به نظر من کلا PES خسته کننده شده ! تو هیچ کدوم از نسخه هاش یه تغییر درست و حسابی انجام نمیده ! همش همون روال قدیمیه ! ولی از اونجایی که تا حالا نتونستم با فیفا ارتباط درستی برقرار کنم مجبورم که همینو تحمل کنم !
به نظر من کلا PES خسته کننده شده ! تو هیچ کدوم از نسخه هاش یه تغییر درست و حسابی انجام نمیده ! همش همون روال قدیمیه ! ولی از اونجایی که تا حالا نتونستم با فیفا ارتباط درستی برقرار کنم مجبورم که همینو تحمل کنم !
نرم افزاری برای ویرایش بازیکن در BAL (البته به زبان چینی) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fouladiali; 28-10-2009 at 21:59.
لطفا تحویل بگیرید ...سلام
یه سوال برام پیش اومه !؟
نمیشه مثل سری های قبل توی مستر لیگ یه تیم از اول ساخت (لیاس ، اسم و...) منظورم custom team هستش و حتما باید یه تیم اماده رو انتحاب کنیم !!!!
سلام من یه سوال داشتم چرا تو مستر لیگ نمیشه نقل و انتقال انجام داد و اینکه من وقتی دنبال یه بازیکنی میگردم اون لیست ویژگی هاش مثل سرعت و ........ رو نشون نمیده یعنی جلوش یه خط تیرست ؟؟؟
من زیاد وارد نیستم
تو مستر لیگ چطوری میشه خرید و فروش بازیکن انجام داد؟؟؟
رو سوپر استار قفل شده
دوستان من super star رو unlock کردم و بعد از اینکه بازیهام تموم شد ، از بازی اومدم بیرون ، ولی سری بعد که pes10 رو اجرا کردم ، همه کاری میتونم انجام بدم ولی تو آپشن بازی ، برای انتخاب level نمیتونم برو، تا رو آپشن میرم eror میده و صفحه سیاه میشه از بازی میام بیرون..راستی یه چیزی فقتی ساکر رو اجرا میکنم،level بازم رو super stare هستش،ولی تو آپشن نمیتونم برم.درواقع رو سوپر استار قفل شده.
حالا چکار باید بکنم؟
a
دوستان من super star رو unlock کردم و بعد از اینکه بازیهام تموم شد ، از بازی اومدم بیرون ، ولی سری بعد که pes10 رو اجرا کردم ، همه کاری میتونم انجام بدم ولی تو آپشن بازی ، برای انتخاب level نمیتونم برو، تا رو آپشن میرم eror میده و صفحه سیاه میشه از بازی میام بیرون..راستی یه چیزی فقتی ساکر رو اجرا میکنم،level بازم رو super stare هستش،ولی تو آپشن نمیتونم برم.درواقع رو سوپر استار قفل شده.
حالا چکار باید بکنم؟
مبخشید اینقدر سوال میکنم برا کامپیوتر مثل کنسولا نیست که باید حتما" اورجینال باشه درسته
اگه میشه نحوه super star کردن رو با عکس نشون بدید من نتونستم با اون توضیحات درستش کنم
باید بری اینجا C:\Users\hesam\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save و PES2010_OPTION.bin رو پاک کنی، توش اطلاعاتی مثل level سختی بازی، نوع camera و ... هست، که reset می شه، مشکلی برای save هات پیش نمی آد
البته اگه مود خاصی رو superstar کردی و می خوای اون بازیتو که save کردی دوباره load کنی این کار جواب نمی ده
این از همه ی مراحل عکس داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من وقتي به تيمي تركيب ميدم
مقدار شوت و پاس و .. را نشون نميده
بايد حتما يه بار دكمه L1 را بزنم تا نشون داده بشه
در اين صورت هم شماره بازيكن ديده نميشه
مال همه اينطوريه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)