بسه دیگه ! بابا چرا به من اینقدر گیر میدید ؟ به خدا قسم پویا سلطانی از دوستان بنده هستند![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بسه دیگه ! بابا چرا به من اینقدر گیر میدید ؟ به خدا قسم پویا سلطانی از دوستان بنده هستند![]()
من تو اون مرحله ای که باید با ماشین برقصیم گیر کردم ، درست دکمه ها رو می زنم اما نمی دونم چرا امتیاز نمی ده . البته قبلا کل بازی رو تموم کردم الان دارم دوباره بازی می کنم نمی دونم چرا کار نمی کنه .
دوستان کسی "لوگان" طراحی کرده ؟
فکر کنم تو همین تاپیک سیو بعد اون مرحله رو گذاشتن![]()
دوستان کسی "لوگان" داره ؟
در حقیقت کارت گرافیک شما نمیتواند خوب پردازش کند و نمایش جهت ها در پایین به موقع و آن زمانیکه لازم است انجام نمیشود و شما هم که از همه جا بی خبر همزمان کلید را میزنید در حقیقت دیرتر یا زودتر عمل کرده اید. راه حل این مشکل بسیار آسان است و آن هم اینکه باید از خصوصیات تصویری و به اصطلاح گرافیک بازی کم کنید تا بتوانید این مراحل را به درستی پشت سر بگذارید.
2 پج برای رفع این مشکل وجود داره . دانلود در : GTAexcess.Blogfa.iR در انجا دیگر مشکلات در این مورد ذکر شده .
Last edited by شـیـفــو; 11-02-2009 at 06:54.
لوگان هم وجود داره
سلام می خواستم بدونم امکانش هست برای یک ماشین خاص مثلا jester یا stratum رمز بسازیم و مثل ماشین های مسابقه که با وارد کردن رمز ظاهر می شن . اگه راهی برای این کار وجود داره خواهش می کنم راهنماییم کنید .
در ضمن می خواستم بدونم با ویرایش فایلهای DAT بازی یه ماشین رو high speed کرد.
خیلی ممنون
برای زیاد کردن سرعت ماشین ها باید فایل Handling.cfg از داخل پوشه data با NotePad ویرایش کنی . آموزش کامل ویرایش این فایل اینجاست : GTAexcess.Blogfa.iR
درباره رمزگذاری نمی دونم اما می تونی جای ماشین هائی رو که دوستی داری با جای اون ماشین های رمز دار عوض کنی ، مثل : رمز ماشین مسابقه ای HotRing اینه : CQZIJMB . حالا شما ماشین مورد نظرتو جای هات رینگ نصب کن و بعد بازدن این رمز اون بیاد .
Last edited by شـیـفــو; 13-02-2009 at 00:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)