ای بابا حالا متوجه شدم.اون منظورش این بود که من sion رو برداشتم.sion که بازیکن نیست.
ای بابا حالا متوجه شدم.اون منظورش این بود که من sion رو برداشتم.sion که بازیکن نیست.
Last edited by hadi_gamer; 17-07-2013 at 14:07.
Something about your signature
Try to write spammer as a "spammer" ok? would be great
عجــــــــب من من فکر کردم رفیق شماست رفتم پروفایلشا چک کردم دیدم بابا یارو لول 6
گفتم شاید اکانت دومش باشه که اسم چمپ گذاشته رو اکانته
maybe it has a meaningSomething about your signature
Try to write spammer as a "spammer" ok? would be great
or reference to a particular person
![]()
امروز برای اولین باخت تیم به خاطر من بود feed دادم D: با دریوس امروز رو فرم نیستم
من و کاتارینا تاپ کاتارینا با annie جنگش شده بود سر mid اخر کاتا که gold بود خیلی هم خوب بازی میکرد رفت تاپ annie ان 3 تا فید داد پایین grave و sona بودن که پشت سر هم sona میمرد نمیدونم grave چه غلطی میکرد اون پایین منم که
atrox OP وحشتناک میزد یعنی وحشتناک قویه این بشر نه ade نه ap میکسه فک کنم دو نفره لول 1 من و کاتا بش حمله کردم هردومو رو زد راحت فک نکنید نوب بازی دراوردیم اصلا نمیمرد با پسیوش
برای client garena هستش (گارنا عقب تر از riot هستش چند پچ. aatrox هنوز به champion هاش حتی اضافه نشده انگار)
اقا هر اپدیت پچی که میاد سرعتش برای من خوب باشه زیر 20 هستش. یعنی در اصل 10 هستش. ولی قدیم اون اولا بیشتر بود. من از صبای دزد اینترنت میگیرم. حالا کسی میدونه مشکل چیه؟
اون قضیه هم که تو یکی از فرومها خارجی نوشته که اینترنت اکسپلوره رو دیفالت بزارید و ... انجام میدم. فایده نداره.
کسی راه حلی داره؟ من سرور امریکا بازی می کنم.
البته ماله اروپا هم همینجوره سرعت دانلود
الان تو حالت عادی یعنی مثلا از یک سایت چیزی دانلود کنم سرعتم حداکثر 120 هستش ولی تو لول 10 کیلو
مرسی
لانچر توش یه ابتکار خیلی باحالی رفتن آپدیت کنید میبینید
با هر ابیلیتی روش بزنید لانچر فرق می کنه برای udyr
از اون جالبتر این "experience the comic" بود...
خیلی جالب بود برام...![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)