خوب میخونن اما ضریب هوشیشون دیگه به ما پسرا نمیرسه......... البته جسارت نشه به خانومای تایپک
![]()
خوب میخونن اما ضریب هوشیشون دیگه به ما پسرا نمیرسه......... البته جسارت نشه به خانومای تایپک
![]()
به امید خدا یواش یواش دارید تموم میکنیدااا زینب خانم( اسمتون رو از پروفایلتون دیدم
... سال پایینیه شما هستیم ، امین
)
میگم کارشناسی ارشد PNU ؟ یا به همین لیسانس بسنده میکنید ؟
دخترا بیشتر دلواپسی خوندن رو دارن تا پسرا ... پسرها خونسردن ماشاءاله مثل این محمدرضای خودمون ( محمد رضا نگران نباش مثال های کتاب رو خوب بخون ... ریاضی دبیرستانه ... یه نگاه کنی یادت میاد )
بهتون کجا بود ... درستش اینه که در طول ترم بخونیم و شب قبل امتحان کلا ریلکس ... باشه از این به بعد به همتون میگم :
درس انباشته کنا و شب امتحانیا
I LOVE YOU PNU![]()
سلام.جواب سواله قبلی رو کسی نبود جواب بده؟
به نظرتون پیامنور مکانیک مشهد (شهر خودم) بخونم یا برم ازاد کاشمر؟
از من میشنوی پیام نور بخون چون :
به نظرم بعد از سراسری بهترین گزینه هست ... تازه شهریه هم کمتره و به خانواده ات هم فشار نمیاد... و از همه مهمتر شهر خودت هستی و این واقعا یه امتیازه نسبت به سایر دانشجویی هایی که از جای دیگه میان
من حساب میکنم بچه هایی که مثلا از یه شهر دیگه ( همه هم استانی هستیم البته ) تقریبا 7-8 برابر هزینه میکنن واسه کرایه فقط
پیام نور هم باید بخونی خوب ... نه اینکه در آزاد یه جزوه بهت میدن و برو آماده شو واسه امتحان ... اینجوری به نظر من دانشجو نه تنها سطح علمیش بالا نمیره و یه عده رو بد بار میاره بلکه در آینده هم که فارغ التحصیل شد و به امید خدا خواست تدریس بکنه به مشکل برمیخوره ( البته سوءتفاهم نشه ... نه اینکه بگم پیام نوری ها خیلی خیلی خیلی باسواد میان بیرون )
از حق و انصاف نگذریم درسته پیام نور باید کل کتاب ها رو بخونیم ولی کتابهایی میدن بیرون که جامع هست و کار هر کسی نیست رشته های فنی ( بخصوص نرم افزار ) رو با کتاب درس بده ... غلط و بی نظمی زیاد داره کتابهاش ( البته غلط های نگارشی ، نه منطقی ) ولی حداقل یه چی یاد میگیری
Last edited by nits; 12-01-2013 at 22:13.
اول یه خسته نباشید به همه ی پیام نوری های گل بگم...ایشالا همتون تو امتحانا موفق باشید
راستش من حدود دو سال (حالا شایدم کمتر) میشه که دیگه پیام نوری نیستمولی نمیدونم چرا موقع امتحانا که میشه دوست دارم بیام اینجا و توی حال و هوای دانشجو ها قرار بگیرم
هر خطی که از احوالات شما میخونم دقیقا تداعی کننده شب امتحان برامه گرچه اون موقع خیلی سخت بود... کتابای سنگین... وقت کم....بعدشم سوالایی که معلوم نیست از کجا میانو ...
ولی به یاد آوردن اون خاطرات الان خیلی شیرینه
ایشالا یه روزم شما این شیرینی را حس کنید
دوست عزیز این چیزی که میگم کاملا نظر شخصی منه تا اونجا که من میدونم و از دوستانم که تو پیام نور بودن شنیدم
معمولا به خاطر ماهیت پیام نور، خواندن رشته های فنی تو این دانشگاه یه مقدار سخته
ولی این بازم خیلی بستگی به واحد داره.بعضی واحدهای پیام نور به شدت فعال اند و از خیلی واحدهای آزاد بهترن
پس قبل از هر چیزی در مورد واحد پیام نور یه تحقیقی کن
نوشابه زيادي واسه بدن خوب نيستا...خوب میخونن اما ضریب هوشیشون دیگه به ما پسرا نمیرسه......... البته جسارت نشه به خانومای تایپک
![]()
...صرفا توصيه سلامتي اينا بود
اگه خدا بخواد بله يه چند واحد ميمونه واسه ترم بعد(7 واحد به لطف دفاع مقدس)
امسال براي ارشد شركت نكردم ولي سال بعد احتمال خيلي زياد شركت ميكنم....
به اين بنده خدا گير نديد ديگه...درس خوندن منو ببينيد چي ميگيد
بله ادم هميشه درستش رو مي دونه ولي به ندرت بهش عمل ميكنه
اين وصف به جز ترم اولم كاملا شرايط درس خوندن دانشگامو نشون ميده
البت اينا بداموزي داره شماها نخونيد...
امیدوارم فردا (که یعنی دیگه امروز)نتایج رو بذارن
ممد مگه امتحان نداری ؟ برو بخواب دیگه
هیچ کتابو باز نکردم دلت خوشها
اگه نظر منو بخوای ، هیچی بلد نیستی . اصلا نرو سر جلسه ... غیبت در امتحان میخوری و اون درس رو میفتی ... لااقل رو معدلت تاثیری نداره .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)