دوستان چطوری میشه صفحه ای که از یاهو بعد از لوگین یاهو مسنجر میاد رو غیر فعال کرد؟؟؟
دوستان چطوری میشه صفحه ای که از یاهو بعد از لوگین یاهو مسنجر میاد رو غیر فعال کرد؟؟؟
کردم ولی باز پیغام میده.تاثیری نداشت
سلام
میتونین آنلاین وارد شین و برای یک آی دی خاص (مثلا شما) آفلاین باشین!
روی آی دی که میخواین براش آفلاین باشین کلیک راست کنین و Stealth Settings رو به Appear Permanently Offline To... تغییر بدین!
با این کار فقط برای اون طرف آفلاین هستین!
سلام دوستان
همونطور که می دونین یاهو مسنجر 11 آرشیو چت ها رو بصورت آنلاین تو سرورهای خودش ذخیره می کنه..
چند هفته اول که نصب کردم خوب بود...الان یک هفته هست که آرشیو لود نمیشه...چرااااااااا؟
حالا تیکه این گزینه رو بردارید
show yahoo! messenger insider
و ok کنید
سلام دوستان
چند وقتیه vpn که کانکت میشم یاهو مسنجر کار نمیکنه یعنی اگه sign in کنم بعد مسنجرو باز کنم میاد بیرون ، مشکلش چیه دوستان؟
بعضی مواقع هم که vpn کانکت نیست sign in نمیکنه مشکله این یکی چیه؟!
مسنجرم ورژن 11
سلام
چند وقت پیش در مورد راه اندازی وب کم پرسیدم یکی از دوستان لطف کرد
این صفحرو معرفی کرد
من هم رفتم ولی خوندم چیزی ازش نفهمیدم که باید چکار کرد که راه بیفتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه
مرسی
من اینترنت 128 مخابرات دارم . کسی از دوستان تونسته با مخابرات ودیو کال داشته باشه !؟منظورم سرعت مناسب و همچنین وب کم البته ناگفته نمونه برخی از شرکت ها پورت های صوتی و تصویری یاهو مسنجر رو بستن و برای استفاده از اون ها باید از وی | پی / ان استفاده کرد
ورژن رو هم که گفتید یکی هست پس نباید از نظر نرم افزاری مشکلی داشته باشید
وقتی یاهو مسنجر رو کانکت کرده باشید و بعد وی | پی / ان رو بزنید مسلما باید دیسکانکت شید چون ip aما عوض شده و یاهو مسنجر با ip جدید باید به سرور وصل بشه
در مورد مشکل دوم هم اگر اینگونه هست که حتما باید وی | پی /. ان رو اکنکت کنید تا یاهو مسنجر وصل بشه باید بگم که این مشکل 90% مواقع برمیگرده به اون شرکتی که ازش اینترنت گرفتید که پورت های مسنجر رو براش محدودیت قائل شده البته ناگفته نمونه که تو تنظیمات یاهو مسنجر هم باید دقت کنید که تو قسمت پرو / کسی ip ست نکرده باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)