تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 705 از 1137 اولاول ... 205605655695701702703704705706707708709715755805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,041 به 7,050 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سوم رياضی هستم
    مثلا" چه کتاب يا کتابچه ای؟ فلش کارت هم براش هست؟
    اگه خودم خلاصه کنيم بهتر نيست؟!
    ------------------------------
    برای reading
    زبان چه کتابی خوبه؟ (لغتم ضعيف هست)
    -----------------------------------
    دين و زندگی جامع ميخوام بخرم که تست و نکته و خلاصه داشته باشه اگه بخوام انديشه و تحقيق داشته باشه کدوم بهتره اگه نخوام چه کتابی؟
    خيلی سبز بهتره يا گاج؟

برای کنکوریها: همون طور که گفتم لغت و تاریخ ادبیات خلاصه نداره یعنی باید همه مطالب خونده بشه و نمیشه به خاطر خلاصه کردن بعضی از قسمتا رو حذف کرد و کنار گذاشت
    برای لغت فکر نمی کنم نیازی به خرید کتاب باشه چون همه لغات در انتهای کتاب هست و به نظر من لغت نامه کتاب درسی جمع و جوره و ضمنا فکر میکنم اگه از روی خود کتاب بخونید بیشتر تو ذهنتون میمونه ( در مورد لغاتی هم که در متن درسا اومده ولی در آخر کتاب معنی نشده باید بگم تعدادشون خیلی خیلی کمه و به ندرت هم از اونا سوال اومده می تونید معنی اونا رو هم از دبیرتون بپرسین و به آخر کتاب اضافه کنید)

در مورد تاریخ ادبیات میشه یه جوارایی خلاصه در نظر گرفت ( مثلا بعضی قسمتها از تاریخ ادبیات هایی که در ابتدای هر درس اومده رو میشه بی خیال شد) من تو تابستون نشستم و از هر سه کتاب تاریخ ادبیاتاشون رو در آوردم و تو یه دفترچه نوشتم ولی بعدا زیاد نخوندمش و به کارم نیومد آخرشم هم رفتم تاریخ ادبیات کلک معلم رو گرفتم که واقعا کتاب خوبیه و پیشنهادم هم همینه

برای شما که سال سومی: فقط لازمه تاریخ ادبیات ها و لغات سال سوم رو فول فول بشی و اگه بتونی از معلمتون بخوای یه امتحان درست درمون و جامع از این دو بخش بگیره ( یا حداقل نمونه سوال طرح کنه) و تو جواب بدی فکر کنم کافی باشه

زبان: پیشنهاد من کتاب دکتر کیاسالار هست از انتشارات شبقره
    یه کتاب جامع کنکور داره که ایشالله سال بعد میگیری یه کتاب هم داره فقط برای reading که به نظرم برای شما خوب باشه

دینی: نمیدونم!
    Last edited by Reza31001; 24-02-2011 at 23:48.

2. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    رو کره ی خاکی!

پيش فرض

سلام
    1- کسی کتاب گنجینه آزمون های زبان مبتکران رو استفاده کرده؟ چطوره؟ کتاب خوبیه؟
    2- ریدینگهای کتاب درک متن به زبان ساده نسبت به زبان پیش مبتکران بیشتره یا همون ریدینگ هاست؟ اگه مثل هم هستن به نظر شما چه کتاب ریدینگی بگیرم ( به جز End reading)؟ 1- و نترسیم از متن 2- ریدینگ قلم چی؟ یا چیز دیگه؟
    سلام
    ببین داداش قبل از هرچیزی بگم تو زبان خارجه حرف اولو مبتکران میزنه اونم واس خاطر دکتر اناری که واقعا کتاباش عالین! کتاب درک متن به زبان ساده دکتراناری من کار کردم خیلی عالیه علاوه بر این که کلوز و متن تمرینی داره، روشهای درست خوندن رو کامل آموزش داده که خیلی مثمرثمر هست... در کل عالیه توصیه میکنم بگیری کتاب خیلی خوبیه زیادم حجیم نیس...

سوم رياضی هستم
    مثلا" چه کتاب يا کتابچه ای؟ فلش کارت هم براش هست؟
    اگه خودم خلاصه کنيم بهتر نيست؟!
    ------------------------------
    برای reading
    زبان چه کتابی خوبه؟ (لغتم ضعيف هست)
    -----------------------------------
    دين و زندگی جامع ميخوام بخرم که تست و نکته و خلاصه داشته باشه اگه بخوام انديشه و تحقيق داشته باشه کدوم بهتره اگه نخوام چه کتابی؟
    خيلی سبز بهتره يا گاج؟

عزیز معارف رو خیلی وقته من روش سرمایه گذاشتم به امید خدا کامل میزنم دین و زندگی رو اگه میخوای واقعا دین و زندگی رو درصد بالا بزنی قبل از هرچیز کتاب درسی رو قشنگ بخون و پیام آیات و حتی خود آیات و ارتباطشون رو با متون اطرافش پیدا کن... بهترین منبع و مرجع برای محک زدن آموخته هات تو دین و زندگی تست های سراسری و سنجش 86 تا 89 هستش که خیلی کمک میکنن بت در ضمن گاج جدیدا یه کتاب داده بیرون میکروی جدید دین و زندگی که واقعا عالیه سوالات خیلی جالب و استانداردی داره و از اون مهم تر تمامی تست های سراسری داخل و خارج رو آورده سوای اونا تست های سنجش و آزمایشی آموزش و پرورش هم آورده که اگه اینا رو قشنگ کار کنی میتونی دین و زندگی رو کامل بزنی....
    Last edited by xUltimatex; 25-02-2011 at 00:15.

4. 3 کاربر از xUltimatex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

کتاب های دکتر سبطی توسط چه انتشاراتی منتشر شده?
    برای کنکوریها: همون طور که گفتم لغت و تاریخ ادبیات خلاصه نداره یعنی باید همه مطالب خونده بشه و نمیشه به خاطر خلاصه کردن بعضی از قسمتا رو حذف کرد و کنار گذاشت
    برای لغت فکر نمی کنم نیازی به خرید کتاب باشه چون همه لغات در انتهای کتاب هست و به نظر من لغت نامه کتاب درسی جمع و جوره و ضمنا فکر میکنم اگه از روی خود کتاب بخونید بیشتر تو ذهنتون میمونه ( در مورد لغاتی هم که در متن درسا اومده ولی در آخر کتاب معنی نشده باید بگم تعدادشون خیلی خیلی کمه و به ندرت هم از اونا سوال اومده می تونید معنی اونا رو هم از دبیرتون بپرسین و به آخر کتاب اضافه کنید)

در مورد تاریخ ادبیات میشه یه جوارایی خلاصه در نظر گرفت ( مثلا بعضی قسمتها از تاریخ ادبیات هایی که در ابتدای هر درس اومده رو میشه بی خیال شد) من تو تابستون نشستم و از هر سه کتاب تاریخ ادبیاتاشون رو در آوردم و تو یه دفترچه نوشتم ولی بعدا زیاد نخوندمش و به کارم نیومد آخرشم هم رفتم تاریخ ادبیات کلک معلم رو گرفتم که واقعا کتاب خوبیه و پیشنهادم هم همینه

برای شما که سال سومی: فقط لازمه تاریخ ادبیات ها و لغات سال سوم رو فول فول بشی و اگه بتونی از معلمتون بخوای یه امتحان درست درمون و جامع از این دو بخش بگیره ( یا حداقل نمونه سوال طرح کنه) و تو جواب بدی فکر کنم کافی باشه

زبان: پیشنهاد من کتاب دکتر کیاسالار هست از انتشارات شبقره
    یه کتاب جامع کنکور داره که ایشالله سال بعد میگیری یه کتاب هم داره فقط برای reading که به نظرم برای شما خوب باشه

دینی: نمیدونم!
    يعنی کار کردن reading رو هم برای سال آينده بذارم ?

سلام
    ببین داداش قبل از هرچیزی بگم تو زبان خارجه حرف اولو مبتکران میزنه اونم واس خاطر دکتر اناری که واقعا کتاباش عالین! کتاب درک متن به زبان ساده دکتراناری من کار کردم خیلی عالیه علاوه بر این که کلوز و متن تمرینی داره، روشهای درست خوندن رو کامل آموزش داده که خیلی مثمرثمر هست... در کل عالیه توصیه میکنم بگیری کتاب خیلی خوبیه زیادم حجیم نیس...

عزیز معارف رو خیلی وقته من روش سرمایه گذاشتم به امید خدا کامل میزنم دین و زندگی رو اگه میخوای واقعا دین و زندگی رو درصد بالا بزنی قبل از هرچیز کتاب درسی رو قشنگ بخون و پیام آیات و حتی خود آیات و ارتباطشون رو با متون اطرافش پیدا کن... بهترین منبع و مرجع برای محک زدن آموخته هات تو دین و زندگی تست های سراسری و سنجش 86 تا 89 هستش که خیلی کمک میکنن بت در ضمن گاج جدیدا یه کتاب داده بیرون میکروی جدید دین و زندگی که واقعا عالیه سوالات خیلی جالب و استانداردی داره و از اون مهم تر تمامی تست های سراسری داخل و خارج رو آورده سوای اونا تست های سنجش و آزمایشی آموزش و پرورش هم آورده که اگه اینا رو قشنگ کار کنی میتونی دین و زندگی رو کامل بزنی....
    دين و زندگی خيلی سبز چطور هست؟
    دبيرمون کامل درس ميده
    بهتر بگم دنبال کتابی ميگردم که تست استاندارد داشته باشه و خلاصه و جمع بندی از هر درس داشته باشه و نکات تستی که احيانا" دبير نگفته رو بگه
    برای انديشه و تحقيق هم جواب جمع و جور داشته باشه
    -------------------------------
    برای عربی: فوت و فن عربی خيلی سبز چطور هست؟ (عربيم ضعيف هست)

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دين و زندگی خيلی سبز چطور هست؟
    دبيرمون کامل درس ميده
    بهتر بگم دنبال کتابی ميگردم که تست استاندارد داشته باشه و خلاصه و جمع بندی از هر درس داشته باشه و نکات تستی که احيانا" دبير نگفته رو بگه
    برای انديشه و تحقيق هم جواب جمع و جور داشته باشه
    -------------------------------
    برای عربی: فوت و فن عربی خيلی سبز چطور هست؟ (عربيم ضعيف هست)

الان وقت این حرفا نیست بشین واسه نهایی بخون که سال بعد احتمالا" این 25 درص بیشتر میشه .
    الان تمرکزت فقط رو نهایی باشه
    من دین و زندگی همگامان رو پیشنهاد میکنم ولی نه الان که سومی بیا پیش بعد .

7. این کاربر از jekob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه منظورم اینه که همون کتابی که فقط توش متن داره ( نه گرامر و...) رو بخونی اسم دقیقش رو نمی دونم ولی نویسندش دکتر کیاسالار هست از انتشارات شبقره

در ضمن اگه برای دینی بهت پیشنهادی ندادم به همون دلیلی هست که jekob گفت مسلما کتاب تست خوب تو بازار هست ولی برای شما که سومی زیاد به درد نمی خوره شما باید کتابی بگیری که بیشتر تشریحی داشته باشه برا امتحان نهایی
    کلا الان کتاب دینی می خوای چیکار؟ برام سوال شد چون فکر نکنم بچه های سال سوم به کتاب تست برای دینی نیاز داشته باشن ( حالا ریاضی یا فیزیک باشه آره ولی دینی؟!)

9. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali™'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینجا کسی "عربی تخته سیاه" رو داشته ؟

به نظرتون این کتاب واسه 70% کافیه ؟ چون تستاش کمه ولی سختن و نکته دارن ! (تست آبکی نداره...)

خودم اصلا حوصله عربی خوندن ندارم و هفته ای هم 3 ساعت بیش تر نمی خونمش!

داره خودمونی میشه Ali™'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چند تا پست اخیر رو خوندم ! نگاه کنید دانش آموزای سال سومی ! از سال سوم واسه کنکور شروع نکنید !

اولا : مطالب درسی فرار هستند و تمام زحماتتون بر باد میره.
    دوما : وقتی رفتید پیش دانشگاهی و به ماه های بهمن و اسفند اصلا انرژی درس خوندن ندارید و کاملا بی انگیزه میشید !

خلاصه از من گفتن بود. بهترین زمان اوایل تابستون هست که امتحانات نهاییتون رو هم دادید.

========

انتشارات دریافت ! سایتش رو سرچ بزنی پیدا می کنی.

اگه سال سوم هستید، دایره لغات شما در حدی نیست که بخواید Reading بخونید. مهارت Reading خوندن رو بهتره از پیش شروع کنید که کتابش هم کاملا بر همین Base هست.
    3-بعد یه سوال دیگه: لغت ها فقط از کلمات آخر کتاب میان یا از اونایی هم که تو متن هست و معنی نشده هم میدن؟
    خب بچه ها یه سوال دارم
    فقط لغات ته کتاب ادبیات و لغت هامون کافیه برای کنکور؟
    من فقط مبحثی خوندم و میخونم ادبیاتو .لازمه متن کتابم بخونم؟
    سوالات کنکور استاندارد هستند، فقط از بخش آخر کتاب میاد. (می تونید سوالای سال قبل رو چک کنید تا خیالتون راحت بشه ! ) مگر دانشگاه آزاد بخواد ابتکار به خرج بده و از داخل متن بیاره.

دوستان برای قرابت فقط کتاب دکتر سبطیه؟
    من هر چی میخونم هیچ چی ازش نمیفهمم البته فک کنم برا سال سوم و چهارمی ها نوشته ولی من از الان میخوام اگه بشه این قرابت رو کامل کنم چون خیلی بم گیر میدن
    همچنین تو تست ها هم اصلا تست های قرابت رو نمیتونم بزنم چی کنم؟
    کتاب هامون سبطی سطحش خیلی بالاست.(مخصوصا تستاش که خیلی سخت اند) به نظر من حتی به درد سال سوم ها هم نمیخوره. فقط واسه پیش ها خوبه که تو آزمون هم شرکت می کنند. کلا هر چی بالاتر بری درکت از شعر و نثر بیش تر میشه.

به نظرم املا و بخشی از زبان فارسی رو بزارم کنار بهتره ولی لغت و تاریخ ادبیات رو حتما میخوام بخونم.(با قرابت زیاد مشکلی ندارم)
    البته اگه سوالی از شیوه بلاغی یا مثلا شاخص بیاد میشه تو کنکور زد ! ولی شمارش واج ها و ساختمان فعل و اسم سوالای بسیار مسخره ای هستن که در اکثر موارد هم جواباشون عاشقانه هست ! (یعنی هر چی طراح سوال بگه ! )

12. این کاربر از Ali™ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

نه منظورم اینه که همون کتابی که فقط توش متن داره ( نه گرامر و...) رو بخونی اسم دقیقش رو نمی دونم ولی نویسندش دکتر کیاسالار هست از انتشارات شبقره

در ضمن اگه برای دینی بهت پیشنهادی ندادم به همون دلیلی هست که jekob گفت مسلما کتاب تست خوب تو بازار هست ولی برای شما که سومی زیاد به درد نمی خوره شما باید کتابی بگیری که بیشتر تشریحی داشته باشه برا امتحان نهایی
    کلا الان کتاب دینی می خوای چیکار؟ برام سوال شد چون فکر نکنم بچه های سال سوم به کتاب تست برای دینی نیاز داشته باشن ( حالا ریاضی یا فیزیک باشه آره ولی دینی؟!)
    برخلاف اختصاصی هام عمومی هام ضعيف هست! نمره حسابانم از سخت گيرترين معلم شهر 20 هست اما دينی 15!! عربی 16!!
    بعد از خوندن کتاب و جزوه وقت اضافه ام رو برای تست زنی ميذارم برای همين ميخوام

داره خودمونی میشه saeed24i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دانشگاه

پيش فرض

تاریخ ادبیات فقط و فقط تخته سیاه. کلک معلم رو می خوردش. کم حجم و جالب و رنگی و خنده دار

15. این کاربر از saeed24i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت tkh368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دیدم پست قبلی طولانی شد، گفتم این را جدا بنویسم. مدیر محترم اگر صلاح دونستند ادغام کنند! ممنون

●● دین و زندگی ●●

این هم قسمتی از کتاب:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کتاب مشترک همگان و کانون هم ظاهرا کتاب خوبی هست. ولی من اطلاعی ازش ندارم (چون جدیدا منتشر شده).

●● زبان انگلیسی ●●

پیشنهاد می‌کنم فایل زیر را که مربوط به کتاب کم‌حجم و مقوی زبان انگلیسی هست ببینید:
    کد:
    انتشارات خیلی سبز هم بالاخره کتاب Reading خودش را منتشر کرد. قسمت‌های از کتاب را می‌تونید از لینک زیر بخونید:
    کد:

●● مشاوره و برنامه‌ریزی ●●

! دانلود قسمتی از کتاب:
    کد:
    برای دفتر برنامه‌ریزی هم دفتربرنامه‌ریزی قلم‌چی

احتمالا ادامه داشته باشه! ببخشید...!
    این لینک ها مشکل دارن لطفآ مجددا قرارشون بدین ممنونم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •