به چه شماره ای زنگ زدید؟
به چه شماره ای زنگ زدید؟
03135236060
حقیقت من الان طرح زرین معمولی دارم .. سرعت دانلود هم 500 میشه اما هزینه اش به صرفه نیست
توی tce هم فقط یه طرح پیدا کرد که شبانه 99 درصد مجانی بود (از ساعت 2 تا 7) (طرح اعتباری (مخصوص حرفه ای ها)) یه 90 درصدی هم بود که اون به کارم نمیاد.. گفتم یه سوالی بپرسم ببینم شب ها افت سرعت داره یا نه و بعدش بگیرم.. منظورم از افت سرعت هم همین بود.. مگه طرح های دیگه ای هم هست برای شبانه؟
Last edited by tohidfla; 31-05-2014 at 18:40.
نه همون طرحه 99 درصده.
سرعتش از سرور های داخلی افت نداره کلا
ولی از سرور های خارجی 1 ساعت اول کلا نمیشه دانلود کرد
دوستانی که تورنت دانلود کردن خواهشا بگن سرعت دانلود تورنت چجوریه .
دوستان لطفا سرعت شبانه خودشون از سرورهای داخل کشور رو بگن مال من 300 هست تقریبا ممنون
من پنج شنبه زنگ زدم به مسئول dslam گفت امروز سرمون شلوغه و شنبه برات درست می کنم ، دیروز بعد از ظهر هم یکی دو ساعت تلفن قطع بود اما بعد که وصل شد سرعت همون 3 مگ بود از مخابرات منطقه مون پرسیدم گفت تا خود مرکز مخابرات فیبر نوری هست اما از مخابرات تا خونه ها سیم معمولی. ایا امکان افزایش سرعت وجود داره یا نه؟
ببین سرعت دانلود محدودیتی نداره.مثلا من تورنتی که سید مناسب داشته باشه با سرعت 800 تا 1مگ دانلود میکنم
برای من یک مگابایت بود آخرین باری که تست کردم
سلام داداش دمت گرم که جواب دادی از صفحه مودمت اونجا که وضعیت خطو نشون میده موقعی که سرعت 1 مگ هست یه عکس میتونی بزاری مرسی :X مدل مدمت چیه داداش دقیق مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)