تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 706 از 1137 اولاول ... 206606656696702703704705706707708709710716756806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,051 به 7,060 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

11

دوستان سلام
    کتاب های جمعبندی انتشارات دریافت:

دین و زندگی (وحیده کاغذی) : تا 15 اسفند منتشر میشود
    زبان انگلیسی ( دکتر شهاب اناری ) : تا 20 اسفند متشر میشود
    ادبیات و زبان فارسی (دکتر سبطی) : احتمالا تا پیش از جشن نوروز
    همایش زیست شناسی دکتر عمارلو : احتمالا تا پیش از جشن نوروز

منبع: سایت انتشارات دریافت

بقیه درس ها رو هم اگر بزنن تو سایتشون اینجا اعلام میکنم
    موفق باشید

2. 4 کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

برای درس عربی به جز قواعدش
    سوال هایی که مربوط به ترجمه و درک مطلب و .. هست
    چه کتابی هست؟یا چه روش درس خوندنی؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کتاب های دکتر سبطی توسط چه انتشاراتی منتشر شده?

يعنی کار کردن reading رو هم برای سال آينده بذارم ?

دين و زندگی خيلی سبز چطور هست؟
    دبيرمون کامل درس ميده
    بهتر بگم دنبال کتابی ميگردم که تست استاندارد داشته باشه و خلاصه و جمع بندی از هر درس داشته باشه و نکات تستی که احيانا" دبير نگفته رو بگه
    برای انديشه و تحقيق هم جواب جمع و جور داشته باشه
    -------------------------------
    برای عربی: فوت و فن عربی خيلی سبز چطور هست؟ (عربيم ضعيف هست)

سلام بعد از مدتها منم اومدم!

گفتم يه چندتا نكته جالبو بگم كه خيلي جالبن!

1 - دين و زندگي بر خلاف تصور به هيچ كتابي نياز نداره چون ميشه گفت يه درسه انعطاف پذيريه هر جور بخوان سوال ميدن دليل نداره بشينيند تست بزنيد يا از روي كتاب كمك اموزشي بخونيد ، اينجا بچه ها خيلي ميگفتن همگامان اينطوريه و خيلي سبز اونطوريه ولي من هر دوتاشم امتحان كردم نتيجه اين شد كه اگه ايه هاي كتابو خوب بلد باشيد نبايد غمي داشته باشيد و درصداتون حتما بالاي هشتاده قول ميدم!

2 - براي عربي هم اگه هيچي بلد نباشيد و صفر صفر باشيد اگه كتاب درسي رو خوب بخونيد تمام تمريناتش رو حل كنيد و يه كتاب تست داشه باشيد ( به نظرم تست هر چقدر آسونتر باشه بهتر ميتونه تو يادگيري تاثير داشته باشه ) مطمئنا موفق ميشيد

اين نكته رو هم بگم اگه سال سومي هستيد يا پيش دانشگاهي هستيد يا هرچي كتاب ديفرانسيل رمزينه رو حتما حتما بخونيد! دليلشم سادس خود من كه تا به حال ديفرانسيلو بالاتر از 20 نزده بودم آزمون قبلي 67 زدم!!! تازه دارم ميفهمم ديفرانسيل عجب درس شيريني بود و ما نميدونستيم

5. 3 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    رو کره ی خاکی!

پيش فرض

سلام
    ببین داداش اولا که قواعد عربی که هرسال تو سراسری سوال میاد ازشون دامنش تقریبا مشخصه (با بررسی سراسری های 2 3 سال قبل میاد دستت) و در مورد ترجمه و تعریب و درک مطلب هم به نظر من زیاد سرتو با کتابای قطور شلوغ نکن فقط دقت کن تو تستا همششون یه نکته ای دارن که خیلی هم سادس (جمع و مفرد و بخصوص زمان فعلهاو...) اگه اینا رو کار کنی که بهترین منبع سراسری سال های گذشته س میتونی از پس تستای ترجمه و تعریب بربیای در مورد درک مطلب هم والا تنها راهی که هس اینه که درک و فهمتو بالا بکشی (چه راهنمایی ای شد!! ههههه).... متون کتابای درسی اول دوم سوم یا گاج هم یه کتابی داره که میتونه مفید باشه..........
    عربی رو فقط واس 100% بخون جدی میگم خیلی راحته...
    موفق باشی

7. 5 کاربر از xUltimatex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز برای تسلط رو درک مطلب و ترجمه حتما حتما باید رو کتاب درسی تسلط پیدا کنی
    اگه بتونی متن کتابارو خوب ترجمه و تمریناشو خوب کار کنی حتما تو این دو مورد موفق میشی،من عربیم خوب نبود اما کسایی که عربیشون خوب بود پرسیدم و همه این راهو بهم گفتن،عربیم بهتر شد البته نه اونی که دلم میخواست اما از صفر به 60 رسیدم.تو این راه اگه بخوای کتاب بگیری من کتاب 2 و 3 سبز گاجو که جدان از هم پیشنهاد میکنم که کتاب محوره هرچند که با کتاب درسی مشکلت حل میشه اما خود دانی!

9. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من میخوام کتاب گنجینه آزمونای زبان مبتکران رو بگیرم؟
    به نظرتون کتاب خوبیه؟

داره خودمونی میشه XFIGHT3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام ... تقریبا 2 ماهی مونده به نمایشگاه کتاب ... خواستم لیست کتاب های سال سومی که امسال ازشون استقاده کردم و نتیجه گرفتم رو بذارم تا یه راهنمایی هم برای کسایی که میخوان کتاب بخرن بشه ...

ادبیات : گاج سبز رو خوندم عالی بود ... تست رو هم میگن خیلی سبز خوبه
    دینی : من از سال دوم دینی جامع گاج ( سفید ) رو داشتم و ازش راضی هستم ... آیات و نکات رو هم تعریف میکنن
    عربی : فقط یه کتاب جامع واسه رشته ریاضی لازمه اونم عربی جامع مهر و ماه ( من که خوندم کامل بود یعنی دیگه لازم نیست خیلی به کتاب توجه کنین چون خودش نکات مهم کتاب ( عربی 1 , 2 , 3 ) رو آورده. تست هم داره ولی بیشتر آموزش هست. واسه تست عربی عمومی گاج ( سفید ) خوبه
    زبان : واسه زبان چون خودم فقط یه کتاب دارم ( طراحان ) نمی تونم نظر بدم ولی مبتکران رو تعریف میکنن

حسابان : حسابان امسال چون تغییر کرده بود کتاب خوب کم داشت ولی بازم من چنتا رو میگم. گاج سبز حسابان مثال های فوق العاده ای داره یعنی واسه امتحان نهایی بهترینه. حسابان سفید گاج ( تستی ) از کتابایی مثله خیلی سبز و آبی کانون خیلی سر تره. واسه آموزش هم فکر میکنم گاج سیاه کافی باشه. کلا تو مدرسه ما هر کی خیلی سبز و کانون گرفته بود راضی نبودن ولی چن نفر هم 2 جلدی نشر الگو رو تعریف میکردن
    فیزیک : اگه تو اول راه هستین و میخواین کارتون راه بیفته کتاب سبز کانون رو بخرید ( صرفا آموزش ) بعدشم فقط فیزیک پایه گاج که سوالا همه کنکور سراسری و آزاد و سنجش هستن و پاسخ تشریحی عالی داره. البته من واسه فیزیک 3 مرآت هم دارم ولی سوالاتش مفهومی هست و اگه تو مدرسه معلمتون سخت سوال میده برین اینو بخونین
    هندسه 2 : اول سال کتاب سبز کانون ( آموزشی ) و گاج سفید رو گرفتم ولی زیاد به دردم نخوردن بعد مبتکران بدستم رسید که الانم خیلی ازش راضی هستم
    شیمی : گاج سفید و آبی کانون رو گرفتم ولی خیلی خوشم نیومد ... الان منتظر خیلی سبز هستم. مبتکران هم عالیه
    جبر : واسه این درس اصلا کتاب قحطه تو بازار ... نشر الگو یکم بهتره و گاج سیاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام.

کتاب تست برای ادبیات و عربی دوم دبیرستان چی پیشنهاد میدید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    رو کره ی خاکی!

پيش فرض

سلام.

کتاب تست برای ادبیات و عربی دوم دبیرستان چی پیشنهاد میدید؟
    سلام
    ببین رفیق شما که دومی فعلا تست رو زیاد کار نکن یعنی بی خیالشم شی زیاد مورد نداره ولی می بایستی کتابای درسی رو قشنگ یاد بگیری که بهترین منبع واس این کار کتاب های محوری گاج (سبز) هستن که کتاب درسی رو حلاجی کردن........... اون موقع که رفتی سوم و پیش کم کم تستم کار کن.... این کتابا یعنی کتابای محوری علاوه بر اینکه کمی تستم دارن در سطح خیلی عالی شما رو واس امتحانات ترم هم آماده میکنه...
    موفق باشی

14. 2 کاربر از xUltimatex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeed24i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دانشگاه

پيش فرض

سلام دوستان.
    یکی از دوستام پارسال به توصیه دفتر برنامه ریزی قلم چی عمل کرد و سوالای عمومی رو به ترتیب جواب داد نتیجه این شد که تو زبان
    وقت کم اورد و 20 زد در حالیکه میتونست بالای 80 بزند. میدونید که زبان مهمتر از عربی هست و هر کس زیر 50 بزند کارش برای گرفتن یک رتبه خوب خیلی سخت میشه.
    اینو گفتم که مبادا شما به سوالا رو به ترتیب جواب بدید. به نظر من اول ادبیات بعد دینی بعد زبان و بعد عربی. گیر به یک تست سخت ندید که وقت تو عمومی ها خیلی کمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •