ببینم اونوقت با این ارور کمتری که میگی میشه بازی رو جلو برد یا حالگیریش بازم اساسیه؟
ببینم اونوقت با این ارور کمتری که میگی میشه بازی رو جلو برد یا حالگیریش بازم اساسیه؟
همون بهتر که نیومد حالا برا ما که اومد چیکارش کردیم ؟ پرتش کردیم یه گوشه سراغشم نمیریم
بازی نواوری های خیلی جالبی داره ولی مثل AC خسته کننده میشه جذابیتش هم از بین میره!!
بیخیالش شو!!!!
سلام.من یه مشکل با assassin's creed دارم.
وقتی بازی رو اجرا می کنم اررور زیر رو میده.لطفا کمک کنید.
[]![]()
جالبه.
تا حالا هیچ کس غیر از مکن این مشکل رو تجربه نکرده اینجا غیر از خودم.
مشکل در Fall out 3 هستش. بعد از شروع بازی و کلیک کردن روی New Game ، لود شروع میشه و بعد می پره بیرون و یک پیغام Stop working میده.
با یک سرچ فهمیدم که مشکل باید از ffdshow باشه که پاکش کردم ولی مشکل هنوز برقراره.
یکی کمک میکنه؟
-------------
Q6600 @ default
ATI 4850
Asus P5Q
2*2 GB OCZ Platinum rams
Runnig on Vista X64 SP1
سلام.
من بازی رو نصب کردم این ارور رو میده چیکار کنم تا بتونم بازی کنم ؟
بازی Red Alert 3 دو تا دی وی دی ....
دوست من کارت گرافیکت چیه ؟سلام.
من بازی رو نصب کردم این ارور رو میده چیکار کنم تا بتونم بازی کنم ؟
بازی Red Alert 3 دو تا دی وی دی ....
دوست عزیز لطف کنید مشخصات سیستمتونو بنویسید .سلام.من یه مشکل با assassin's creed دارم.
وقتی بازی رو اجرا می کنم اررور زیر رو میده.لطفا کمک کنید.
[]
مشکل شما از داریکت هستش
نخیر دوست عزیز ایشون کارت گرافیکشون ATI 9200 هست که 128 مگابایت هست و این بازی رو ساپورت نمیکنه .
پیغامی که من دیدم
برا داریکته
حلا شما میگی درسته از گرافیکه![]()
سلام.من بازی stronghold2 v1.4 رو دارم. وقتی میرم تو بازی خودش می گه یه آپدیت وجود داره منم از توی بازی دانلودش می کنم بعد هم نصبش می کنم و خودش هم می گه بازی از ورژن 1.4 به 1.4.1 ارتقا پیدا کرد.کرکش هم با نام همون ورژن کپی کردم ولی وقتی میرم تو بازی گوشه صفحه می نویسه ورژن 1.4 و دوباره می گه یه آپدیت وجود داره.وقتی دوباره اون آپدیت رو دانلود و نصب می کنم خودش دوباره میگه بازی شما قبلا به ورژن 1.4.1 ارتقا پیدا کرده ولی وقتی می رم تو بازی دوباره می نویسه ورژن 1.4.این آپدیت برای بازی کردن آنلاین هست ولی وقتی می رم توی بازی چند نفره بازی می گه اول باید آپدبت جدید رو دانلود کنید.خواهش می کنم راهنماییم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)