دوستان قرار شد چی میشه؟ مصلا اگر بخوام بگم که در جلسه قبل قرار شد که این کار انجام بشه ؟
دوستان قرار شد چی میشه؟ مصلا اگر بخوام بگم که در جلسه قبل قرار شد که این کار انجام بشه ؟
Was placed![]()
مال من در صفحه قبل ترجمه نشد
من در رابطه با درست بودن یا نبودن عبارتی که دوست دیگمون گفته چیزی نمیدونم
اما چیزی که من میدونم اینه که مینویسم
it was agreed at the previous metting that
سلام
لطفا جمله زیر رو ترجمه کنید.
من به شما پیام دادم ولی بی پاسخ موند. پیام من رو دریافت کردید؟
ممنون
.............
I sent a message but did not recieve any answer, did you recieve my message?d
ای بابا این بار سومه که می گذارم
His books, including the critically acclaimed The Blind Watchmaker, are accessible to the interested layman and very entertaining to boot.
First he cites a passage from The Neck of the Giraffe, a book by science writer Francis Hitching
The bombardier beetle's ancestors simply pressed into different service chemicals that already happened to be around
زحمتش رو میکشید ؟
The term electrowetting was first introduced in 1981 to describe an effect proposed
for designing a new type of display device
سلام دوستان
ترجمه این جمله که " من تا کی وقت دارم این کار را انجام بدم " چی میشه ؟
با سپاس
با تشکر فراوان از دوستانی زحمت ترجمه رو می کشن.
اگه امکان داره من این متن رو ترجمه کردم خوهشا اگه ایراداتی داره لطفا برام اصلاحش کنید.
متن اصلی:
همبستگی بین توسعه و جمعیت رابطه متقابلی است که بین متغیرهای مختلف آنها وجود دارد، به این معنی که جمعیت تأثیر تعیین کننده ای در متغیرهای گوناگون رشد و توسعه دارد و بالعکس جمعیت از متغیرهای رشد و توسعه تأثیر می پذیرد. این مقاله به بررسی ارتباط بلند مدت بین متغیرهای جمعیتی و رشد اقتصادی با استفاده از داده های سالیانه در دوره *** در ایران می پردازد. به منظور بررسی رابطه بین این دو متغیر، از روش های *** و ***استفاده می شود. نتایج تحقیق نشان می دهد که در ایران، افزایش متغیرهای جمعیتی(خصوصاً جمعیت) اثرات منفی بر رشد اقتصادی می گذارد و از طرف دیگر وجود یک رابطه بلند مدت میان متغیرهای در نظر گرفته شده تأیید می شود.
متن ترجمه شده:
Correlation between development and population is mutuality between their various variables, This means that the population impact of different variables in determining growth and development and conversely population is affected from variables of growth and development. This article examines the long-term relationship between demographic variables and economic growth with using annual data during *** in Iran. In order to study the relationship between these two variables, is used methods and *** and ***. The results show that in Iran, increasing demographic variables (especially population) adversely affects economic growth and on the other hand there a long term relationship intended to be confirmed between variables.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)