تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 706 از 946 اولاول ... 206606656696702703704705706707708709710716756806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,051 به 7,060 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

راستی یه سوال

خب وقتی که این آنتی ویروس هایی که در جهان مطرح هستن، مسل کسپر و بیت و ....، پس چطور بعضی از این ویروس و تروجان هایی که میزارین رو نمیشناسن؟
    هنوز صنعت آنتی ویروس آنقدر پیشرفت نکرده که از دم همه ویروسها ( ویروسهای صفر کیلومتر) رو بشناسند. شاید سالهای آینده بتونند. کسی چه میدونه.

راستی یه سوال

باید بهشون ارسال کنی تا روشون پردازش انجام بشه بعد با آپدیت کردن بشناسن!!
    باید نمونه را در اختیار داشته باشن( حالا کاری به هوش مصنوعی و ... نداریم). یا خودشون بدست میارن یا یکی براشون میفرسته.

2. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

راستی یه سوال

خب وقتی که این آنتی ویروس هایی که در جهان مطرح هستن، مسل کسپر و بیت و ....، پس چطور بعضی از این ویروس و تروجان هایی که میزارین رو نمیشناسن؟

سلام

هیچ انتی ویروسی نمیتونه تمام تهدیدات رو دفع کنه
    و روزانه هزاران بدافزار جدید ساخته و یا بازنویسی میشن و از روشهای جدیدی برای دور زدن انتی ها استفاده میکنن
    از اون بدتر زمانی که بدافزاری به پیچیدگی فلیم و استاکس نت به جون سیستمها بیفته
    شاید همین الان یه بدافزار مخفی در سیستم شما باشه که انتی ویروس از شناسایی اون عاجزه
    به نظر من نباید اینجوری فکر کنیم که حالا یه نرم افزار خوب رو سیستم داریم و دیگه امنیت کاملا تامینه ! خیر
    با اقدامات پیشگیرانه تا میتونید خودتون مراقب باشید الوده نشید 100 درصد امیدتون به انتی ویروس نباشه چون انتیها بعضی مواقع هیچ کاری نمیکن فقط میشینن نگاه میکنن
    بله
    یا باید خودشون زحمت پیدا کردنش بکشن و یا کاربرا ارسال کنن تا برسی بشه

4. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بله با حرفتون کاملا موافقم

تامین امنیت غیرممکنه، شاید بشه 99 درصد تامین کرد ولی همون یه درصدم باعث بروز مشکلات یا اختلالات میشه

بقول معروف: دست بالا دست زیاده!

درست گفتم؟؟

6. این کاربر از ! Masoud ! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله با حرفتون کاملا موافقم

تامین امنیت غیرممکنه، شاید بشه 99 درصد تامین کرد ولی همون یه درصدم باعث بروز مشکلات یا اختلالات میشه

بقول معروف: دست بالا دست زیاده!

درست گفتم؟؟
    صد در صد درست گفتید
    دست بالای دست زیاده مخصوصا تو ویروس انتی ویروس که دیگه کاملا درسته

8. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بله
    یا باید خودشون زحمت پیدا کردنش بکشن و یا کاربرا ارسال کنن تا برسی بشه
    این که گفتید باید بهشون ارسال کنیم چطور باید این کارو بکنیم؟

10. این کاربر از kiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

این که گفتید باید بهشون ارسال کنیم چطور باید این کارو بکنیم؟
    تو پشتیبانی سایت هر آنتی ویروس نوشته که به کدوم ایمیل و با چه عنوانی ارسال بشه که مورد بررسی قرار بگیره

مثلا مال کسپر ایمیلش اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با عنوان Possible False Positive

باید فایل رو فشرده کرده (با WinRAR) و براش پسوورد تعیین کنین و پسوورد رو رو اسم فایل بنویسین

به این ترتیب New Virus (Password - 123).rar

بقیه آنتی ویروس هارو دقیق نمیدونم

12. 3 کاربر از ! Masoud ! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان.راستش دیدم این قسمت خیلی فعاله گفتم منم سوالی که خیلی وقته دارم روش فکر و تحقیق میکنم و تقریبا میشه گفت به نتیجه ای نرسیدم رو با شما در میان بزارم.شما دوستان انتی ویروس های pc رو تست میکنید اما نظرتون در مورد انتی ویروس های موبایل چیه.مثلا انتی ویروس هایی که برای اندروید و دیگر سیستم عامل ها میان بیرون.شرکت های معروفی فعالیت در این زمینه رو شروع کردن مثل کسپرسکی و دکتر وب و نود32 و دیگر شرکت ها.ایا این انتی ویروس ها واقعا میتونن جلوی ویروس رو بگیرن و شناسایی کنن.ایا میشه ما گوشی و تبلت رو از نظر امنیت فقط به این برنامه ها بسپاریم.ایا قدرت کافی دارن.برنامه هایی که دراینترنت و سایت ها هست و کرک شده نیست و سریال داره رو مثل دکتر وب که معمولا درون فایل دانلودی سریال یک ساله داره و دیگر کارهایی که برای نخریدن لایسنس انجام میشه و همه اطلاع داریم ایا این برنامه میتونه امنیت گوشی مارو در دست داشته باشه حتی اگر اونو هر روز اپدیت کنیم.

داره خودمونی میشه amiinn76's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

سلام به همه دوستان.راستش دیدم این قسمت خیلی فعاله گفتم منم سوالی که خیلی وقته دارم روش فکر و تحقیق میکنم و تقریبا میشه گفت به نتیجه ای نرسیدم رو با شما در میان بزارم.شما دوستان انتی ویروس های pc رو تست میکنید اما نظرتون در مورد انتی ویروس های موبایل چیه.مثلا انتی ویروس هایی که برای اندروید و دیگر سیستم عامل ها میان بیرون.شرکت های معروفی فعالیت در این زمینه رو شروع کردن مثل کسپرسکی و دکتر وب و نود32 و دیگر شرکت ها.ایا این انتی ویروس ها واقعا میتونن جلوی ویروس رو بگیرن و شناسایی کنن.ایا میشه ما گوشی و تبلت رو از نظر امنیت فقط به این برنامه ها بسپاریم.ایا قدرت کافی دارن.برنامه هایی که دراینترنت و سایت ها هست و کرک شده نیست و سریال داره رو مثل دکتر وب که معمولا درون فایل دانلودی سریال یک ساله داره و دیگر کارهایی که برای نخریدن لایسنس انجام میشه و همه اطلاع داریم ایا این برنامه میتونه امنیت گوشی مارو در دست داشته باشه حتی اگر اونو هر روز اپدیت کنیم.
    تا جایی که امکان داره سعی کنید از آنتی هایی استفاده کنید که نیاز به کرک ندارن وبا یک سریال فعال میشن مطمن باشید این آنتی ویروس ها تا حد بسیار زیادی میتونن جلوی ویروس ها بابستند
    از لحاظ قدرت هم من اینا را پیشنهاد میدم fsecure mobile>kaspersky mobile>avast>drweb
    بازم میگم به هیچ عنوان آنتی کرک شده استفاده نکنید
    Last edited by amiinn76; 26-09-2012 at 23:13.

15. 3 کاربر از amiinn76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پیشنهاد من به شما Kaspersky Mobile Security

اینم لینک دانلود آخرین ورژن، مدت استفاده 30 روز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پیشنهاد من به شما Kaspersky Mobile Security

اینم لینک دانلود آخرین ورژن، مدت استفاده 30 روز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام دوست عزیز.منم مدت 2 ماهی میشه که دارم از انتی ویروس کسپر استفاده میکنم و اونو هرچند رو اپدین میکنم.اما سوال اینجاست ایا میشه این انتی ویروس هارو تست کرد.فکر نمیکنم کسی حاضر باشه درون تبلت یا گوشی خودش ویروس بریزه و بعد اسکن کنه.کسپر سکس که من روی گوشیم دارم تا الان فقط یه برنامه اندروید رو که تو گوشیم بود رو ویروس شناخت و دیلیت کرد.اما سوال اینجاست که این انتی ویروس هارو از نظر قدرت چگونه تست کنیم.

19. این کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •