ول کن بابا میرم.برعکس صبح، عصر همچین ضدحال خوردم اصلا حال و حوصله ندارم.دوست دارم برم بیفتم
ول کن بابا میرم.برعکس صبح، عصر همچین ضدحال خوردم اصلا حال و حوصله ندارم.دوست دارم برم بیفتم
سلام به بروبچ همیشه در صحنه
امروز ارومیه عجیب سرد بود یعنی تا به امروز چنین سرمایی ندیده بودم دیگه طوری بود که فکم یخ زده بود نمیتونستم حرف بزنمبعده رسیدن به دانشگاه با کمک دوستام یخ ـش رو باز کردیم
راحت 17 الی 20 درجه زیر صفر میشد
![]()
امتحان اول رو خیلی خوب دادم دمشون گرم دو تا از سوالاشون مال ترم قبل بودولی امتحان دوم یکم سخت بود ولی باز امیدوار کننده بود شاید 12 الی 13 بگیرم طراح نامرد همه سوال های سخت رو جمع کرده بود تو 20 تا تستی و 5 تا تشریحی
تشریحی ها رو هم از همون فصل های سخت داده بود نامرد
اصلا فکر نمیکردم روی فصول سخت اینقدر مانور بده
به قول استادمون این سخت ترین سوالاتی هست که طی این چند ساله طرح شده !
![]()
ببینم سال قبل یادمه تشریحی ها 10 نمره بود جدیدا 7 نمره شده ؟
در مورد تفکیک هم فعلا تو دانشگاه ما چنین چیزی وجود نداره لااقل این ترم . البته فکر هم نکنم تو دانشگاه ما اجرا بشه چون اکثرا دخترن تو کلاس ها هم اکثر دانشجو ها رو دخترا تشکیل میدن و اگه بخوان تفکیک کنن براشون هزینه بره !
خسته نباشی عزیزم .... خوشحال شدم که با رضایت از امتحان برگشتی .... والا تا اونجایی که من میدونم دیگه کمتر 10 به 4 وجود داره ... اکثرا 7 به 7 شدن ولی استثنائاتی هم وجود داره
امروزو استراحت کن و فردا بشین برای امتحان بعدی![]()
به نکته خوبی اشاره کردیامروزو استراحت کن و فردا بشین برای امتحان بعدی![]()
قربونت مهدی جون
رضایت کامل نیست ولی بدم نیست ولی کلا از این همه اختصاصی برداشتن پشیمونم خیلی بهم فشار وارد میکنهدیشب کلا نخوابیدم همش داشتم مرور میکردم نامرد تمومی هم نداشت . از ترم بعد باید چند تا عمومی هم بردارم که سبک تر بشه قبل انتخاب واحد هم حجم کتاب رو باید بسنجم بعد انتخاب کنم
آدم صفحات کتاب رو میبینه سرد میشه
![]()
والا منم دوترم پشت همه که عمومی ور نمیدارم ..... این ترم 19 واحد ورداشتم همش اختصاصی ..... چه میشه کرد .... پیام نور و حجم کتاباش![]()
عمومی رو باید ترم تابستون پاس کرد من اکثرا تابستونا پاس میکنم
حجم کتاب ها و همینطور وزنشونهر کدوم از کتابا بالای یک کیلو وزن دارن
ازشون میشه به عنوان وزنه برای بدنسازی هم استفاده کرد
![]()
Last edited by ittools; 13-01-2013 at 13:51.
سلام
نمرات هنوز وارد نشدن؟![]()
شب ساعت 3 خوابیدم و 7بزور بیدار شدم.یخ زدم تا برسم دانشگاه.سر جلسه مراقبه دمش گرم هی میرفت بیرون.تو کلاس که نصفشون نیومده بودن تا غیبت بخورن.بقیه باهم نمیتونستیم جواب درست یه سوال رو پیدا کنیم دیگه دانشجوهارو داشته باش.من دیروز گفتم دخترا خوب درس میخونن الان میگم نه.درومدم از امتحان یه دختره که تو کلاسمون هست پریده جلوم میگه چجور دادی گفتم خوب نبود گفت انشاءالله ترم بعد باهم میخونیم
سر جلسه از بلندگو میگن هرکی بدهکاره بره تسویه کنه تا بتونه نتایجش رو ببینه.والا ما بدهکار نیستیم ولی هنوزم که هنوزه بعد 8روز از اولین امتحان هنوز نتایج رو تو سایت قرار ندادن واقعا که
فردا صبحم امتحان اندیشه دارم هیچی نخوندم.برم اونو بخونم.فعلا رفقا
متاسفانه نمرات هنوز اعلام نشده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)