کسی نیست به من کمک کنه برای راه اندازی ----- داخلی تلوزیون vt60 و راه اندازی کنترل لمسی؟
کسی نیست به من کمک کنه برای راه اندازی ----- داخلی تلوزیون vt60 و راه اندازی کنترل لمسی؟
میشه بفرمایید از کجا و به چه قیمتی این تی وی رو خریدید؟
سایتای بانه ای مثل بانه مارکت
دقیقا از بانه مارکت به قیمت 6700 سایز 50
سری های اخیر گویا مشکل سوختن و ... داشتن، تو این سری هم مشکل وجود داره؟
من خودم V20 دارم و تاحالا لنگه ی کیفیت تصویرش رو ندیدم. VT60 که باید خدایی باشه برای خودش
سری vt30 که مونتاژ شده بود برای ایران که همه مشکل سوختن برد داشتن ولی همین vt30 مونتاژ شده اروپا و امریکا درصد خرابی برد در حد استاندارد بود بعد هم که vt50 اومد درصد خرابی برد مثل vt30 نبو د و حالا که vt60 اومده کلا سفارش اروپا و امریکاست که ادم خیالش راحت میشه از این بابت چون کیفیت ساخت بالاتراز سفارش اسیاست و اینکه vt60 رو سری اروپایی که خریداری کردم مونتاژ کشور چک هست همون چک اسلواکی سابق
سلام دوستان من یه vt30 دارم که از گارانتیشم تمومه
این موقع روشن شدن اذیت میکنه بعضی وقتا یه بار بعضی وقتام دو سه بار باید روشن خاموش کنم تا روشن شه
چه پیشنهادی دارین واسه من؟
چندتا سوال پرسیدم کسی جواب مارو نداد.کسی نیست به من بگه چطوری تلوزیونم رو کالیبره کنم بعد از 100 ساعت ابندی؟یا اگر لینکی هست برای دیدن به من معرفی کنه
دوست عزیز
برای این منظور منوال تان را از این سایت دانلود و مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 27-11-2014 at 15:09.
دوست عزیز
برای کالیبراسیون باید از وسایل خاصی آن هم به نسبت نور محل زندگی تان استفاده کرد . که در شرایط نرمال این فرایند را برای مدل تلویزیونتان می گذارم.
Software used for calibration: Spectracal CalMAN Pro V4.6.3
Source Generator: Sencore VP403
Meter: Sencore OTC1000
Reference Metere: i1Pro
Pro Settings (using 2-point White Balance) Color Space: Wide W/B high R: +4 W/B high G: +4 W/B high B: +6 W/B low R: -5 W/B low G: -9 W/B low B: -6 Black Extension: default Gamma Adjustment 2.6 Panel Brightness Default Contour Emphasis Default AGC Default Gamma detail adj. Default
Post Calibration Settings: Picture Mode Custom Contract: +100 Brightness: +71 Color: +50 Tine: +0 Sharpness: +32 Color Temp.: WARM 2 Color mgmt.: Off C.A.T.S.: Off Video NR: Off Advanced Picture Mosquito NR Off Motion Smoother Medium 1080p ure direct Off Black level light
Measured Contrast (with OTC1000) 100 (IRE (Y: 42.2871 0 (IRE (Y: 0.063 RATIO (x)1: 718.8429
توجه: جزییات W/B تنظیم سیستم منو نمی تواند بروز شده باشد چون با نرم افزار CalMan سازگار نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)