من ADSL میخوام، ولی منظقه ی ما رو هیچ کدوم ساپورت نمیکنن!
یه وایمکس داتک گرفتم که بعد دو ماه قطع شد و گفتن چون پارازیت زیاده وصل نمیشه!
حالا من چیکار کنم؟ونک میشینم.اگه کسی اینجاست و اینترنت خوب داره به منم بگه
من ADSL میخوام، ولی منظقه ی ما رو هیچ کدوم ساپورت نمیکنن!
یه وایمکس داتک گرفتم که بعد دو ماه قطع شد و گفتن چون پارازیت زیاده وصل نمیشه!
حالا من چیکار کنم؟ونک میشینم.اگه کسی اینجاست و اینترنت خوب داره به منم بگه
سلام دوستان
منم دارم از اینترنت فن آوا استفاده میکنم راضی هستم ولی دوستام میگفتن آسیا تک بهتره شما کدومو توصیه میکنید![]()
با سلام
دوست عزيزم توي كدوم شهر هستي شما؟
به اين تاپيك برو و از ليست شركت ارائه دهنده يا شهرتون كه مد نظرت هست رو انتخاب كن و برو اونجا با دوستاني كه در اين مورد بحث ميكنن تبادل گفتگو كن
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
با سلام
دوست عزيزم از مخابرات بگيريد خوب
اونها هم بهتون ارائه نميدن؟
فن آوا بهتره
سلام دوستان
حدود چند سالی هست که از آسیاتک خدمات می گیرم . اما با توجه به محدودیت حجم برام مشکل ساز شده . می خوام بدونم این شرکت رو کسی می شناسه :
اگر پیشنهادی هم دارید لطفا دریغ نکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
چه جوری میشه کامپیوتر رو با اینتر نت گوشی gprs irancell به اینتر نت وصل کرد . اگه میشه به طور کامل راهنمایی کنید.
با سلام
دوست عزيزم سوالتون رو در تاپيك زير مطرح كنيد
بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت ایرانسل
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من کاربر پارس انلاین بودم والآن اکانتم تموم شده حالا می خواستم شارژش کنم ولی می خواستم ببینم شاتل هم مثل پارس آنلاین سرویس burst داره یا نه ؟؟!!؟؟(همون سرویسی که مثلا اگر اکانت 128 بگیری اگر پهنای باند خلوت باشه سرعتت حتی تا 1 مگابیت هم میرسه)
لطفا هر چه سریعتر جوابم رو بدید چون دارم از بی اینترنتی می میرم و تو دو راهی گیر کردم.
فعلاً سمت شاتل نیا که سرعتارو آورده هم اندازه سرویس واقعیمون
همون پارس بمون که سرعتاش بالاتره
اقا من 2 سال و نیم از صبانت adsl داشتم همین امروز رفتم دعوا کردم و گفتم قطعش کنن، از اسفند سال پیش چنان افتضاحی شده بود که نگو این 2 ماه اخر هم که اینترنت نبود ping با dns سرور که بیشتر از 50 نمیرفت زیر 700 نمیومد این بهترین حالتش بود برات خوشگل 2k رو پینگ میزد، اخرشم بگم که به هیچ وجه تو مرکز مخابراتی محلاتی از صبانت سرویس نگیرین چون من6 ماه دارم پیگیری میکنم و حالا حالا ها مشکل این شرکت تو این مرکز و خیلی از مراکز دیگه درست بشو نیست.
ما که با صبا خداحافظی کردیم میخواستم راهنماییم کنین که چی بگیرم اولین ملاکم پینگ خوبه و بعد هم سرعت دانلود که بین 50 تا 100 بزنه خوبه، من خودم نظرم پارس انلاین هستش(این شرکت در هر مرکزی تائید نمیشه)
ممنون میشم راهنمایی کنین
Last edited by akoroorian; 13-09-2010 at 22:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)