با سلام
یک فایل تایپ شده در ورد 2003 داریم که تعداد صفحاتش زیاداست و همه صفحات دارای hederهستند حالا می خواهم چندتا از صفحات این متن را بدون heder و شماره صفحه باشه خواهخش می کنم کمکم کنید و ضمنا توضیحات کامل و دقیقی دراین مورد به من بدهید
با سلام
یک فایل تایپ شده در ورد 2003 داریم که تعداد صفحاتش زیاداست و همه صفحات دارای hederهستند حالا می خواهم چندتا از صفحات این متن را بدون heder و شماره صفحه باشه خواهخش می کنم کمکم کنید و ضمنا توضیحات کامل و دقیقی دراین مورد به من بدهید
تعداد نمودارهام زیاده و همه را وارد word کردم.
حالا می خوام ببینم میشه همینجا درستشون کرد.
می خوام گوشه های گرد بندازم دور کادر Border آبی رنگ.
توی تنظیمات یک گزینه Round داره ولی کار نمی کنه.
مثل این می خوام بشه :
![]()
Last edited by drim_w3; 03-01-2012 at 11:53.
خواهش میکنم. و شرمنده که اینطوری شد.
مکان قرار گیری این نرم افزار تو شاخه Windows و به نام KeyChanger هست که میتونی اون رو از اونجا برداری و با یه بار ریستارت کردن ویندوز فکر کنم برگرده به حالت قبل.
البته دقیقا نمیدونم چون هیچ وقت نخواستم این رو حذف کنم
چون نرم افزار خیلی خوبیه به نظرم.
و اگه رو آیکنش در قسمت Notification area کلیک راست کرده و Keyboard رو انتخاب کنی حالت صفحه کلید عادی و اگه Shift+Key رو فعال کنی میتونی این قسمت با حالت گرفتن کلید شیفت رو ببینی و در هر دو حالت میتونی صفحه کلید رو به دلخواه خودت تغییر بدی. کافیه روی هر کلیدی که خواستی کلیک کنی و از لیست اونی رو که خواستی انتخاب کنی و ... .
سلام
به این پست نگاهی بنداز
پاسخی که برای دومین نفر نوشتم رو دقیق بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
چه تنظیماتی رو باید انجام بدم که هر وقت متنی رو از اینترنت تو ورد کپی میکنم، فونتش Tahoma و فونت سایزش 16 باشه؟
پیشاپیش از راهنماییهاتون تشکر میکنم.
سلام دوستان
چه تنظیماتی رو باید انجام بدم که هر وقت متنی رو از اینترنت تو ورد کپی میکنم، فونتش Tahoma و فونت سایزش 16 باشه؟
سلام. میخواستم بدونم میشه در مورد یک جدول در word فقط چندتا خط اون جدول رو پاک کرد؟ نه کل ردیف یا ستون رو. امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.
برای پاک کردن یک ردیف از جدول-چند ستون یا فقط چند سلول از جدول فقط کافیه محدوده مورد نظر راانتخاب کنید(بادرگ کردن) >>راست کیلیک>>Delete cells.. راانتخاب کنید
کسی از دوستان در این مورد اطلاعی نداره ؟
توی سورت الفبایی حرف "آ" بعد از "ا" می آید
و کلماتی که اولش با " ال" شروع می شه تو حرف "ل " سورت می شه مثل الهه یا الان و ...
راه حلش چطوری که دو مورد بالا تغییر پیدا کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)