تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 705 از 1138 اولاول ... 205605655695701702703704705706707708709715755805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,041 به 7,050 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا جايي كه من ديدم،تقريبا روي اكثر موتورهاي 8 جي ام از نوع دو دهنه استفاده كردن. منظورم بيشتر كامارو هاي 8 كه وارد شده بود و ظاهرا از نظر شتاب و كشش تفاوت كمي با نمونه هاي 4 دهنه داشته و بخاطر همين از اين نوع كارب بيشتر استفاده ميشد.
    حتي روي بليزر و پيكاپهاي هشت هم دو دهنه ديدم( كه در مواردي هم 4 دهنه بود)
    اما از طرفي توليدات 8 داخل كشور همگي از كارب 4 دهنه استفاده ميكردن( مثل بيوك و كاديلاك) و اين به نوعي روي وضعيت تجربه كاري مكانيكها تاثير ميگذاشت چون بيشتر با نمونه 4 دهنه سروكار داشتن تا دودهنه.
    روي كامارو خودم هم بطور فابريك 2 دهنه سوار بود كه بخاطر مشكلات زيادي كه داشت ناچارا با 4 دهنه تعويض كردم( سنگ موتور هم عوض شد)
    اون زمان نمونه 2 دهنه نو حدود 150 تومان قيمت داشت ( سال 80) و يه 4 دهنه دست دوم كامل و سالم حدود 50 تومان كه با توجه به فراواني قطعات يدكي 4 دهنه ترجيح دادم از اون استفاده كنم.
    يكي از مشكلات بزرگ نمونه دو دهنه تنظيم اون بود كه بخاطر نبود اطلاعات كافي( و اينترنت!) واقعا دردسر ساز بود و ماجراها داشتم تا بتونم اون رو به يه تنظيم مناسب برسونم بخصوص اينكه نمونه اي كه روي ماشين سوار بود مشكلات زيادي داشت مثل جام كردن ساچمه پمپ شتاب و اب بندي نبودن دريچه هاي كفي.
    اگر اشتباه نكنم ظاهرا سوزن نداشت و تنها از دو ژيگلور در كف پياله براي تنظيم سوخت استفاده ميشد( شايد هم سوزن داشته اما مثل بعضي از نمونه هاي تك دهنه بدون نصب سوزن و صرفا با استفاده از ژيگلور در سايزهاي مختلف تنظيم سوخت انجام ميشد)
    فكر ميكنم اگر دو دهنه سوار كنيد مصرف خيلي بالاتر ميره و تاثير خاصي روي شتاب و كشش بوجود نمياد( بخصوص كه گفته بوديد طي يك تست شتاب با وضعيت موتور و گيربكس اورهال شده نتيجه خوبي گرفتيد)
    تصور ميكنم براي گرفتن بهترين نتيجه با كاربهايي كه در اختيار داريد شروع كنين و الان اوني كه بيشتر همخواني رو با نمونه اصلي نوا داره سوار و تنظيم كنين و طي چند مرحله آزمون و خطا پيش بريد و اگر در نهايت جواب درستي نگرفتيد به سراغ بعدي بريد چون خواه نا خواه قطعات دست دوم و غير اصلي و نبود وسائل نو آمريكايي باعث ميشه كه نتونيم در همان دفعه اول جواب بگيريم.
    كارب نو ممكنه واقعا اوني نباشه كه فكر ميكنيم ( تقلبي بودن و نداشتن وسائل اصلي و يا دست دوم بودن ) و در صورت خريداري كردن و نگرفتن جواب مناسب هزينه خيلي سنگيني متحمل شدين بدون اينكه نتيجه بگيريد.
    شنيدم بيشتر كاربهاي نو توي بازار ساخت چين يا تايوان بوده كه به نظر ميرسه همينطور باشه چون چندتا كارب نو ديدم كه هيچ اسم و نشان و شماره سريال و ساخت نداشت و ظاهرا ميشد طبق سفارش مشتري هر چيزي روي اون حك كرد!

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلام ، راستش میخواستم از شما اساتید کمک بگیرم ! ماشین های اسپورت داخل ایران از نوع امریکایی چیا هست ؟ مثل کامارو ؟ اگه بخوام یکیشون که از نظر فنی ردیف باشه بگیرم قدر پام اب میخوره ؟ بدنه و داخل مهم نیست ! چون میتونم بعدا باز سازیش کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست گرامي
    سوالي كه پرسيديد بارها و بارها اينجا عنوان شده و البته بطور فشرده و كلي هم جواب اون داده شده، كه اگر به صفحات قبل مراجعه كنيد حتما خواهيد ديد.
    البته لازم به گفتن هست كه پاسخ دقيقي به اين سوال نميشه داد چون صدها مورد در اين بين تاثير داره و هركدام هم بطور مجزا خودش يك مبحث جداگانه را شامل خواهد شد.
    در باره خودروهاي ماسل آمريكايي در ايران، بيشترين تعداد مربوط به دهه 70 ميلادي است و البته تعداد ماسلهاي واقعي بين اونها هم خيلي كم بوده و همين ارزش و قيمت اونها را بالاتر ميبره، چون ماسلها از نظر وضعيت موتور و گيربكس با نمونه هاي استاندارد و يا همان بيس و رده هاي ديگه تفاوتهايي دارند بخصوص در بخش موتور و گيربكس كه قدرت و شتاب بسيار بالاتري را دارا هستند.
    از نظر بيشترين تعداد، كامارو و در ادامه پونتياك قرار داشته و بعد از اونها با فاصله بيشتري، انواع فورد ماستنگ ( بيشتر مك وان) و بازهم با فاصله بسيار بيشتر از اين نمونه ها، انواع مدلهاي دوج، پيلموث، اولدزمبيل و تعدادي ديگه هست كه اين نمونه هاي آخر بسيار خاص و كمياب هستند.
    در مورد قيمت هم نميشه نظر قطعي داد چون در وضعيت كنوني و با توجه به مواردي كه باعث كم شدن تعداد اين خودروها در كشور شده،( پلاك قديم و جديد، بحث فرسوده و از رده خارج بودن، عدم انتقال سند به نام خريدار و ندادن پلاك ملي، ) قيمتهاي اونها هم بسيار متفاوت از قبل شده و در واقع قيمتها بر اساس وضعيت كلي خودرو و توافق بين فروشنده و خريدار تعيين خواهد شد. بطور مثال يك شورلت كامارو بيس مدل 1976 ( موتور 6 خطي، گيربكس سه يا چهار دنده دستي، بدون كولر و شيشه دستي) كه وضعيت مناسبي داشته باشه زماني بين 1.5 تا 2 قيمت داشت كه در حال حاضر گاهي تا 8 يا 10 تومان هم معامله ميشه.
    تعميرات و بازسازي اين اتومبيلها هم داستاني ديگه داره و هر بخش از اون بطور مجزا بايد با دقت و حوصله تعمير، سرويس و بازسازي شده تا با بهترين نتيجه مشابه نمونه اصل در بياد. داشتن دانش فني بالا و تجربه يكي از چيزهايي است كه بدون اون بايد هزينه هاي بسيار گزافي براي بازسازي پرداخت كنيد و البته نتيجه مطلوب هم نخواهيد گرفت.
    بخشهاي تزئيني اتومبيلهاي آمريكايي در سالهاي اخير بسيار كم و گران قيمت شده و داشتن يا نداشتن هر بخش در قيمت كلي خودرو تاثير زيادي داره.
    توصيه ميكنم تا جايي كه ميتونيد تجربه و دانش خودتون را در باره خودرو و بخصوص خودروهاي آمريكايي، تعميرات و بازسازي و ريزه كاريهاي اونها بيشتر كنيد و هر مطلبي كه در اين مورد هست را مطالعه كنيد. دربخشهاي مختلف همين كلوپ چيزهاي زيادي براي يادگرفتن وجود داره كه شامل تجارب و مراحل مختلف تعمير و بازسازي تعدادي از خودروهاي آمريكايي است و اگر دقت كنيد ميتونيد بطور مجاني از اونها استفاده كرده و ياد بگيريد.
    اگر خودرويي را مد نظر داشتيد ميتونين مشخصات و تصوير از بخشهاي مختلف اون رو اينجا بگذاريد تا بتونيم بهتر در مورد اون نظر بديم.

5. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

واقعا از جواب خوب و کاملتون و وقتی که گذاشتید ممنونم بله ، من تجربه اصلا ندارم ! باید همینی که شما میگید رو انجام بدم...بازم مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب دوستان کار بازسازی داشبرد که قبلا تصاویرش رو قرار داده بودم تکمیل شد.این داشبرد کاملا خشک و خراب شده بود و پر از ترکهای ریز و درشت شده بود که من با یک روش جدید (به کمک موم) بازسازیش کردم و یک نقاش ماهر هم رنگ فابریکش رو برام ساخت که بهش پاشیدم و بسیار عالی شد.ضمنا هزینه این بازسازی حدود 10 هزار تومان شد! [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

8. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بعد از استفاده از موم، چه مدت گذاشتيد تا كاملا خشك بشه؟
    چون معمولا مواد ناهمگون بعد از خشك شدن تغيير حجم ميدن( به علت كم شدن آب و روغن داخل موم و خشك شدن اون كم حجم ميشه) و اين باعث ميشه تا باز دوباره يك سري تركهاي جديد در محل استفاده از موم( در بين تركهاي قديمي) بوجود بياد.
    قبلا چند بار بطور محدود از اين روش استفاده كردم اما نتيجه مطلوب نگرفتم، البته شايد نوع موم مورد استفاده خوب نبوده و يا بايد داخل تركها رو با ماده اي ديگه كه بيشتر با فرم و بافت داشبرد هماهنگي داشته باشه پر ميكردم.
    اميدوارم نتيجه مطلوبي داشته باشه چون كلا بخش تزئينات داخل اتاق خيلي پر دردسر و هزينه بر هست، بخصوص كه ديگه انجام دهنده كار و استادي كه وارد به اين مسائل باشه به راحتي پيدا نميشه و خودمون بايد در اين قسمتها هم دست به آچار بشيم.

محفظه ميل لنگ آلومينيومي موتور دسنبرگ كه براي مصارف دريايي ساخته شده بود، 12 سيلندر خطي ( 1936)

موتور 24 سيلندر دريايي DUESENBERG با آرايش W داراي 6 ميل سوپاپ و 96 سوپاپ، 475 اسب بخار ( 1926)

كمپاني دسنبرگ سازنده تعدادي از خودروهاي لوكس پرقدرت در آمريكا (بيشتر در دهه هاي 20 و 30 ميلادي ) بود
    مدل J
    1930

DUESENBERG SJ LA GRAND DUAL CORE PHANTOM
    1935

10. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فکر کنم 6-7 ماه شد تا رنگش کردم و من هم به این نکته توجه داشتم و به همین دلیل در رنگ کردنش عجله نکردم.ضمنا علاوه بر پر کردن ترکها با بتونه سنگی مقدار 2 یا 3 میل لایه محکم موم روی سطح داشبرد قرار داره.

12. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به عنوان آخرین خرید در سال 92 دو تا لوازم که یکیش لازم و دیگری هم همینطوری :
    یک کویل که فروشنده ها تایید میکردن اصلی هست و بعضی میگفتن نو هست و بعضی میگفتن ریبیلت هست!!

خب حالا این هم کویل خودم که روش ارم delco remy حک شده بود.

این هم دو کویل کنار هم:
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

خب اینو داشته باشید....

این هم یک قطعه که مدتی بود دنبالش میگشتم:
    3 سیم دلکو که نمونه روی ماشین که فابریک هم بود و خیلی خیلی پوسیده شده بود:

و این هم نمونه فابریک و پوسیده و غیر قابل اعتماد و .....
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

خب اینا رو امروز نصب کردم اما:
    در نهایت تعجب کویل اصلا برق نداد و با 2 بار پیاده سوار کردن فهمیدم که کلا تعطیله!!!!
    کویل خودش رو بستم و استارت زدم و مثل ببر روشن شد.البته خرید کویل فقط برای رسیدن به جرقه های قویتر بود و فروشنده دوست عزیز اهوازی منه و خودش گفت اگه کار نکرد بعد تعطیلات بیار
    یه نمونه تایوانی هم بود که 10 تومان از این گرونتر بود ولی جنس نو بود .این 30 تومان بود .

سه سیم دلکو هم که تو بازار 35000 تومان قیمت داشت و من 23000 تومان پیداش کردم ولی انصافا ساخت فوق الاده ای داره و خیلی باهاش حال کردم.فرم سوکتش خیلی بهتر و مطمین تره.
    3 سیم دلکو هم عوض شد و موتور هم عالی روشن شد و بی مشکل کار کرد.

...............................................
    راستی یادم رفت بگم که عکسهایی که علی اقا در مورد موتورهای دریایی و مخصوصا اون ماشین لوکس (عکس پایینی)
    قرار دادن خیلی جالب و دیدنی بود.

برای همه عزیزان و هم قطاران آرزوی سالی خوب و پربار دارم.

14. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خازن دلكو را من بطور جداگانه ميخرم چون تعويض ساده تر از تعويض كامل با سيمهاي متصل به اون هست. اما در مورد كوئل فقط يه بار مشكل پيدا كردم اونهم زماني كه كامارو داشتم براي انجام كارهاي برق كولر به مدت زيادي سوئيچ باز بود كه باعث ايجاد خاصيت القايي در كوئل شد و چون موتور روشن نبود حرارت اون بشدت بالا رفت و باعث ذوب شدن چسب و شلاك عايق مابين سيمهاي سيم پيچ شد و از كار افتاد.
    ( اگر خواستيد براي مدت طولاني سوئيچ را باز بگذاريد، حتما سوكت برق كوئل را جدا كنين)
    نمونه دست دوم آمريكايي خيلي خوب جواب داد اما نمونه هاي نو كه گويا ساخت چين يا تايوان بود زياد رضايت بخش نبودن و قدرت جرقه زني چنداني نداشتن.
    كلا توي ماشينهاي آمريكايي به صرفه اينه كه يه كوئل ، دينام، استارت اضافه داشته باشيم تا زمان مورد نياز بلافاصله جايگزين بشه و نمونه خراب را سر حوصله و فرصت درست بكنيم، بخصوص استارت كه براي مدلهاي اتوماتيك خيلي حياتي هست.
    حتما يك مگنت هم بگيريد كه خيلي لازم ميشه و به همراه خازن توي داشبرد نگه داريد.
    از علائم ضعيف شدن و احتمال سوختن اين قطعه ،عطسه و ريپ زدن نابهنگام و خاموش شدن و وقفه كوتاه مدت در حين حركت هست كه نشان ميده احتمالا در چند روز بعد كلا خواهند سوخت و بايد بلافاصله جايگزين بشه.
    اگر زماني خازن دلكو سوخت و جايگزين نداشتيد، ميتونين با فشار دادن بدنه خازن و له كردن مختصر اون، بطور موقت دوباره از اون استفاده كنين تا به نمونه نو يا سالم دسترسي پيدا كنين.

Last edited by camaro lt; 19-03-2014 at 00:04.

16. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dmk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام و تبریک سال نو خدمت همگی دوستان

اگر براتون ممکن هست توضیحات مفصلی در مورد فیوز باکس نوا و عملکرد همه فیوزها که هر کدوم چه کارهایی انجام میدن
    بدین / مشکلی که چند وقتی هست گریبان منو گرفته اینه که چراغ هشدار کمربند یکسره روشن مونده و چراغ ترمز و چراغ خطرهام قطع و وصل میشن فیوزها رو تعویض کردم ولی درست نشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by dmk; 23-03-2014 at 00:43.

18. این کاربر از dmk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •