تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 706 از 2403 اولاول ... 20660665669670270370470570670770870971071675680612061706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,051 به 7,060 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام

این که میگید هماهنگ نیست اصلا منطقی نیست. چرا؟
    چون نیسانی سر کوچه ما با بلندگو داد میزنه

5کیلو پیاز هزارتومن
    کیلویی 500

خب قانونا باید کیلویی 200 باشه ولی چرا میگه 500 ؟
    شما کدوم طرف هستی طرف مایی یا طرف شرکت
    من یک ساعته دارم فکر میکنم آخه مثال شما چه ربطی داره به خرید حجم اضافه مثال شما به خرید سر ماه مربوط میشه که مثلاً خرید 256 با حجم 20 گیگ یه تخفیفی بهش میخوره نسبت به خرید 256 با حجم 5 گیگ وقتی یک کیلو پیاز میخرین مثلاً 128 با حجم 1 گیگ میگیرین وقتی 5 کیلو پیاز میگیرین مثلاً 128 با حجم 5 گیگ میگیرین حالا برای اینکه بحث حجم اضافه بیاد وسط باید مثلاً 5 کیلو پیاز بگیرین بعد وسط ما 1 کیلو پیاز اضافه بگیرین تا بشه حجم اضافه رو در نظر گرفت

2. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان منزل ماه تقریبا حالت دوطبقه داره و چون داداشم هم لپ تاپ گرفته میخوام مودم بیسیم بگیرم! شما چی پیشنهاد می کنید همین مدلی که اندیشه گذاشته خوبه؟ یه نفر بهم گفت که اگه از بیرون بخرم ارزون تر در میاد تا از اندیشه

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من یک ساعته دارم فکر میکنم آخه مثال شما چه ربطی داره به خرید حجم اضافه مثال شما به خرید سر ماه مربوط میشه که مثلاً خرید 256 با حجم 20 گیگ یه تخفیفی بهش میخوره نسبت به خرید 256 با حجم 5 گیگ وقتی یک کیلو پیاز میخرین مثلاً 128 با حجم 1 گیگ میگیرین وقتی 5 کیلو پیاز میگیرین مثلاً 128 با حجم 5 گیگ میگیرین حالا برای اینکه بحث حجم اضافه بیاد وسط باید مثلاً 5 کیلو پیاز بگیرین بعد وسط ما 1 کیلو پیاز اضافه بگیرین تا بشه حجم اضافه رو در نظر گرفت
    دوستان عزیزم فعلا بحث پیاز و قیمت حجم اضافه رو بیخیال،کلا مهم اینه که همه چی گرونه اینجا مخصوصا دسترسی به اینترنت که واسه خودش تو بحث گرونی امپراطوری میکنه.

5. این کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ولی تو خیلی خوب ربطش رو پیدا کردی

7. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها شما هم این مشکل منو دارین از ساعت 12 شب حدودا اینترنتم به شکل افتضاحی سرعتش طی هر بازه حدود 15 دقیقه 0 میشه بعد حدود 1-2 دقیقه ای 0 میمونه مثلا وسط یاهو هستم یه هو اعصاب من رو میریزه به هم تا حدود ساعت 5 صبح من همین مشکل رو دارم 128 -3 گیگ مرکز 8

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واسه منم تازگیا سرعت شبانه پایین اومده.دیشب 500 و شب قبلش 700 مگالایت دانلود کردم در صورتی که هقته پیش شبی 1.7-1.8 گیگابایت دانلود میکرد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان منزل ماه تقریبا حالت دوطبقه داره و چون داداشم هم لپ تاپ گرفته میخوام مودم بیسیم بگیرم! شما چی پیشنهاد می کنید همین مدلی که اندیشه گذاشته خوبه؟ یه نفر بهم گفت که اگه از بیرون بخرم ارزون تر در میاد تا از اندیشه
    فقط برای شما این مدل به درد می خورد:tp-link td-8960n.
    از نظر برد راحت این مدل جواب میده.
    دارای 2 انتن با برد بالا (هر انتن 3db)
    توان خروجی بسیار بالادر مقابل رقیب های هم قیمت مانند link sys
    سری n با سرعت 300(در ایران فقط به درد کسانی می خورد که wd tv live دارند وبه راحتی بدون هیچ فریزی فیلم های خودشان را راحت می توانند به lcd با کیفیتfull hd انتقال دهند)
    دارای 4 خروجیlan.
    دارای اکسس پوینت برای اتصال بالای 10 نوت بوک.
    قیمت در رنج 75تا85.
    با تشکر.
    هادی

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من مشکل ندارم از اندیشه شبا هم خوبه

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نظر من مال خود شرکتو بخر چون پشتیبانیش عالیه اگه از بیرون بخری و مودمت خراب بشه باید بره گارانتی که اونم تا بره و برگرده یک سال طول می کشه ولی اگه مال اندیشه باشه فاکتورو نشون بدی یه مودم امانی بهت میدن تا مودمت برگرده تازشم این مودما خرابی زیاد داره مال من dhcp خراب شده بود و فقط به یک دستگاه ip می داد به دومی که می رسید یکی در میون پینگ ریپلای می کرد بعد دادم اندیشه گارانتی یک مودم بی سیم از مارک دیگه امانی گرفتم تا مودمم برگرده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فقط برای شما این مدل به درد می خورد:tp-link td-8960n.
    از نظر برد راحت این مدل جواب میده.
    دارای 2 انتن با برد بالا (هر انتن 3db)
    توان خروجی بسیار بالادر مقابل رقیب های هم قیمت مانند link sys
    سری n با سرعت 300(در ایران فقط به درد کسانی می خورد که wd tv live دارند وبه راحتی بدون هیچ فریزی فیلم های خودشان را راحت می توانند به lcd با کیفیتfull hd انتقال دهند)
    دارای 4 خروجیlan.
    دارای اکسس پوینت برای اتصال بالای 10 نوت بوک.
    قیمت در رنج 75تا85.
    با تشکر.
    هادی
    همین مدلی که گفتین تک پورت لن هم داره که قیمتش کمتر باشه؟چون واسه مودم وایرلس دیگه 4 تا لن بی فایدست.
    Last edited by armin_punisher6; 28-09-2010 at 11:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •