلا خیلی باهات حال می کنمچاکریم دیگه چی کار کنیم
![]()
عزیزمی داداش چوب کاری میکنی مارو
من حرفی ندارم جیگر ولی فعلا یکیم اوضای انجمن GAME و Console بدجوری به هم ریخته اول باید اونو جمع و جورش کنیم.
داداش این قسمت MGS رو حتما باید از سرنگ استفاده کنی .
من کوچیکنم حامد جون شرمنده میکنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)