دوستان سیو کامل بازی بایوشاک سال 2007 رو میخواستم . مرسی
دوستان سیو کامل بازی بایوشاک سال 2007 رو میخواستم . مرسی
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیو کامل بازی stronghold 2
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترینر stronghold 2 1.2 چند صفحه قبل دیدم ولی file not found فقط ترینر پیتزا نباشه
Last edited by Rc man; 23-01-2012 at 23:20.
بهترین ترینر بازی همون پیزا هستش چرا نمیخوای پیزا باشه؟
چون برای این بازی ترینر های بدرد نخور داره
پیزا تو این بازی تست شدس ! جواب داده ...
میدونم توی stronghold 2 چیزای مثل لیجند نداره که همه چیزا 500 بشهو تمام نشه
سیو کامل GTA IV ورژن 1 رو میخواستم
دوست عزیز سیو سالم این بازی رو خیلی کم میشه گیر آورد چون این بازی به غیر از سیو اصلی یه فایل داره به نام Xlive که اونم باید باشه در ضمن باید یوزر کسی هم که بازی کرده رو بدونید که با اون یوزر بازی کنید تا سیو ها عمل کنه برای همین باید از دوستانتون این سیو رو بگیرید که همه این چیزایی که گفتم رو بهتون بدن وگرنه سیو بازی توی نت پره ولی چون هیچکدوم نه فایل همراه Xlive و یوزر رو ندارن توی بازی شما عمل نخواهند کرد
در ضمن سیوی که میگیرید باید ویندوزتون همون ویندوزی باشه که طرف مقابل باهاش بازی رو تموم کرده یعنی سیو هایی که توی ویندوز XP بازی شده باشه توی ویندوز 7 عمل نخواهد کرد
پس 2 کار میمونه
1- یا خودت بازی رو بری
2- یا اینکه بازی رو از یکی از دوستانتون که ویندوزش با شما یکی باشه بگیرید + فایل XLive + یوزر طرف
من خودم سیو دارم که مراحل رو تمام کردم ولی مراحل متفرقه رو نرفتم روی ویندوز XP SP3 هم بازی کردم اگه به کارت میاد بگو برات آپ کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)