تشکر از راهنمایی شما ابه نظر میاد شما 921 رو توصیه می کنید ایا اختلاف 200 تومن با 821 ارزش خرید داره و بیشتر امکانات میده
تشکر از راهنمایی شما ابه نظر میاد شما 921 رو توصیه می کنید ایا اختلاف 200 تومن با 821 ارزش خرید داره و بیشتر امکانات میده
بستگی به بلندگوتون داره برای 426 و 428 جامو فرقی از نظر قدرت خروجی نمی کنه و 821 جواب می ده و در مورد امکانات هم خودتون باید تصمیم بگیرید که این امکانات اصلاً به کارتون می یاد؟
ولی به طور کلی من از 921 راضیم و می تونم توصیش کنم.
ضمن اینکه اختلاف قیمت پایونیر نسبت به قیمت جهانیش از بقیه برندها کمتره
رایان عزیز یعنی ساب یاماهارو با باند جامو 428 ست کنم؟اخرین قیمت ساب یاماها215؟
می تونم بپرسم 921 رو کی و چند واز کجا گرفتید؟
بله ست خوبیه.حدود 400 باید باشه.اگر گرون تر نشده باشه.ولی اگر قیمتش براتون زیاده باز هم گزینه ساب هست.شما یسر بزن به آکوستیک و شرکا و یا نمایندگی یاماها ببین ساب مناسب با بودجتون چی دارند و نهایت از بین اونها یکی رو انتخاب می کنیم.
با خدمت دوستان
رایان عزیز با این قیمتها فکر کنم باید تیکه تیکه خرید کنم اول ست بلند گو بعد امپلی بعدهم پلیر .
ست اسپکیر شما چی پیشنهاد می فرمائید البته پستهای قبلی ا خوندم و متوجه شدم خود شما سیب دارید و لی ایا با این قیمتها ارزش دارد .
متاسفانه این فروشنده ها هم پشت چشمون فقط دلار افتاده رحم هم ندارند جنسی که نزدیک یکسال پیش خریده اند را با قیمت دلار 3000 تومن 20 در اضافه روی قیمت شرکت و......
در مورد خرید دست دوم چطور البته از مصرف کننده
از دوستان کسی دنون 1311 برای فروش ندارد دست دوم با تشکر
سلام.بستگی داره چقدر بخواید هزینه کنید.بلندگوی خوب که زیاده.با این قیمت که هیچکدوم از بندگوها ارزش ندارند چون تقریبا سه برابر قیمت جهانیشون هستند ولی متاسفانه چاره ای نیست.هر کسی که سیستم و صدای خوب بخواد مجبوره که هزینه خیلی بالایی بکنه.
دست دوم اگر گیرتون بیاد عالیه.
با سلام مجدد خدمت شما رایان عزیز
در مرحله اول حدود 1 تا 1.5 می خواهم هزینه کنم .
در مورد دنون 1312 یک مورد بود تصویر را تا 60 هرتز ساپورت می کنند ایا درست هست به نظرم با این هرتز تصوی برای سه بعد دچار مشکل نمی شود . مورد بعدی قرار دادن بلندگوهای تک و فول رنج هست ایا واقعا یک اسپکر می توانند فول رنج باشد بالاخره یکجای کارش می لنگد .؟؟؟
مورد بعی هم همون پایونیر هست .ولی واقعا به دلم نمی نشیند ولی نمی دانم توی این اشفته بازار چه می شود کرد به نسبت قیمت معقول تر هست ولی کیفیت ..... مشخصات تکنیکال امپ 520 دقیق پیدا نکردم هرتز تصویر و سایر موارد .
مرد بعدی در مور فوکال سیب بود من صداش را گوش کردم به نظرم چند ایراد بود که صداش به دلم ننشست به نظرم توی جایی که تست کرده بودند صدا دچار اعوجاج شده بود . دلیلش هم اول اینکه برای تست کنسرت یانی بود اگر پکیج سینمایی هست بایدیه فیلم تست شود نه کنسرت و موزیک مورد بعد هم عدم تنظیم صحیح جایگذاری و اکوستیک .
سلام.این بودجه ای که گفتید فقط برای بندگوست؟یا بلنگو و آمپ؟
کجا نوشته تا 60 هرتز ساپورت می کنه؟
بلندگوی فول رنج بد نیست.همین الان یسری از بلندگوهای های فای هم هست که به صورت فول رنج هست و صدایی عالی تولید می کنه.
برداشت شما از صدای سیب جالبه.برای اطمینان بیشتر در خواست دموی دیگه ای می کردی.
سلام خدمت تمامی دوستان
دوستان عزیز من یک سینما خانگی الجی مدل LH-860HTS خریداری کردم اما هرچی توفلش میریزم میزنم بهش نمیتواند اون رو پخش کند مثلا فرمت mkv و avi رو نمیتواند پخش کند
حالا سوالم این هست میشه این سینما خانگی رو آپدیت کرد؟
یا کاری کرد که تمام فرمت ها رو پخش کند؟
با تشکر از همه دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)