پارس انلاین اونقدر بیکاره که هر یوزری رو 1000بار چک میکنه وقتی بفهمن از 6 تا 7 زیادی دانلود میکنی 3روز میبنده 1 روز باز میذاره قبلا که این ترفند رو نمیدونستم همیشه باز بود خاک بر سرتان ملت را پیر کردیناین چه وضعه 1 ماه پیش خوب بود یه دفعه بهم ریخت
![]()
پارس انلاین اونقدر بیکاره که هر یوزری رو 1000بار چک میکنه وقتی بفهمن از 6 تا 7 زیادی دانلود میکنی 3روز میبنده 1 روز باز میذاره قبلا که این ترفند رو نمیدونستم همیشه باز بود خاک بر سرتان ملت را پیر کردیناین چه وضعه 1 ماه پیش خوب بود یه دفعه بهم ریخت
![]()
1400 الی 1500 بیشتر نمیتونم بگیرم اونم تا 6 صبح که 800 مگابایت میگیرم و 6 تا 7 هست که 600 مگابایت میگیریم ، چون سرعت 6 تا 7 میره نزدیک 2 مگابیت ولی قبلش تعریفی نداره
اونی که ارزونتره 2 گیگ در 3 ماه هستش.......!!!نه 6 گیگ!!
سلام خدمت دوستان
کسی از سرعت 512 در شب اطلاع دارد ؟
باتشکر
با 128 تفاوتش خیلی کمه.نهایت 200 مگ بیشتر میشه دانلود کرد.کسی از سرعت 512 در شب اطلاع دارد ؟
دوستان سلام!
ADSL پارس آنلاین تو اصفهان چطوره؟ دوستان تهرانی چطور؟ راضی هستید؟
من میخوام یه سرویس POL-1024-U واسه کافی نت بگیرم. سرعت دانلودش متوسط چقدره این سرویس؟ واسه 5-6 تا سیستم کافیه؟
از عید به اینور سرعت شبانرو خراب کردن . والا قبل از اون من شبی 2.5 تا 3 گیگ دانلود داشتم .![]()
امروز ساعت 6 تا 7 ناقص بود 30 مگابایت بیشتر نشد بگیرمدوستان شما ساعت 6 تا 7 مشکلی ندارین ؟
من دیشب از 12:31 زدم برای دانلود ولی چون 225 مگابایت ترافیکم مونده بود سر ساعت 12:57 دیسکانکت شد و همه ترافیک رو ازم کم کرد و سرویسم تموم شد![]()
چه ها میگم این پارس آنلاین چطور حجم دریافتی رو محاسبه میکنه؟
یعنی هرچقدر استفاده کنی فرداش برات مینویسه؟ یا همون موقع؟قضیه اش چیه آخه من تو بازی هاست شدم
بازی کردم اما هرکاری کردم نگفت و گزارش نداد امروز نگاه کردم دیدم 400 مگابایت کم شده نمیدونم چرا!!!
فعلا 2 روز استفاده کردم اینطوری پیش بره که......
یه نرم افزار خوب هم برای مدیریت این پهنای باند بگید من خودم الان du metter دارم میخوام ببینم
بهترش هم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)