تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 706 از 800 اولاول ... 206606656696702703704705706707708709710716756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,051 به 7,060 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام یک سوال دارم چطوری میشه Windows security alertرو کاری کرد که هی خطا نده و علامتش اون پایین نیاد خیلی اعصاب خورد می کنه درضمن Automati Updateرو نمی خوام فعال باشه آیا روشی هست که بشه کاریش کرد ؟
    سلام
    1.
    به مسیر زیر برین :
    Control Panel / System and Security / Action Center
    گزینه Change Action Center settings رو انتخاب کنین

و بعد تیک تمام گزینه های Security messages رو بردارین :

2.
    Control Panel > System and Security
    و بقیش مطابق شکل :

2. 3 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ممنون از جوابتون اما من ليست را هم خالي كردم بازم نشد البته با نرم افزار پاك ميشه اما من ميخام ببينم مشكل اصلي چيه آخه تمام فايل هاي mp4 توي سيستمم همين مشكلو دارن
    دوست عزيز فقط يك سوال اينكه آيا ميتونه از ويروس خاصي باشه؟
    سلام

بنظر نمیاد اینطور باشه.

موفق باشید
    ممنون مشكلم حل شد علتش نصب برنامه real player بود اين برنامه براي فايل هاي mp4 كمي مشكل بوجود مي اورد چرا؟ نميدونم اما با پاك كردنش مشكل حل شد

به هر حال ممنون از شما

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام یک سوال دارم چطوری میشه Windows security alertرو کاری کرد که هی خطا نده و علامتش اون پایین نیاد خیلی اعصاب خورد می کنه درضمن Automati Updateرو نمی خوام فعال باشه آیا روشی هست که بشه کاریش کرد ؟
    ممنون مشكلم حل شد علتش نصب برنامه real player بود اين برنامه براي فايل هاي mp4 كمي مشكل بوجود مي اورد چرا؟ نميدونم اما با پاك كردنش مشكل حل شد

به هر حال ممنون از شما

خوشحال شدم حل شد مشکلتون . تو این فرم مشکل ها اغلب اشکال از ویندوز نیست . باید همه ی جوانب رو در نظر گرفت.

موفق باشید

5. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mekziko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Mekziko

پيش فرض

ویندوز من پس از ری استارت یا روشن کامپیتور 4دقیقه طول می کشد و کلی باید منتظر بمانم برای رفع این مشکل چه باید بکنم؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

ویندوز من پس از ری استارت یا روشن کامپیتور 4دقیقه طول می کشد و کلی باید منتظر بمانم برای رفع این مشکل چه باید بکنم؟
    سوالات مشابه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

8. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

بنده یک ویندوز XP x64 به صورت فایل iso داونلود کردم و با برنامه nero فایل ایمیج رو روی DVD رایت کردم.
    تو محیط xp هیچ مشکلی نبود و به صورت اتوران کار کرد اما وقتی خواستم اونو به صورت bootable نصب کنم هنگامی که می خواست بوت بشه این ارور رو داد:

Error booting from CD/DVD drive. please report the eight-digit status cod to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و بعد کد زیر رو پایین صفحه نوشت:

80200279
    می خواستم علت این موضوع رو بدونم. ممنون

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

بنده یک ویندوز XP x64 به صورت فایل iso داونلود کردم و با برنامه nero فایل ایمیج رو روی DVD رایت کردم.
    تو محیط xp هیچ مشکلی نبود و به صورت اتوران کار کرد اما وقتی خواستم اونو به صورت bootable نصب کنم هنگامی که می خواست بوت بشه این ارور رو داد:

Error booting from CD/DVD drive. please report the eight-digit status cod to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

80200279
    سلام

در اکثر فروم ها و سایت های خارجی رجیستری رو دلیل این مشکل دونستند :

http://tinyurl.com/25bqrua

اما بنده فکر نمیکنم اینطور باشه.اگر براتون مقدوره یک CD 64 بیتی دیگه رو تست کنید.

در کل توصیه میشه از ایکس پی 64 بیت استفاده نکنید.

موفق باشید

11. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض فايل رمزنگاري شده

با تشکر از شما

مثل اینکه باید بیخیال شم

اگه راه حلی بود لطفا اعلام کنید

با تشکر

سلام دوست من
    شدن كه مي شود فقط شما نمي توانيد چون ابزار و امكاناتش را نداريد .. اگر اين فايل خيلي برايتان مهم است، مي توانيد با من هماهنگ كنيد و سيستمتان را بياوريد ... البته رايگان انجام مي شود نگران نباشيد ...

---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------

سلام

80200279

سلام دوست من
    شما فايل ايميج رو باز كرده و روي هارد بريزيد .. سپس بوت كرده و از داس اقدام به نصب كنيد

---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------

سلام دوست من
    قطعا و دقيقا نمي توان گفت از يك قطعه خاصي است ولي من شخصا هروقت با اين مشكل برخورد كردم با تعويض كابل IDE مشكل حل شد در برخي مواقع رم و منبع تغذيه هم مشكل اصلي بوده است!

---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

اینم یک راه حلي به جايReset
    اگر در حال انجام کاری, system احتیاج به Reset شدن داشت می توانید در : Run بنویسید :gpupdate /force

سلام دوست من
    1) gpupdate فقط group Policy ويندوزهاي دامين را آپ ديت مي كند و در مورد ويندوزهاي Local نيازي به اين كار نيست و در همان لحظه آپ ديت به خودي خود انجام مي شود
    2) وقتي پيغام Restart مي دهد بهتر اين است كه حتما اين كار انجام شود ..

هر دو مورد فوق را كه عرض كردم به نقل از مايكروسافت است .. در كلاس MCSE اين موارد بررسي مي شود ..

13. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یکی از دوستان من ویندوز XP خودش رو آپدیت کرده و متاسفانه با آپدیت کردن کرکش پاک شده و الان ویندوز از حالت جنیو خارج شده . چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یکی از دوستان من ویندوز XP خودش رو آپدیت کرده و متاسفانه با آپدیت کردن کرکش پاک شده و الان ویندوز از حالت جنیو خارج شده . چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد
    نرم افزارهای قانونی کردن (Validate كردن) ویندوز
    کد:

16. 6 کاربر از aliupdate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •