تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 706 از 1211 اولاول ... 2066066566967027037047057067077087097107167568061206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,051 به 7,060 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

تو این بازی دریبل زدن مشکل بزرگی هسته واقعا نمیدونم چی بگم نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی اخه اینهمه بازی رو سخت میکنن البته مشکل با زدن شوت از راه دور حل میشه ولی همیشه که نمیشه شوت از راه دور زد.رو top player دارم بازی میکنم روانی کرد منو فقط هم برای دریبل نزدن.

داره خودمونی میشه mellllanic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یه سوال داشتم چرا تو مستر لیگ که الان نیم فصل اولشم نمیشه نقل و انتقال انجام داد و اینکه من وقتی دنبال یه بازیکنی میگردم اون لیست ویژگی هاش مثل سرعت و ........ رو نشون نمیده یعنی جلوش یه خط تیرست ؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من امروز وارد دیتا بیس بازی شدم و دارم به جزئیات گیم پلی ور میرم راستش من از گیم پلی نسخه دمو بیشتر خوشم میاد روی همین حساب میخوام اون بخش دمو رو وارد نسخه نهایی کنم اگه کسی خواست بعد از اینکه این کارو تمیز انجام دادم میتونم براش توضیحات لازمه رو بدم .
    حسين جان فكر خيلي خوبيه -من كه پايه هستم هر كمكي هم از دستم بر بياد در خدمتم راستي اين فكر شما چند روز پيش به فكرم رسيده بود از خودم پرسيدم ميشه همه امكانات نسخه كامل رو به جز گيم پلي به نسخه دمو انتقال داد ؟ وحالا شما هم دقيقا همين فكر رو كردين ولي با اين تفاوت كه ميخواهيد گيم پلي دمو رو به نسخه اصلي وارد كنيد كه اينم فكر خيلي خوبيه . خيلي خوب ميشه اگه بشه حسين جان منو بيخبر نذاريد و از پيشرفت كارتون ما رو با خبر كنيد
    Last edited by vahidreza2007; 28-10-2009 at 23:51.

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

سلام به همگی
    من این بازی را با سیستم ( cpu دو هسته ای 2,4 و رم 4 گیگ و گرافیک 8600 ) اجرا می کنم
    البته بازی غیر اورجینال است
    بازی تیک میندازه گاهی اوقات
    البته کرک هم کپی نکردم ( زیرا وقتی کپی میکنم دیگه بازی اجرا نمیشه اصلا - ارور داس میده)

دلیل این تیک انداختم و کرک چی ه؟
    آیا ربطی به هم داره ؟
    اگه آره چطوری مشکل را حل کنمك ( تورو خدا زودتر جواب بدید )
    منم همین مشکل رو دارم فکر می کنم مربوط به ویندوزم باشه Windows 7 Build 7600 هستش. هنوز فرصت نکردم ویندوز رو عوض کنم ببینم درست می شه یا نه. راه حل دیگه ای هم پیدا نکردم.

من وقتي به تيمي تركيب ميدم
    مقدار شوت و پاس و .. را نشون نميده
    بايد حتما يه بار دكمه L1 را بزنم تا نشون داده بشه
    در اين صورت هم شماره بازيكن ديده نميشه
    مال همه اينطوريه ؟
    بله. متاسفانه منوییگ بخش Formation اصلاً جالب نیست. من که با همون 2009 خیلی راحت تر بودم.

5. این کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin.ASD97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    وسط بیابون

پيش فرض

سلام
    اینهمه سوال کردن دیگه...
    یکی بگه این خرید بازیکن و اینا کجاست دیگه...
    من تو بازی وقتی مثلا توپ شوت میشه با پاس داده میشه یجوری افت فریم دارم گرافیک رو هم اوردم پایین ولی بازم فرق چندانی نکرد چیکار کنم؟
    ram=4
    cpu=q6600
    vga=512 ddr3 9500gt

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

باید بری اینجا C:\Users\hesam\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save و PES2010_OPTION.bin رو پاک کنی، توش اطلاعاتی مثل level سختی بازی، نوع camera و ... هست، که reset می شه، مشکلی برای save هات پیش نمی آد

البته اگه مود خاصی رو superstar کردی و می خوای اون بازیتو که save کردی دوباره load کنی این کار جواب نمی ده
    دوست عزیز ممنون مشکلم حل شد.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسين جان فكر خيلي خوبيه -من كه پايه هستم هر كمكي هم از دستم بر بياد در خدمتم راستي اين فكر شما چند روز پيش به فكرم رسيده بود از خودم پرسيدم ميشه همه امكانات نسخه كامل رو به جز گيم پلي به نسخه دمو انتقال داد ؟ وحالا شما هم دقيقا همين فكر رو كردين ولي با اين تفاوت كه ميخواهيد گيم پلي دمو رو به نسخه اصلي وارد كنيد كه اينم فكر خيلي خوبيه . خيلي خوب ميشه اگه بشه حسين جان منو بيخبر نذاريد و از پيشرفت كارتون ما رو با خبر كنيد

کار واقعا مشکلیه وخیلی هم وقت گیر اما اگه یکی با حوصله اینکار رو انجام میده جدا چیز محشری از آب در میاد من امروز چند ساعتی وقت گذاشتم به یک جاهایی هم رسیدم اما هنوز کامل نیست .
    من با برنامه فایلها رو باز کردم و تغییراتی توشون دادم جالب بدونی عکس العمل دروازه بانها حیرت انگیز شده درجه سوپر استار در مقابل واکنش اینا هیچی حساب نمیشه توی گیم پلی هم دست بردم بقدری حریف حرکات ترکیبی انجام میده که آدم هاج و واج میمونه بعضی از لحظات بازی واقعا فشار عجیبی میارن روی دروازه .
    تنها مشکلی که من تا الان نتونستم حلش کنم سرعت بازیه که خیلی زیاد شده اگه این حل بشه کار تکمیله . البته باگهایی هم توی حرکات بوجود اومده یعنی بعضی جاها هوش بازیکنان فوق العاده بالا میره و بعضی جاها خیلی ناشیانه عمل میکنن . بالاخره من سعی خودمو میکنم تا هم سرعت کم بشه و هم باگهایی که گفتم بر طرف بشه .

این نتایج مربوط میشه به قبل و بعد از تغییراتی که دادم . 5 تا بازی پشت سر هم باختم .

Last edited by 4039; 29-10-2009 at 00:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    اینهمه سوال کردن دیگه...
    یکی بگه این خرید بازیکن و اینا کجاست دیگه...
    من تو بازی وقتی مثلا توپ شوت میشه با پاس داده میشه یجوری افت فریم دارم گرافیک رو هم اوردم پایین ولی بازم فرق چندانی نکرد چیکار کنم؟
    ram=4
    cpu=q6600
    vga=512 ddr3 9500gt
    سلام دوست عزیز
    1)تو desktop کلیک راست کن
    2)برو به nvidea control panel
    3)از 3d setting برو به adjust image settings with preview
    4)از گزینه use my preference emphasizing گزینه ballanced رو انتخاب کن
    5)برو حالشو ببر

10. 2 کاربر از MESI08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

واقعا از کنامی نا امید شدم من با اینکه 3 تومن بیشتر برا این بازی ندادم قسم خوردم اگه سال بعد کونامی لایسنس تمام تیمها رو نخره و موتور بازیش رو عوض نکنه دیگه پولم رو برا این آشغال ندم واقعا کنامی 3 ساله داره گند میزنه واقعا اون آدمهایی که چند ده دلار برا این میدن چه میکشن ببین چی ساخته که هر سیخی میدی سرعت بازی تغییر میکنه شده سوهان روح آدم ددیگه از تو رفتن دل و روده بازیکنا خسته شدیم دیگه این گیم پلی مزخرف رو نمیخوایم دیگه تیمهای لایسنس نشده رو نمیخوایم . میدونی چیه کنامی توانش بالاتر از ایناست نمونشم چمپیونز لیگش که خوب طراحی شده اما نمیخواد تغییر اساسی بده یه سال دیگه به کنامی وقت میدم تا پس 2011 رو بزنه اگه بازم به همین صورت بود دیگه اسمش رو نمیارم برا همـیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــشه
    Last edited by karnavaleroos; 29-10-2009 at 00:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کار واقعا مشکلیه وخیلی هم وقت گیر اما اگه یکی با حوصله اینکار رو انجام میده جدا چیز محشری از آب در میاد من امروز چند ساعتی وقت گذاشتم به یک جاهایی هم رسیدم اما هنوز کامل نیست .
    من با برنامه فایلها رو باز کردم و تغییراتی توشون دادم جالب بدونی عکس العمل دروازه بانها حیرت انگیز شده درجه سوپر استار در مقابل واکنش اینا هیچی حساب نمیشه توی گیم پلی هم دست بردم بقدری حریف حرکات ترکیبی انجام میده که آدم هاج و واج میمونه بعضی از لحظات بازی واقعا فشار عجیبی میارن روی دروازه .
    تنها مشکلی که من تا الان نتونستم حلش کنم سرعت بازیه که خیلی زیاد شده اگه این حل بشه کار تکمیله . البته باگهایی هم توی حرکات بوجود اومده یعنی بعضی جاها هوش بازیکنان فوق العاده بالا میره و بعضی جاها خیلی ناشیانه عمل میکنن . بالاخره من سعی خودمو میکنم تا هم سرعت کم بشه و هم باگهایی که گفتم بر طرف بشه .
    آقا تو که دل مارو بردی خواهشا زودتر بگو چطوری اینکارو میکنی ما بی صبرانه منتظریم
    حق با شماست ولی چه میشه کرد ای کاش میشد این حرفارو به گوش کونامی رسوند

دوستان من وقتی وارد leage cup میشم و لیگ اسپانیارو انتخاب میکنم ویندوز بازیرو میبنده کسی میدونه مشکل کجاست
    ویندوز7 دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •