سلام.
امروز تو رسالت به سمت شرق نزدیک خروجی صیاد چک کردم. سرعت تا 800 اومد ولی یدفه نت قط شد. با اینکه اپلیکشن نشون میده هنوز به BTS متصل هستم !
قبلاً هم پیش اومده بود قطعی وسط ارتباط با اینکه از BTS 3G داشتم آنتن میگرفتم.![]()
سلام.
امروز تو رسالت به سمت شرق نزدیک خروجی صیاد چک کردم. سرعت تا 800 اومد ولی یدفه نت قط شد. با اینکه اپلیکشن نشون میده هنوز به BTS متصل هستم !
قبلاً هم پیش اومده بود قطعی وسط ارتباط با اینکه از BTS 3G داشتم آنتن میگرفتم.![]()
سوال رو بطور جدی و واضح پرسیدم که 《الان از این مقایسه چه نتیجه ای گرفتی؟》 ولی شما ظاهرا برداشت کردی سوال دارای کنایه هست که اینطوری جواب دادی!
(البته تقصیر از شما نیست، مشکل این نوع سوء برداشتهای بسیار رایج بین ما ایرانیان بویژه در محیط تکست، ناشی از فرهنگ پر از نیش و کنایه ای هست که 24 ساعته داره در قالبهای مختلف توسط همه ی رسانه های کشور بشکلی روتین و عادی ترویج میشه. به عوض اونکه مثل جوامع مدرن فرهنگ مختصر، شفاف و صریح گویی ترویج بشه)
بگذریم....!
منظور این بود که همون نتیجه ای که خودت گرفتی چیه؟
چون همونطور که قبلا توضیح دادم توسط من(و طبعا اکثر افراد به تعبیر شما ناآگاه دیگه) نتیجه ی مشخصی از این مقایسه برداشت نمیشه و معمولا افراد هم وقت ندارن بشینن بهمراه کاغذ قلم و ماشین حساب، بسته ها رو یک به یک با هم بسنجن ... اونم در شرایط کاملا غیرشفاف، سلیقه ای و غیر رقابتی بازار اپراتورها و بلکه کل بازارهای ما.
Last edited by HardwareMaster; 08-12-2014 at 12:21.
محتوای مخفی: .
محتوای مخفی: .
و اينجا ايران است
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by isbn; 08-12-2014 at 12:18.
ایرانسل دارای تنوع بسته بیشتر-همراه اول داری بسته های محدود ولی با قیمت مناسن تر- رایتل داری قیمت های بالاتر ولی در حال حاضر به دلیل گذشت چند سال از راه اندازی 3G دارای پایداری شبکه بهتر( در اکثر مناطق)
سلام خسته نباشید یکی از دوستان است که گوشی p6 داره و network mode نداره من با این گوشی کار نکردم میخوام ببینیم همچین مشکلی این گوشی داره و چطوری میشه برطرفرش کرد ممنون
سلام
بله هواووی متاسفانه اکثر گوشی های جدیدش هم از قابلیت انتخاب مد شبکه بهرمند نیست... کاریش نمیشه کرد بهترین کار اینه که بفروشید سونی بگیرید.
ایرانسل دقیقا هدفش از نسل 4 چی بوده ؟![]()
پز عالی جیب خالی میشه قضیه 4g ایرانسل
رونمایی از نسل جدید اینترنت همراه در ایران به نام LTE Dial up
در جهت رضایت مشتری![]()
فقط خواستن بگن ببینید ما با تکنولوژی قهر نیستیم ببینین اسمشو LTE ایرانسل کلا دیگه بره جا mtn irancell بزنه LTE irancell بس که هی اس ام اس و تبلیغ میده که ما 4g آوردیم پول ملتو خوردیم
کلا علاقه خاصی فقط به اسامی داره ایرانسل [emoji16]
به نظر من بهتر هست که فعلا از خرید بسته ها دست بکشیم همگی ! چون جز دیدن این صحنه ها و تحریف نسل 4 به سبک ایرانسل به چیزی نمیرسیم 3G هم که خدا بیامرزه صبح ساعت 6 که کلا LTE سیگنال نمیداد 3G هم حداکثر 200 بود سرعتش
Last edited by isbn; 08-12-2014 at 13:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)