تكراري ....
تكراري ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
صـــندلي نشين بعدي
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ماریو جان عجب طرح قشنگی درست کردی
سلام عزيزان دل... باز من اومدم ...
عرض شود اين بار يكي از همكاراي گل انجمن موسيقيكه خداييش اين انجمن رو تركونده صندلي نشين خواهد بود ...
خب ديگه تابلو بيد كيه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز ...
(دوستان تروريست بيكار نشينن ...)
بعنوان اولين سوال يه بيوگرافي از خودت دروكن ...![]()
سلام عليكم آقا رضا
احوالات شما خوب هستن كه
غرض از مزاحمت فعلا طرح يك سوال ميباشد و آن اين است كه اخيرا مشاهده نمودهام كه امضاي چندين و چند ساله خويش را تعويض فرموده و نوشته ديگري را مبذول داشته بوديد كه البته حال بنده را به نحو بدي گرفتيد (ناراحت شدم) و بار ديگر رؤيت شد كه امضايتان به همان قبلي تفويض فرموده شدند.
خواستم از شما عاجزانه درحواست نموده، منت بر نوشتههاي اين جانب گذاشته، انگشتان مبارك را بر صفحه keyboard خويش ساييده و مرقوم بفرماييد علت اين دگرگوني را؟
همچنان سپاسگذارم
موفق و مؤيد باشيد
تا بعد كه با شما كار بسيار خواهيم داشت. انشاءا... بنده و جناب آقاي آقا مهدي (البته اگر ايشان هم موافقت نمايند و اين هفته را با ما باشند).
سلام دوستان... ممنون که منو برای نشستن رو این صندلی خطرناک و خفن
انتخاب کردین ..
من رضا هستم 25 ساله ....بچه خوب و سر به زیر.... محل سکونت تهران ... محل تحصیل تبریز ... دانشجوی عمران ترم 6
....
و در کل عاشقم ... اگه گفتین عاشق کجا ...؟؟؟
ها ... اینجا ........
در ضمن از دوستان گلم که اینجا بشدت فعال هستند و 1 هو دیدی 1 لیست 1000 سوالی در میارن تمنا دارم با ما از این کارا نکننوگرنه 1 هو دیدین اینجوری شدم
شوخی کردم هر چی میخواین بپرسین
1 فکری میکنم دیگه
![]()
سلام mario جان امیدوارم که آقا مهدی نیادو شما هم جون این گاوای تو امضات ما رو اذیت نکنی
...
در مورد امضام .. 1 مشکلی پیش اومده بود که من هم 1 مقدار احساسیبا قضیه عمل کردم ولی با درایت مدیر گل انجمن موسیقی بابک جان ...مشکل حل شد و من هم نظرم عوض شد ... توضیحات بیشتر بماند برای بعد ...
به به به ببین کی اینجاست رضا جون خودمون
من نمی دونم چرا توی سوال پرسیدن اینقدر بی استعدادم هر چی زور می زنم هیچی به ذهنم نمیاد![]()
فکر کنم باید یکم درجه فوضولیم و بالا ببرم
خلاصه هدف من یه عرض سلامی بود که اونم انجام شد
اگه سوالی به ذهنم اومد یه سر بهت می زنم
موفق باشی
شما لطف داری مهران جان ....قدمتون رو جفت تخم چشای صاحبای این تاپیک...ما هم هستیم درخدمتتون
![]()
سلام
داداشي خوبي؟
چرا اين سام رو انتحاب كردي كه آدم روش نشه بگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)