سلام
من میخوام یه پی اس پی اسلیم بخرم..
میخوام ببینم قیمته تموم شدش چند در میاد با یه مموری 2 و یا 4 گیگ+کپی خور کردنش و هزینه های جانبی...
بدرود.
سلام
میخوام ببینم قیمته تموم شدش چند در میاد با یه مموری 2 و یا 4 گیگ+کپی خور کردنش و هزینه های جانبی...
بدرود.
استانداردهای wi-fi psp چیه؟
راستی قطعه ی جانبی برای wimax به psp می خوره؟
آقا رمم رو نمی خونه psp برداشتم یه لحظه زدم تو گوشی k750
بعد هر کاری می کنم دیگه psp رمم رو نمیشناسه تا روشن می کنم مییگه فرمت کن که در واقع اصلا رم رو نخونده و موقع فرمتم میگه رم داخل psp نیست
یه رم 1 گیگ دیگه زدم خوند ولی رم اصلیه خودش رو نمیخونه چیکار کنم
Last edited by Gigawarn; 29-01-2009 at 14:59.
از توپخونه بگیرسلام
من psp رو ازکجا بخرم که ارزون باشه.
قیمت psp slim و مموری 8گیگ چنده
رم 8 گیگ فکر کنم 70 این حدودا باشه
ربط به کرم فروشنده داره ! کپی خور کردن رو نباید پول ازت بگیرهسلام
بدرود.
الان قیمت ندارم فک کنم بری توپخونخ قیمت بگیری بهتر باشه
n/b باید باشه اگه اشتباه نکنماستانداردهای wi-fi psp چیه؟
راستی قطعه ی جانبی برای wimax به psp می خوره؟
وای مکس هم از همین تکنوبوژی پشتیبانی میکنه
بچه ها من چیکار کنم کسی نیست کمک کنه تمام بازی هام پریده هر کاری می کنم رم بالا نمیادآقا رمم رو نمی خونه psp برداشتم یه لحظه زدم تو گوشی k750
بعد هر کاری می کنم دیگه psp رمم رو نمیشناسه تا روشن می کنم مییگه فرمت کن که در واقع اصلا رم رو نخونده و موقع فرمتم میگه رم داخل psp نیست
یه رم 1 گیگ دیگه زدم خوند ولی رم اصلیه خودش رو نمیخونه چیکار کنم
یعنی رمم سوخته؟؟؟!!!!!!
من می تونم برای psp یک قطعه بخرم که امواج وایمکس رو دریافت کنه؟
والا من که نمی دونم مشکل شما چیه !! شاید رمت سوختهبچه ها من چیکار کنم کسی نیست کمک کنه تمام بازی هام پریده هر کاری می کنم رم بالا نمیاد
یعنی رمم سوخته؟؟؟!!!!!!
وای مکس یه تکنولوزیه که از همون WiFi استفاده میکنه یعنی psp خودش وای فای داره پس از وای مکس هم متونی استفاده کنی نیازی به دستگاه جدا نستمن می تونم برای psp یک قطعه بخرم که امواج وایمکس رو دریافت کنه؟
مگه شما وای مکس داری ؟![]()
در کل استاندارد wi-Max با wi-Fi فرق میکونه.و شما نمیتونی از این تکنولوژی روی psp استفاده کنی.
مزایای این تکنولوژی هم عبارتند از:(wi-Max)
1:ارزان بودن تجهیزات ان.2:قابلیت بکار گیری ساده.3:سرعت بالای انتقال اطلاعات(تا سقف 70 مگابایت در ثانیه).4:وسعت برد جغرافیایی.که میبینی زیاد هم با wi-Fi تفاوت نداره.البته تفاوتش برای ما محسوس نیست چون ما هنوز نمیتوانیم از سرعت اصلی wi-Fi استفاده کنیم چه برسه به wi-Max .
البته اینم بگم که تو wi-Fi باید سرعت تا سقف 54 مگابایت در ثانیه باشه که ما به 200 کیلوبایت در ثانیه هم در حصرتیم اونم تو ایران
پس زیاد فکر wi-Max رو نکنین.
west game تو طالقاني يه dvd داره نرم افزار psp عاليه
دوست عزیز وای مکس تکنولوژیش WiFi هست اصلا WiFi یک تکنولوژی هستش ! که از همون b/n/g استفاده میکنه که سرعتش بالاتره فقط البته دو حالت e و d هم دارهدر کل استاندارد wi-Max با wi-Fi فرق میکونه.و شما نمیتونی از این تکنولوژی روی psp استفاده کنی.
مزایای این تکنولوژی هم عبارتند از:(wi-Max)
1:ارزان بودن تجهیزات ان.2:قابلیت بکار گیری ساده.3:سرعت بالای انتقال اطلاعات(تا سقف 70 مگابایت در ثانیه).4:وسعت برد جغرافیایی.که میبینی زیاد هم با wi-Fi تفاوت نداره.البته تفاوتش برای ما محسوس نیست چون ما هنوز نمیتوانیم از سرعت اصلی wi-Fi استفاده کنیم چه برسه به wi-Max .
البته اینم بگم که تو wi-Fi باید سرعت تا سقف 54 مگابایت در ثانیه باشه که ما به 200 کیلوبایت در ثانیه هم در حصرتیم اونم تو ایران
پس زیاد فکر wi-Max رو نکنین.
مفتم نمی ارزه ! همش واسه دانلود هست !west game تو طالقاني يه dvd داره نرم افزار psp عاليه
Last edited by ali_ranger22; 29-01-2009 at 19:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)