تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 706 از 870 اولاول ... 206606656696702703704705706707708709710716756806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,051 به 7,060 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض الوصل 1 - استقلال 5 ؛ خداحافظي پرگل

ديدار دوستانه و خداحافظي اسماعيل راشد- ورزشگاه زعبيل دوبي

تماشاگر: 3 هزار نفر

گل ها: داگلاس دوس سانتوس(5) برای الوصل- فرهاد مجيدی(7، 63-پنالتی)مهدی سيد صالحی(40)حنيف عمران زاده(59) مجتبی محبوب مجاز(88) برای استقلال

استقلال: محمد محمدي(89- ايمان صادقي) ،هادي شکوري ، پژمان منتظري(90 احسان پيرهادي)، حنيف عمران زاده، مهدي اميرآبادي ، يعقوب کريمي(89- فردين عابديني)، فابيو جانوآريو(83- مهرشاد مومني)، آرش برهاني(79- مجتبي محبوب مجاز)، مهدي سيد صالحي(73- پائولو رينالدو) ، فرهاد مجيدي (68- اميد روانخواه)

گل اول الوصل (دقيقه 5): ارسال از جناح چپ استقلال با ضربه سر داگلاس دوس سانتوس به گل اول الوصل تبديل شد.

گل اول استقلال( دقيقه 7 ): ضربه ايستگاهي استقلال از جناح چپ را فابيو جانواريو روی دروازه فرستاد و فرهاد مجيدي ان را با ضربه سر به گل تساوي تبديل کرد.

گل دوم استقلال( دقيقه 40): پاس برهانی از ميان دو مدافع الوصل به سيد صالحي رسيد تا او با بغل پا از روي خط شش قدم دروازه الوصل را بگشايد.

گل سوم استقلال( دقيقه 59 ): کرنر جانوآريو با ضربه سر حنيف عمران زاده به گل سوم استقلال تبديل شد.

گل چهارم استقلال( دقيقه 63 ): پنالتي بدست آمده را مجيدي را خود اين بازيکن وارد دروازه الوصل کرد. او در حالي که پيش از زدن ضربه با دست نشان داد ضربه را به کدام جهت مي زند(!) اما دروازه بان الوصل عملا نتوانست مانع به ثمر رسيدن گل چهارم استقلال باشد.

گل پنجم استقلال(دقيقه 88): پاس رو به جلوي مهدي اميرآبادي را مجتبي محبوب مجاز در موقعيت تک به تک به گل پنجم استقلال تبديل کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

استقلال با 5 گل از سد الوصل امارات گذشت/ هدیه آشتیانی به راشد

تیم فوتبال استقلال تهران در دیداری دوستانه موفق شد تیم الوصل امارات را با نتیجه 5 بر یک از پیش رو بردارد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های الوصل امارات و استقلال تهران از ساعت 18:10 امروز(دوشنبه) در دیداری دوستانه که در ورزشگاه اختصاصی الوصل برگزار شد، به مصاف هم رفتند.

این دیدار دوستانه که به مناسبت خداحافظی اسماعیل راشد، کاپیتان پیشین تیم فوتبال الوصل امارات ترتیب داده شده بود، در پایان به برتری 5 بر یک آبی پوشان ایرانی انجامید.

تیم الوصل در دقایق ابتدایی مسابقه توسط داگلاس به گل رسید اما خیلی زود فرهاد مجیدی کار را به تساوی کشاند. کاپیتان تیم فوتبال استقلال در دقیقه 7 روی ارسال فابیو جانوآریو از جناح راست دروازه تیم میزبان را گشود.

بازی با نتیجه تساوی یک بریک پیگیری می شد و استقلال برتری محسوسی نسبت به حریف اماراتی خود داشت تا اینکه در دقیقه 40 روی پاس عرضی آرش برهانی، سید مهدی سیدصالحی به راحتی دروازه زردپوشان اماراتی را برای دومین بار گشود.

نیمه اول با برتری تیم فوتبال استقلال به اتمام رسید اما در آغاز نیمه دوم بازهم این شاگردان مرفاوی بودند که برتری خود را به تیم میزبان دیکته کردند، تیمی که در نیمه دوم با ترکیبی از بازیکنان ذخیره خود به میدان آمده بود.

آبی پوشان در دقیقه 59 بازهم به گل رسیدند. این بار حینف عمران زاده در نقش یک گلزن ظاهر شد و کرنر ارسالی توسط فابیو جانوآریو از جناح راست را با ضربه سر به تور دروازه حریف چسباند.

استقلال که عنان کار را در اختیار داشت در دقیقه 63 به گل چهارم دست یافت. این بار فرهاد مجیدی، دروازه بان الوصل را ناچار به ارتکاب خطای پنالتی کرد و خودش از روی نقطه پنالتی برای چهارمین بار دروازه زردپوشان الوصل را باز کرد. این پایان کار نبود و استقلال در واپسین دقایق مسابقه توانست برای پنجمین بار گلزنی کند. گل پنجم را مجتبی محبوب روی پاس عمقی مهدی امیرآبادی به ثمر رساند.

در نهایت استقلال این بازی را با برتری پرگل 5 بریک پشت سر گذاشت تا با روحیه‌ای مضاعف خود را برای دوران آماده سازی در فاصله تعطیلات لیگ آماده کند.

اسماعیل راشد، کاپیتان پیشین تیم فوتبال الوصل امارات که دیدار دوستانه امشب به افتخار او ترتیب داده شده بود، در دقیقه 25 نیمه اول وارد زمین مسابقه شد و تا پایان این نیمه در میدان حضور داشت. او در بین دو نیمه در میان بدرقه گرم بازیکنان دو تیم استقلال ایران، الوصل، ملی پوشان دیروز و فعلی فوتبال امارات، مسئولان باشگاه الوصل و دیگر باشگاه‌های اماراتی و علاقمندان به فوتبال از دنیای حرفه ای این ورزش خداحافظی کرد.

از سوی مسئولان باشگاه استقلال نیز یک قطعه فرش به این بازیکن اماراتی اهدا شد. امیررضا واعظی آشتیانی که تیم استقلال را در سفر به امارات همراهی می کند این هدیه را به راشد اهدا کرد.

تیم فوتبال استقلال با ترکیب محمد محمدی، امیرحسین صادقی، حنیف عمران زاده، هادی شکوری، پژمان منتظری-(احسان پیرهادی)، مهدی امیر آبادی، یعقوب کریمی، فابیو جانواریو(مهرشاد مومنی)، آرش برهانی،(مجتبی محبوب)، فرهاد مجیدی( امیدرضا روانخواه )و سید مهدی سید صالحی (رینالدو) به مصاف الوصل رفت.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

حاشيه هايي از ديدار استقلال - الوصل

*داور بازي تيم هاي استقلال ايران و الوصل امارات قبل از اتمام وقت قانوني سوت پايان بازي را به صدا در آورد.

*مراسم تجليل از اسماعيل راشد كاپيتان الوصل به مدت 25 دقيقه بين دو نيمه طول كشيد و باعث شد اين بازي در نيمه دوم با تاخير آغاز شود. مسئولان الوصل با اهداي جوايز فراواني از زحمات اين بازيكن تقدير كردند.

*نكته جالب تقدير داوران و كمك داوران مسابقه از اسماعيل راشد بود كه آنها با اهداي پرچم كمك داور كه امضاي داوران بازي روي آن نقش بسته بود از وي تقدير كردند.

* حدود 500 تماشاگر ايراني در ورزشگاه الوصل حضور داشته و به شدت استقلال را تشويق كردند.

*در جريان بازي در دقيقه 48 دود حاصل از انجام مراسم آتش‌بازي زمين مسابقه را احاطه و براي دقايقي ديد تماشاگران را مختل كرد.

*مراسم تقدير از اسماعيل راشد در دقيقه 55 همچنان در كنار زمين بازي ادامه داشت و شلوغي بيش از حد كنار زمين بسيار جلب توجه مي‌كرد.

*اميد روانخواه پس از هفته‌ها دوري از تركيب استقلال به دليل مصدوميت در دقيقه 68 به جاي فرهاد مجيدي به بازي آمد و پس از مدت‌ها در تركيب استقلال بازي كرد.

*بازيكنان استقلال در اين بازي دوستانه با لباس‌هاي جديد و طرحي متفاوت از ديدارهاي ليگ برتر مقابل الوصل به ميدان رفتند.

*داور بازي در دقيقه 89 و قبل از اينكه بازي در وقت قانوني 90 دقيقه به پايان برسد سوت پايان را به صدا در آورد.

*فرهاد مجيدي در دقيقه 64 با خروج از بازي بازوبند كاپيتاني را به اميرحسين صادقي سپرد. وي مقابل ياران سابقش و تيمي كه 7 سال سابقه حضور در آن را داشت بازي خوبي از خود به نمايش گذاشت.

*الوصل در پايان هفته نهم ليگ برتر امارات با 14 امتياز در مكان پنجم جدول قرار دارد.

کد:

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض متاسفم كه "رضازاده" براي پرسپوليس تصميم مي‌گيرد

مربي بركنار شده‌ي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متاسفم كه براي بودن يا نبودن برخي مربيان در پرسپوليس حسين رضازاده هم نقش دارد.

------------------

احمدرضا عابدزاده با انتقاد از رفتار مسوولان باشگاه پرسپوليس كه پس از انتخاب علي دايي وي را از جمع كادر فني كنار گذاشته شده و از اردوي تداركاتي امارات نيز بازماند، به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: در جلسه تمرين دوشنبه تيم پرسپوليس كه همراه با مراسم معارفه علي دايي به عنوان سرمربي جديد تيم همراه بود، مسوولان تيم به من گفتند كه علي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني گفته است كه عابدزاده نبايد در جمع كادر فني تيم حضور داشته باشد. ظاهرا در جلسه‌اي كه سعيدلو در ايام تعطيلي تاسوعا و عاشورا با افرادي چون حسين رضازاده داشته، متقاعد شده است كه بنده در پرسپوليس نباشم و واقعا متاسفم براي چنين تيمي كه پيشكسوتان و مربيان شناخته شده‌اي دارد، رضازاده براي بودن يا نبودن برخي مربيان نقش دارد.

وي در پاسخ به اين سوال كه چرا بايد چنين اتفاقي براي او و محمود خوردبين سرپرست پرسپوليس بيافتد گفت: متاسفانه اينجا همه چيز برعكس است. ظاهرا آقايان تصميم‌شان را از قبل گرفته بودند. وقتي ورزش مملكت ما سياسي مي‌شود، بايد هم چنين تصميماتي در آن گرفته شود.

عابدزاده خاطرنشان كرد: به باشگاه مي‌روم و تنها درباره حساب و كتابم صحبت خواهم كرد تا كارم را در پرسپوليس تمام كنم. حال مردم و طرفداران تيم مي‌توانند در اين باره قضاوت كنند.

مربي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه آينده اين تيم را با كادر فني جديد چطور مي‌بينيد، تصريح كرد: كسي ناكامي پرسپوليس را دوست ندارد، اما بايد صبر كنيم و عملكرد اين مربيان را در تيم‌مان ببينيم.

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

آخه فارس هم شد منبع خبر که هی شماها مرتب از فارس خبرها رو میذارید؟؟!

دیگه خبرهای ورزشی رو که میشه از منابع خبری دیگه و بدون فیل-تر گرفت .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

آخه فارس هم شد منبع خبر که هی شماها مرتب از فارس خبرها رو میذارید؟؟!

دیگه خبرهای ورزشی رو که میشه از منابع خبری دیگه و بدون فیل-تر گرفت .

100 % موافقم !!!
    فارس ورزشیش هم دروغه !!!

یادمه پارسال فارس بیخودی نوشته بود دعوای منیعی و قلعه نویی در فرودگاه !!!
    بعد ته توش در اومد که دروغ بوده

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

مربی دروازه‌بانان تیم فوتبال پرسپولیس پس از کنار گذاشته شدن از این تیم گفت: در پرسپولیس افراد دیگر نیز تصمیم می‌گیرند به طوری که رضازاده در کنار گذاشتن من نقش داشت.
    احمدرضا عابدزاده اظهار داشت: شب گذشته به من اعلام کردند همراه پرسپولیس نباید به امارات بروم؛ چون برخی‌ها تصمیم گرفتند که من نباشم.
    وی افزود: حرف‌های زیادی برای گفتن دارم که می‌توانم از آن یک کتاب بنویسم. این نتیجه زحمات خالصانه من بود که فقط بعد از یک روز که دایی سرمربی می‌شود من باید بروم.
    عابدزاده ادامه داد: به من بی احترامی شد و حداقل اجازه ندادند مدتی بگذرد و بعد من را کنار بگذارند. این نشانه حرمت‌شکنی تمام عیار در باشگاه پرسپولیس است.
    مربی دروازه‌بانان پرسپولیس خاطرنشان کرد: شب گذشته در دیداری به من اعلام شد که دیگر نباید باشم اما من می‌دانم حسین رضازاده نیز در این کار تاثیرگذار بود. حالا بماند که چطور و چگونه؛ من این مورد را گفتم که همه بدانند در پرسپولیس افراد دیگر نیز تصمیم می‌گیرند.
    عابدزاده در ادامه به فارس گفت: فردا در جلسه‌ای با حبیب کاشانی شرکت خواهم کرد و باید در نامه‌ای دلایل کنار گذاشتنم را اعلام کنند. اگر این اتفاق نیفتد من هم خیلی چیزها را می‌گویم. اگر آقایانی مثل دایی برای پرسپولیس و تیم ملی زحمت کشیده‌اند من چندین برابر آنها بدنم را در خدمت تیم پرسپولیس و تیم ملی از دست داده‌ام. در فصل جاری نیز در پرسپولیس هیچ‌کس از من ناراضی نبود مخصوصا بازیکنان و دروازه‌بانان چون همیشه مثل یک عاشق دلسوز بودم و در یک بازی پرسپولیس با چهره‌ای خندان و حتی لبخندی ساده بر روی نیمکت ننشستم.
    عابدزاده یادآور شد:‌ آقایان با این کارها من را نمی‌توانند از پرسپولیس دور کنند چون همیشه رنگ قرمز و هوادارانش در قلب من جا دارد. خواهیم دید با این تیم به چه مقامی خواهند رسید و چکار خواهند کرد. آن وقت می‌توان در مورد من بهتر قضاوت کرد.

کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ناسلامتی رضازاده دست چپ آقا هستند .

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

يكي از بدبختيهاي فوتبال و كل ورزش ما اينه كه افراد همديگه رو قبول ندارن و نميتونن كتار هم كار كنن
    اون اينو قوبل نداره اين با اون قهره فلاني عليه يارو مصاحبه كرده يا رو با فلاني دست به يكي كردن و..............
    امار بيانيه ها ومصاحبه ها هم كه به فلك رسيده

اينجوري فوتبال و ورزش ما به جايي نميرسه داداش!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

يكي از بدبختيهاي فوتبال و كل ورزش ما اينه كه افراد همديگه رو قبول ندارن و نميتونن كتار هم كار كنن
    اون اينو قوبل نداره اين با اون قهره فلاني عليه يارو مصاحبه كرده يا رو با فلاني دست به يكي كردن و..............
    امار بيانيه ها ومصاحبه ها هم كه به فلك رسيده

اينجوري فوتبال و ورزش ما به جايي نميرسه داداش!
    مگه قراره یک عضو فوتبالی کادر باشگاه، دخالت های یک وزنه بردار دوپینگی که سمت و رشتش هم هیچ ربطی به فوتبال نداره رو قبول داشته باشه ؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •