من قبلا يه پچ نصب كردم و الان كه دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ) را دريافت كردم و نصب كردم هيچ تغييري در بازي نديدم !!!
بايد اون 32 مگي رو هم دريافت كنم ؟
من قبلا يه پچ نصب كردم و الان كه دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ) را دريافت كردم و نصب كردم هيچ تغييري در بازي نديدم !!!
بايد اون 32 مگي رو هم دريافت كنم ؟
میشه بیشتر توضیح بدی
من نسخه فارسی اش که مال شرکت newteach است را دارم
چطوري ميشه بازيكناي جديدي كه ميسازيم بتونن دريبل زيداني بزنن , من از برنامه PES_2009_Editor_v2.4 استفاده كردم تيك CR7 Drible و flip-flap را هم زدم ولي بازيكن چنين قابليتي را بدست نمياره .
کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟ یا حد اقل یه برناه دیگه برای هک بیکام لجند بگید.
سلام دوستان
از بازي هاي ملي چه زماني ميشه خداحافظي كرد ؟ يه توضيح كوتاه بديد لطفا
خب دوست عزيز دريبل زيداني رو كه همه ميزنن
اما مثلا حركات مخصوص مثل حركت كارلوس توز رو نمي توني انجام بدي
اونا مخصوصه همون بازيكنه
یه مشکل برام پیش اومده و انم اینه که من در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان و در international leagueهفته 14 مشکل بیرون پریدن دارم میدونم اینجا گفتین راه حلشو اما نمیتونم 700 صفحه رو بخونم شرمنده
دوباره ميپرسم لطفا جواب سوال منو بديد :
چطوري ميشه بازيكناي جديدي كه ميسازيم بتونن دريبل زيداني بزنن , من از برنامه PES_2009_Editor_v2.4 استفاده كردم تيك CR7 Drible و flip-flap را هم زدم ولي بازيكن چنين قابليتي را بدست نمياره .
يك گل كه تو bal زدم براتون ميذارم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله و همينطور اديت فايلي كه گذاشتم رو هم بايد دانلود كنيد البته پچ 1.20 و كركش رو هم دانلود كنيد بهتره
شما به لينكي كه توي امضام هست بريد 2 تا لينك اولي رو دانلود كنيد(پچ 1.20 كونامي و كرك مخصوص ورژن 1.20) ديگه اين مشكل براتون پيش نمياد البته با سيو هاي قبلي بايد خدافظي كنيد ولي در عوض بعد اين مشكل خرابي سيو رو توي مودهاي bal و ml و cl يا lc پيش نمياد
گزينه هاي دريبلينگ و تكنيكال دريبلر رو هم فعال كردي؟
سلام من میخوام فیافه خوش تیپمو توی پی اس در اجند وارد کنم ایا برنامه ای هست بشه بهتر خودمو طراحی کنم و راحت هم باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)