پینگ آسیاتک رو تست کردم 350 ! یعنی افتضاخ
کم کم دارم به این فکر می کنم که کلا بیخیال نت بشم
و صرفا یه اینترنت 128 بدردنخور برای کارای معمولی بگیرم![]()
پینگ آسیاتک رو تست کردم 350 ! یعنی افتضاخ
کم کم دارم به این فکر می کنم که کلا بیخیال نت بشم
و صرفا یه اینترنت 128 بدردنخور برای کارای معمولی بگیرم![]()
من شاتل داشتم.نه مىشد باهاش بازى آنلاىن زد و علىرغم شرعت دانلود 260 ساىتها رو دىر باز مىکردم. ىک ماه تست نوىن نت غىر حضورى 512 ثبت نام کردم با اىنکه سرعتش ماکزىمم 70 هست ولى هم بازى آنلاىنش عالىه هم ساىت خوب باز مىکنه . البته اگه 1024 رو بگىرم سرعتش تا 250 شاتل مىره با همون قىمت شاتل.
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
داداش شما هم مثل من و 11 تا از دوستانم با حسابگر دزد تصفیه کن و .... بیا از مخابرات بگیر دیگه این اواخر دارن دزدی علنی میکنن
دوستان کسی با اشتراک مخابرات تونسته بره تو فیس بوک الان یه هفتس فیس بوک و یوتوب باز نمیشه ! البته با ف ل ت ر ش ک ن منظورمه ها 1![]()
من با چیز پی ان رفتم مشکلی نداشت
-------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by migmig3000; 21-05-2013 at 00:51.
خودم مخابرات بودم تا 20 روز پیش مخابرات بعد از ظهرا برای من میشه اعصاب خوردی محض و اصلا ارزش نداره
مطمعن باش اگه هم خوب بشه فقط یک ماهه و دوباره از ظهر تا آخر شب دوباره پینگش میره فضا
نوین نت رو نگاه کردم تعرفه هاش فضایی بود!
128 نامحدود رو میده 25 تومن!
هیچ انتخابی ندارم من![]()
بچه های مخابرات کسایی که سرویس های 1 به 8 گرفتین
سرعتت چطوره؟
پینگتون بعد از ظهرا چطوره؟![]()
دوستان میخام از حسابگر بیام مخابرات سرعتش چطوره و قیمت جدید برای نامحدود چقدره کسی خبر داره ؟
دفترش کجاست؟
سرعت خوبه و در حد 512 و حتی بهتر
پینگ همون پینگ مزخرف مخابراته و هیچ فرق با سرویسای دیگش نمیکنه!
والبته چند روزیه من قطع وصلی دارم که ظاهراً به خاطر نویزه (البته امروز دو بار اینجور شده فعلاً ... ) و خیلی فعلاً اذیت نمیکنه ...
پستهای قبل رو تا چند صفحه قبل بخون همن تست هست هم عکس دانلود منیجر از سرعت، هم قیمت نوشته شده ....
زنگ بزن 2020 شماره تلفونتونو بگو ادرس نمایندگی منطقه مخابراتی شما رو میده
پس فایده نداره
فعلا باید با اینا دعوا کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)