دوستان وقتی میخوام توی متن فارسی یه کلمه انگلیسی بذارم ،میره پشت فارسی ، این راه حلش چیه که قشنگ در ادامه فارسی بیاد ؟
ورد 2007
ممنون
دوستان وقتی میخوام توی متن فارسی یه کلمه انگلیسی بذارم ،میره پشت فارسی ، این راه حلش چیه که قشنگ در ادامه فارسی بیاد ؟
ورد 2007
ممنون
ctrl+shift سمت راست کیبرد رو بزن بعد تایپ کن . تا چیدمان از چپ به راست شه .![]()
جواب ما رو هم بدید ثواب داره![]()
سلام . طبق آموزش زیر هر وقت وارد ورد بشی این فونت فارسی رو پیش فرض میشه .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
![]()
نوشته شده توسط iCe m@n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
چه تنظیماتی رو باید انجام بدم که هر وقت متنی رو از اینترنت تو ورد کپی میکنم، فونتش Tahoma و فونت سایزش 16 باشه؟دوست عزیز از قدیم گفتن کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من! خودم راه حلش رو پیدا کرم:جواب ما رو هم بدید ثواب داره![]()
اول باید کاری کنیم که هر وقت ورد رو باز می کنیم بصورت دیفولت فونتش Tahoma و فون سایزش 16 باشه. پس به روش زیر عمل می کنیم:
ابتدا در تب Home توی قسمت Font روی فلشی که در گوشه پایین سمت راست وجود داره کلیک کرده تا پنجره Font باز بشه. در این پنجره فونتهای Complex (مربوط به زبان فارسی هست) و Latin (مربوط به زبان انگلیسی هست) رو تغییر داده و در پایان روی Set as default کلیک می کنیم. از این به بعد فونتهای پیش فرض این فونتها میشن و هر زمان که word رو باز کنیم این فونتها فعال هستند. (فونت رو تاهما میزاریم، فونت سایز هم 16)
بعد متنی رو که از وب کپی می کنیم اخر متن (نزدیک سایز قلم کنار انتخاب لیست گلوله ای) یه گزینه هست به نام Paste Options که رو فلش سمت راستش کلیک می کنیم و گزینه Match Destination Farmatting (من وردم 2007 هستش) رو انتخاب کنیم تا متن بصورت استاندارد دلخواهمون کپی بشه. امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم.
سلام
چه جالب جاهای دیگه این علامت را به کار برده بود ولی نمی دونم چرا این سه جا من متوجه نشدم چیه ممنون
1- چطور می شه اسم علائم را پیدا کرد (علائمی که در فرمول نویسی هست )
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
سلام چطور از find استفاده کنیم
مثلاً حدود 35 شماره به این صورت به کار رفته
و البته از هر کدام یکی
اگه قرار باشه از find استفاده بشه مثلاً 35 بار این علامت ها کپی و پیست و سرچ بشه خب یکی یکی پاک بشه بهتر است که
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
سلام وقتی یک فایل ورد داریم چطور به پاور تبدیلش کنیم
به جز کپی و پیست راه دیگه ای هم وجود دارد
خیلی سخته آخه اونجوری
سلام چرا وقتی فایل 2007 را به صورت save as به صورت 2003 ذخیره می کنم
اول هر صفحه یک خط خالی ایجاد می شود و باید یکی یکی این خط خالی را حذف کنم
دوستان میخوام margin های یک صفحه رو فقط تغییر بدم،بقیه عوض نشه...باید چه کار کنم؟
با سلام
میخاستم اعداد فارسی بنویسم توی option advanced show document رفتم ولی گزینه numeral وجود نداره راه دیگهای هست
ممنون از راهنمایاتون
زیر همون پنجره سمت چپ نوشته دیگه .
با زدن ctrl+f کیبرد . حالا گزینه replace رو بزنید . حالا هر کدوم رو که پیدا کرد ، در replace هم کلمه ای که می خواید جایگزین بشه رو بنویسید سپس گزینه replace رو بزنید .
به این لینک بیا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شما هنوز یک زبان نوشتاری انگلیسی در سیستم دارید . هنوز از کنترل پنل اقدام به نصب زبان فارسی نکردید.
زبان نوشتاری فارسی روبنصبونید
حالا گزینه اش میاد .
Last edited by amir323b; 06-01-2012 at 15:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)