تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 705 از 2403 اولاول ... 20560565569570170270370470570670770870971575580512051705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,041 به 7,050 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینم از اوضاعه این لحظه، که اگه پینگ پایینتر می بود و نوسان نمی داشت می ارزید به ماهی 20 تومن ولی حیییییییییییییییف......
    البته بگما الان میانگین سرعت تو دنیا نزدیک 8مگابیت ولی برا ما نهایتش 1مگابیت اونم اگه چه طور بشه 1مگابیت بشه.

2. این کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام بچه ها توی اکانت های جدیده اندیشه به نظر من 128 8g از همه بهتره چون هم سرعتش بالاست هم حجم زیادی داره توصیه می کنم یه بار امتحانش کنید
    بله منم همین سرویسو دارم ولی اگه یه 10gb هم به سرویساشون اضافه کنن خیلی بهتره.

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله منم همین سرویسو دارم ولی اگه یه 10gb هم به سرویساشون اضافه کنن خیلی بهتره.
    آره منم فکر می کنم اگه 10 بود بهتر بود اگه حجم هم قیمتش بیاد پایین بازم خوبه چون 2 گیگ بخوایم بخریم 5000 تومنه بازم فکر کنم زیاده بهتر اینه که از مدیره اندیشه بخوایم تو رو خدا حجمو هم ارزون کنه

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آره منم فکر می کنم اگه 10 بود بهتر بود اگه حجم هم قیمتش بیاد پایین بازم خوبه چون 2 گیگ بخوایم بخریم 5000 تومنه بازم فکر کنم زیاده بهتر اینه که از مدیره اندیشه بخوایم تو رو خدا حجمو هم ارزون کنه
    من فکر میکنم که بزودی کم میکنن چون حالا که قیمتا رو رو آوردن پایین دیگه با 2 گیگ 5000 تومن تناسب نداره مثلاً فاصله 128 3 گیگ با 128 5 گیگ 4000 تومنه در حالی که قیمت 2 گیگ حجم اضافه 5000 تومنه

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

نامحدود همیشه سرعتش کمتر از حجمیا بوده
    شاید شما هم جز اون چند نفری بودید که به لطف اشتباهات اپراتورهای شرکت پرنده خوشبختی رو شونتون نشسته بودو داشتید از سرعت بالا بهره میبردید.
    و گرنه دلیل اینکه قیمت سرویس نامحدود از محدودها ارزونتر هست اینه که سرعت سرویس های محدود بیشتراز نامحدودهاست.
    نه جناب Mailer، اشتباه اپراتور و پرنده خوشبختی و از این خبرا نبود و خود مسئولین اندیشه به این مسئله کاملا واقف بودن، بهار و تابستون هرکی سرویس نامحدود داشت سرعتش رو 120 بود، اشتباهی رخ نداده بود، فقط یه مدت 5-6 ماهه حال دادن به مشتریا بعد دیدن مشتری ها هم رحم نمی کنن دوباره سرعت رو آوردن پایین!

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من فکر میکنم که بزودی کم میکنن چون حالا که قیمتا رو رو آوردن پایین دیگه با 2 گیگ 5000 تومن تناسب نداره مثلاً فاصله 128 3 گیگ با 128 5 گیگ 4000 تومنه در حالی که قیمت 2 گیگ حجم اضافه 5000 تومنه
    آره حق با شماست احتمالا درستش می کنن چون هماهنگ نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه جناب Mailer، اشتباه اپراتور و پرنده خوشبختی و از این خبرا نبود و خود مسئولین اندیشه به این مسئله کاملا واقف بودن، بهار و تابستون هرکی سرویس نامحدود داشت سرعتش رو 120 بود، اشتباهی رخ نداده بود، فقط یه مدت 5-6 ماهه حال دادن به مشتریا بعد دیدن مشتری ها هم رحم نمی کنن دوباره سرعت رو آوردن پایین!
    شایدم اینجوری باشه
    ولی در مورد اینکه جاهای دیگه دنیا سرعت 8 مگ و این حرفهاست یک فرق بسیار بسیار اساسی هست
    کپی رایت
    شاید تعداد بسیار بسیار کمی (به نسبت تعداد مشترکین ) اونجا باشن که ریسک جریمه شدن بخاطر کپی رایت رو بجون بخرن و با اون سرعت زیادشون دانلود کنن
    یعنی سرعت زیاده ولی چی میخوای دانلود کنی؟ اگه بگیرنت کمه کم 100000 دلار باید غرامت بدی
    ماعملا کپی رایت نداریم وبا همین 128 داغون بیشتر از اکثر اونوریا دانلود داریم

اما در مورد وب گردی فکر کنم 1مگ کافی باشه
    کپی رایتم که قربونش برن کسی به فکرش نیست. 1مگ ارزون شه فکر کنم فعلا شاد باشیم

9. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز MAILER راست میگه این شانسی هست شاید برای شما هم همین طور بود که فهمیدن سرعت را کم کردن.
    اکنون دوستان من با نامحدود 128 دارن با سرعت 130تا 150 دانلود میکنند.
    شما کجایه کارین.
    تست سرعت 727 با 256 نامحدود برای دوستان بد شانس:
    سرعت بین 50 تا 55.(15تومان با سرویس 128 نامحدود و سرعت 130 تا 150 کجا 35تومان با سرویس 256 نامحدود با سرعت 50تا 55 کجا)
    با تشکر.
    هادی

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1مگ ارزون شه فکر کنم فعلا شاد باشیم
    منم که راضیم به همین 1مگ ولی اگه همیشگی باشه و قیمت معقولانه. 2 مگم باشه خوشمون میاید(با لحن شاه بابا).

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آره حق با شماست احتمالا درستش می کنن چون هماهنگ نیست
    با سلام

این که میگید هماهنگ نیست اصلا منطقی نیست. چرا؟
    چون نیسانی سر کوچه ما با بلندگو داد میزنه

5کیلو پیاز هزارتومن
    کیلویی 500

خب قانونا باید کیلویی 200 باشه ولی چرا میگه 500 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •