اگه گارانتی داره چرا نمیفرستین گارانتی ؟
اگه گارانتی داره چرا نمیفرستین گارانتی ؟
خوب استاد بزرگ من تو پست اول گفتم که اگه مشکل داره بفرستمش گارنتی
پست های قبل رو مرور کن لطفا
باشه لپ تاپ رو میفرستم گارانتی
هاردش رو عوش میکنن دیگه؟
یا تعمیرش میکنن.
خوب من که بهتون میگم نرم افزاری قابل حل نیست خوب قطعا باید ببرید گارانتی تا درست بشه وقتی گارانتی داره هارد مشکل داره و باید عوضش کنن اگه عوض نکنن نباید کوتاه بیاین تست این نرم افزار و .... رو هم بهشون بگین
روزی 10 تا پست تو این تاپیک است مگه من چه حافظه ای دارم که همه پست ها یادم بمونه
سلام
یه هارد یک ترابایت سیگیت دارم کل هارد را یک درایو گذاشتم و الان چهل گیگ خالی داره
مشکلی که دارم گاهی وقتا سیستم هنگ میکنه و مجبورم دستی سیستم را ریستارت کنم. دوباره که سیستم بالا امد هارد یک ترابایت اصلا نیست و باید برق سیستم را قطع و وصل کنم تا هارد را بشناسه هم ویندوز و هم کابل ها را عوض کردم درست نشد الان جدیدا قبل از هنگ کردن این دو اخطار را میاره در ضمن یه عکس هم از برنامه Crystal Disk Infoگذاشتم
لطفا راهنماییم کنید![]()
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین
سلام دوست گرامی ممنون از همکاریتون
![]()
با سلام
اين هارد ما كلا به هم ريخته.
داشتم كار ميكردم يهو سيستم هنگ كرد و ديگه هارد نيومد بالا.
كل درايوها پريد.
با hdd regenerator چك كردم،فقط يك دونه بد سكتور داشت.
الانم هارد رو سيستم ميخونه،هرچند ميگه خاليه و بايد فرمت بشه.
راهي هست بدون فرمت كردن هارد به حالت اوليش برگرده؟
Mehrdad Sh.
هاردتون که fail شده ولی با نرم افزار hdd regenator یک اسکن کامل در مود scan and repaor انجام بدین و یک فرمت سطح پایین هم بکنید درست نشد باید بره برای تعمیر
میتونید از disk managment عکس بدین ؟
دوستان یه هارد سیگیت اینترنال 500 گیگ دارم . یکی از دوستان فیش برق هارد رو برعکس زده و هارد دیگه شناسایی نمیشه . میشه بگید چیش سوخته و چقدر هزینه تعمیرش هست .ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)