تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 706 از 2605 اولاول ... 20660665669670270370470570670770870971071675680612061706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,051 به 7,060 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه اوه پس واقعاً وضع خرابه ، حالا یه دونه ام از یه سرور ایرانی بذار ببینیم چی میگه این دفعه.

یعنی چی این حرف؟! نشد یکی یه حرفی بزنه شما نیش و کنایه نزنی! راستی HBO رو خریدی؟!

256 قاعدتاً باید تا 32 رو بده واسه دانلود، اگه اینجوریه که عالی.
    سلام
    ببین دوست عزیز شرایط مخابرات تهران اینجوریه:
    شما در ۲۴ ساعت از ساعت ۱۰ صبح تا ۳ نصفه شب سرعت شما با همه سرور های خارجی در حد چند کیلو بیشتر نمیشه یعنی شما چه ۱ مگ چه ۵۱۲ و... داشته باشی توی این ساعات با هر سرور خارجی دانلود بکنید باید حتما حداقل ۱۶ کانکشن ای دی ام برای دانلود فعال باشه و اصلا نمیتونید ویندوز و انتی ویروس اپدیت کنید و حتی با این وضعیت بازی بکنید نمیتونید از هیچ فایل شرینگی که کانکشن معمولا ۱ میدن دانلود بکنید و سرعتتون چند کیلو بیشتر نمیشه در این ساعت شما از تورنتی که سیدش کم باشه و کانکشن ریموتش کم باشه بازم نمیتونید دانلود بکنید
    در روزهای تعطیل که اوضاع خیلی زیاد افتضاح تر میشه
    در کل در این ساعت فقط میتونید از سایتای دانلود خودمون (سایتای فیلم و بازی و..) با کانکشن زیاد و دانلود هم زمان چند فایل بتونید از سرعتتون استفاده کنید
    اما معمولا از ساعت ۳ نصفه شب تا ۱۰ صبح میتونید از حداکثر سرعتتون با ۱ کانکشن یا ۲ تا نهایت سرعتتون رو بگیرید و تمام اون مواردی که گفتم رو تو این ساعات میتونید انجام بدید
    به نوعی راحت تر بهتون بگم سهمیه بندی شده مثل شرکت های خصوصی که حجمی هستش تو طول روز خوبه موقع رایگان سرعت رو کم میکنن اینجا برعکس هستش
    شما هرچی سرعت بالا تر و هزینه بیشتری بکنی حرص بیشتری میخوری که سرعتت چند کیلو بیشتر نمیشه
    حالا با توجه به این شرایط ببین بدردت میخوره یا نه
    اینکه دوستان میان شرایط توضیح میدن شما چه به مخابرات بیان چه نیاین به حال ما که فرق نمیکنه قصدمون راهنمایی هستش من احساس کردم میخوای زورکی به خودت بقبولونی که شرایطش خیلی خوبه

اون ۲۵۶ که ابوالفضل هم گذاشته مربوط به شهر قزوین هستش که شرایطش به اون شکله هرچند وقت یک بار یه شات میذاره اینجا دو ساعت باید برا ملت توضیح بدیم این اون نیست
    Last edited by saeid72; 17-05-2013 at 12:42.

2. 6 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من یه مشکل عجیب پیدا کردم
    امروز صبح یه دفعه سرعت دانلودم از حدود 60 اومد تا حدود 40 پایین و هنوز بعد از 5-6 ساعت همون جور مونده
    جالبیش اینه که با وجود اینکه وایرلس مودم رو خاموش میکنم و سیستم هم خاموشه ولی بازهم چراغ اینرتنت یا ACT و همین جور شماره پورت رو مودم به سرعت چشمک میزنه (مثل زمان دانلود کردن) حتی مودم رو خاموش و حتی ریست هم کردم ولی هیچ فرقی نکرده
    نمیدونم واقعا از چیه؟؟
    کسی نظری نداره!!؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

امروز صبح یه دفعه سرعت دانلودم از حدود 60 اومد تا حدود 40 پایین و هنوز بعد از 5-6 ساعت همون جور مونده
    جالبیش اینه که با وجود اینکه وایرلس مودم رو خاموش میکنم و سیستم هم خاموشه ولی بازهم چراغ اینرتنت یا ACT و همین جور شماره پورت رو مودم به سرعت چشمک میزنه (مثل زمان دانلود کردن) حتی مودم رو خاموش و حتی ریست هم کردم ولی هیچ فرقی نکرده
    نمیدونم واقعا از چیه؟؟
    کسی نظری نداره!!؟؟

پسورد گذاشتی روی مودم ؟ اگر نه زود اینکار بکن چون ممکن کسی داره استفاده می کنه .
    لاین رو هم در بیار و یک بار مودم رو دوباره کانفیگ کن اگه بلدی !

5. 2 کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پسورد گذاشتی روی مودم ؟ اگر نه زود اینکار بکن چون ممکن کسی داره استفاده می کنه .
    لاین رو هم در بیار و یک بار مودم رو دوباره کانفیگ کن اگه بلدی !

پسورد که همون پسورد دیفل تنظیماته
    آخه اگه کسی از اکانت من استفاده کنه اتوماتیک باید من اینترنتم قطع بشه چون دو تا آی پی با یه اکونت نمیشه وصل شده
    عجیب اینجاست با وجود اینکه وایرلس خاموشه و همه کابلهای لن هم قطع کردم ولی باز هم سند و ریسیو شدید داره !!؟؟
    کلا ریست و بعد هم کانفیگش کردم
    من فکر کنم مشکل از خود پورت مخابراته چون همزمان سرعت دانلودم هم کم شده و این اصلا سابقه نداشته !!

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نمیدونم واقعا از چیه؟؟
    کسی نظری نداره!!؟؟
    کار کار svchost هستش برو end process tree بکنش

8. این کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

پسورد که همون پسورد دیفل تنظیماته
    آخه اگه کسی از اکانت من استفاده کنه اتوماتیک باید من اینترنتم قطع بشه چون دو تا آی پی با یه اکونت نمیشه وصل شده
    عجیب اینجاست با وجود اینکه وایرلس خاموشه و همه کابلهای لن هم قطع کردم ولی باز هم سند و ریسیو شدید داره !!؟؟
    کلا ریست و بعد هم کانفیگش کردم
    من فکر کنم مشکل از خود پورت مخابراته چون همزمان سرعت دانلودم هم کم شده و این اصلا سابقه نداشته !!
    اون که برای وارد شدنه برو تو قسمت وایرلس پسورد بزار .
    آره از مخابراته البته سند و ریسیو گاهی اوقات به دلیل run بودن یه سری از برنامه ها پیش میاد و لی دیگه نه اینطوری ...

10. 2 کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا مزخرفه این اینترنت مخابرات !
    آخه با سرعت 256 باید به من 20 سرعت بده ؟!! ظلم نیست ؟

12. این کاربر از saeeiid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کلا مزخرفه این اینترنت مخابرات !
    آخه با سرعت 256 باید به من 20 سرعت بده ؟!! ظلم نیست ؟
    مشکله از خدمات دهندتونه!
    من هم 256 دارم. که سرعته دانم راحت 32 هست!
    Sent from my ST25i using Tapatalk 2

14. این کاربر از silverbios بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود Unexampled Orion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Suomi

پيش فرض

سلام
    ببین دوست عزیز شرایط مخابرات تهران اینجوریه:
    شما در ۲۴ ساعت از ساعت ۱۰ صبح تا ۳ نصفه شب سرعت شما با همه سرور های خارجی در حد چند کیلو بیشتر نمیشه یعنی شما چه ۱ مگ چه ۵۱۲ و... داشته باشی توی این ساعات با هر سرور خارجی دانلود بکنید باید حتما حداقل ۱۶ کانکشن ای دی ام برای دانلود فعال باشه و اصلا نمیتونید ویندوز و انتی ویروس اپدیت کنید و حتی با این وضعیت بازی بکنید نمیتونید از هیچ فایل شرینگی که کانکشن معمولا ۱ میدن دانلود بکنید و سرعتتون چند کیلو بیشتر نمیشه در این ساعت شما از تورنتی که سیدش کم باشه و کانکشن ریموتش کم باشه بازم نمیتونید دانلود بکنید
    در روزهای تعطیل که اوضاع خیلی زیاد افتضاح تر میشه
    در کل در این ساعت فقط میتونید از سایتای دانلود خودمون (سایتای فیلم و بازی و..) با کانکشن زیاد و دانلود هم زمان چند فایل بتونید از سرعتتون استفاده کنید
    اما معمولا از ساعت ۳ نصفه شب تا ۱۰ صبح میتونید از حداکثر سرعتتون با ۱ کانکشن یا ۲ تا نهایت سرعتتون رو بگیرید و تمام اون مواردی که گفتم رو تو این ساعات میتونید انجام بدید
    به نوعی راحت تر بهتون بگم سهمیه بندی شده مثل شرکت های خصوصی که حجمی هستش تو طول روز خوبه موقع رایگان سرعت رو کم میکنن اینجا برعکس هستش
    شما هرچی سرعت بالا تر و هزینه بیشتری بکنی حرص بیشتری میخوری که سرعتت چند کیلو بیشتر نمیشه
    حالا با توجه به این شرایط ببین بدردت میخوره یا نه
    اینکه دوستان میان شرایط توضیح میدن شما چه به مخابرات بیان چه نیاین به حال ما که فرق نمیکنه قصدمون راهنمایی هستش من احساس کردم میخوای زورکی به خودت بقبولونی که شرایطش خیلی خوبه

اون ۲۵۶ که ابوالفضل هم گذاشته مربوط به شهر قزوین هستش که شرایطش به اون شکله هرچند وقت یک بار یه شات میذاره اینجا دو ساعت باید برا ملت توضیح بدیم این اون نیست
    والا من خودم سرویس اینترنتم به حد کافی عالی هست و قصد تعویضش رو ندارم، برای یکی از بستگان میخواستم که اونم الآن با توجه به توضیحات کاملی که دادید متوجه شدم که زیاد مناسبشون نیست. ممنون

16. این کاربر از Unexampled Orion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درسته حالا shit زدن به نت ولی دیگه اینطوری نیست کلا سرورهای خارجی اینطوری شه ...
    من از سرورهای خارجی با همون پهنای باند اصلی خودم دان می کنم .
    مشکل از بعضی host ها هم هست مثلا الان با viena تست گذاشتم نصف پهنای بایندم رو نشون داد ولی rome کامل بود .

در کل باتوجه به این تست هاس مشکلی تو دانلود ندارم از سایت های خارجی !
    نه عمو جون! تمام پهنای باند خارجی محدود میشه حداقل برای من که اینطوره و فرقی نداره سرورهای قدرتمند گوگل باشه یا یک آپلود سنتر متوسط این سرورهای speedtest هم همگی بی مشکل هستند من چون تو اون ساعات تست کردم همه جا هر سروری باشه درست نشون میده حالا 10 kb تفاوت که مهم نیست یه سرور رو چند بار تست بگیری نتایج مختلف میده همینهایی که خودت گذاشتی هر 3 سرور خارجی حدود نصفه بله برای دانلود چند کانکشن IDM مشکلی نداری!هر ارتباطی که تک کانکشن باشه سرعت خیلی کمی داره توضیح کافی داده شده قبلا...

اینم برای اینکه مطمئن بشی مشکل از سرور و .. نیست!همون سرورها با پروکـسی :

18. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •