در ادامه صحبتهای دوستان ؛ من که فعلا ده روزی میشه آرت ۳ دارم (محدودیت اسمی ۲۵ گیگ). برام فاکتور تمدید فرستاده. اگه با مصرف روزی ۱.۵ گیگ بخواد محدودم کنه تمدید نمیکنم.
Sent from my K01Q using Tapatalk
در ادامه صحبتهای دوستان ؛ من که فعلا ده روزی میشه آرت ۳ دارم (محدودیت اسمی ۲۵ گیگ). برام فاکتور تمدید فرستاده. اگه با مصرف روزی ۱.۵ گیگ بخواد محدودم کنه تمدید نمیکنم.
۵ روز برای من طول کشید
قانونیش 72 ساعت بعد از درخواست تخلیه
ولی حتما باید بری سایت تنظیم مقررات هم شکایت کنی_ قسمت ثبت و پاسخگویی به شکایات _ 195
وگرنه علافت میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Dr Nima; 10-05-2017 at 18:17.
تازه شاتل بهم زنگ گفت میخوام تنظیمات مودمتون رو ارتقا بدیم کیفیتش بهتر بشهبعد کفتم تاثیری تو سرعت دانلود داره گفتن نه زدم قطعش کردم
![]()
دیدن مشتری دارن از دست میدن به رنگ مستقیم رو اوردن
تو دوره ما چرا یبار نزنگیدن بگن چخبر
حالا برای ما مودم درست کن شدن![]()
من آرت ۳ داشتم و همین مصرف که شما میگی محدود شدم.پیشنهاد من اینه تا آخرین روزی که فاکتور مهلت داره صبر کن ،اگه دیدی سرعت خوبه و محدود نمیشی، تمدید کن ولی پیشنهاد من به شما اینه از شاتل تخلیه کنی،چون خیلی اپراتور گرونیه و من حس میکردم بیشتر از مصرفم برام ترافیک حساب میکنه ، اگه بری شرکت هایی مثل پیشگامان یا های وب که بسته ترافیک زمان دار دارن بهتره .
Last edited by bardia-vr; 11-05-2017 at 12:51.
ممنون از راهنماییت. اتفاقا برام سوال بود بعضی از دوستان میگن سرویس آرت ۳ روزی ۲ گیگ هم میشه مصرف کرد. حتی تا ماهی ۵۰ گیگ هم شنیده بودم محدود نمیکنه. ولی مثل اینکه جدیدا محدودیتش بیشتر شده
اتفاقا به منم زنگ زدن. من چون خط تلفنمون نویز داره تا ۲ مگ کشش نداره برام بستن رو یک مگابیت. همین کار ساده رو که وظیفه شونم هست مخابرات انجام نمیداد و میگفت باید بیای مرکز فرم پر کنی.
اقا سرعت من از 10کیلو اومد ب 60 کیلو امیدی ب برداشته شدن محدودیت هس!!!!!!! این مدتم بگذرونیم تا تخلیه
دوستان من فسخ قرارداد را زدم حالا تازه یادشون افتاده کاربر دارند زنگ زده بسته حجمی بخر سرعتت میره بالا و این حرفا / دوباره بزنم فسخ تا پاک کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)