100% سوخت واسه منم اینطوری شد انداختم دور
اما اگه میخوای مطمئن بشی بزار تو رم ریدر ببین کامپیوتر فرمت میکنه یا نه؟
100% سوخت واسه منم اینطوری شد انداختم دور
اما اگه میخوای مطمئن بشی بزار تو رم ریدر ببین کامپیوتر فرمت میکنه یا نه؟
دوستان من بین خرید رم 4 و 8 گیگ گیر کرده ام به نظر شما چهار گیگ کفاف بازی های روز را میدهد.
راهممایی کنید.
به نظر من اگه امکانات داری 8 بگیری تا یکی دو سال دیگه بیخیالی
من متوجه نشدم psp از چه استانداردهایی استفاده می کنه؟
Last edited by armin_software; 29-01-2009 at 21:48.
دوستان به نظرتون پی اس پی های دبی کپی خور هستند یا کپی خور پیدا میشه؟دوستان یکم عجله دارم لطفا پاسخ رو سریع بدید ممنون کوچیک شما امید
حجم بازی ها از 1.8 گیگ بیشتر نیست و روی 4 گیگ راحت 2 -3 تا بازی خوب را میشه ریخت.
البته اگه دوست داری به غیر از بازی کردن آهنگ هم گوش بدی و فیلم تماشا کنی پیشنهاد میشه 8 گیگ بگیری که با مشکل کمبود جا مواجه نشی والان قیمت 8 گیگ نسبت به قبل خیلی بهتر شده است.
من اگه الان میخواستم مموری بخرم 8 یا 16 میگرفتم.
psp ازwi-fi بااستاندارد b استفاده میکنه.
pspهایی که در دبی هست همه کپی خور نشده هستند.البته میتونی جاهایی را هم پیدا کنی که برات کپی خور کنند که باید یکم آشنا باشی به بازار اونجا و بدونی پیش کی بری(در کل کپی خور شده خیلی کم گیر میاد)
برای خرید از خارج ایران هم بارها و بارها گفتم حتما مدل دستگاه اسلیم باشه(سری 2000) و حتما حتما ورژن فریمور دستگاه زیر 4.01 باشه.(مثلا 3.90-3.80 و ...) که قابلیت کپی خور شدن داشته باشند.البته خیلی خیلی کم گیر میاد.
Last edited by choory; 30-01-2009 at 01:03.
اقا علی اگه فریمور دستگابالای4.01 بود نمیشه دانگرید کرد؟
تجربه ای که خودم کسب کردم این هست که دستگاه هایی که با فریمور 4.01 به بالا تولید شده دارای مادربورد جدید TA-088 v3 هستند که در این مادربوردها تغییراتی داده شده است که فعلا نمیتوان دستگاه را کپی خور کرد.
Last edited by choory; 30-01-2009 at 12:33.
یه سوال دارم بعد از اینکه با پی اس پی بازی کردم در چه حالتی خاموش کنیم بهتره. اگه روشن بمونه اشکالی نداره.
آیا پی اس پی حالت استند بای داره؟
در کل در طول روز کدام حالت بهتره؟
لازم است شب ها پی اس پی را خاموش کلی کنیم؟
معلومه دیگه هرچی بیشتر روشن باشه از عمر مفید lcd و دیگر قطعات کاسته میشه.
حالت استند بای هم داره.شما وقتی کلید پاور را یک بار بزنی بالا دستگاه روی حالت استندبای میره.
من خودم همیشه همینطوری خاموش میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)