سلام
با راهنمایی بچه های عزیز همین جا و آمار گرفتن از چند جای دیگه،امروز برای خرید Power shot sx210 راهی جمهوری شدم !
دلم خوش بود که چون مدل رو انتخاب کردم نهایتا سومین مغازه میرم و جنس رو میخرم،هیچی خلاصه،رفتم اولین مغازه توی پاساژ بزرگمهر قیمت داد بهم 330،دیدم خوبه قیمتش،اسم مغازه رو یادداشت کردم،رفتم فروشگاه بعدی،قیمت داد 345،گفتم مغازه بغلیت این قیمت رو میده،گفت برو ببین بدون لوازم هم بهت انقد میده یا نه،برگشتم رفتم مغازه قبلی گفتم این قیمتی که دادی با لوازم یا بی لوازم؟
گفتش ،این قیمت اگه میخوای باید کیف + رم 8 گیگ + محافظ صفحه هم از خودمون بخری !!!!
اومدم بیرون گیج تر از اول شروع کردم به گشتن،رفتم سراغ لوازم چانبی همراه با دوربین،چندجا پرسیدم گفتم شارژر همراهش کجاییه ؟ گفت ،ژاپنی !
دو سه جا دیگه گشتم دیدم چینیه،دوما چینی هم 2 جور داشت،یکی رنگ بدنه انگار از پلاستیک ضایعات بود یکی هم بدنش براق تر بود،معلوم بود کیفیت خوبی داره،یعنی تا حالا 3 جور شارژر دیدم !!!
بازم گشتم،احساسا میکردم به هیچ کدوم از فروشنده ها نمیشه اعتماد کرد
فروشنده ها هم ماشالله از موبایل میفروختن تاااا دوربین و شارژر و LCD !!!اصلا اطلاعات نداشتن،دو تا هم سوال میکردی فورا فشارشون میرفت بالا،انگار طلب دارن
رفتم توی یه پاساژ که الان اسمش یادم نیست،بیشتر فروشگاهای توش فقط دوربین داشتن،دومین فروشگاه رفتم،2 تا پسر جوون بودنآمار گرفتم واسه کنون 210،گفتم اوضاش چجوریه و اینا خلاصه
بهش گفتم از صبح چندجور جنس دیدم،گفت حالا یکی هم من بهش اضافه میکنم
.gif)
گفت میدونستی کلا 2 جور داره ؟ یکی سفارش کانادا و یکی هم سنگاپور ؟
گفنم نه :0
دو جور بسته بندی مختلف گذاشت جلوم،نوشته های روی بسته بندی ها فرق میکرد،گفتم حالا این 2 تا چه فرقی میکنن،گفت یکی سفارش کانادا و یکی سنگاپور،گفتم خوب توی قطعات چه فرقی میکنن،گفت کیفیت شارژر و باطریشون فرق میکنه،بهم نشون داد،شارژر یکی 220 و دیگری 110 بود که سریش هم فرق میکرد و باید با تیدیل وصل میشد،گفتم قیمتا چه فرقی میکنه،گفت اون سفارش آسیا 330 و اون یکی 350 !
نزدیک نیم ساعت هم برام در مورد این دوربین توضیح داد و با SX200 روشن کرد و مقایسش کرد،کاملا محسوس بود که کیفیت عکس sx200 بالاتره،خیلی شک کردم که کدوم رو بردارم،خلاصه بالاخره حرف زدیم،دیدم آشنا درومدیم،گفت هرکدوم رو میخوای بردار ببر،اگه دیدی راضیت نکرد بیا اون یکی رو ببر،منم سرتون رو درد نیارم 210 رو برداشتم،اومدم خونه !
امیدوارم تونسته باشم کمکی بهتون کنم توی خرید دوربین
حالا یه سوال
.gif)
به نظرتون همین رو نگاه دارم یا برم با sx200 عوض کنم ؟ خودشم میگفت 200 عکسش خیلی خوبه اما فیلمش ضعیف تر از اینه،مثلا ماکرو 200 واقعا 0 سانتی متر بود اما این حدود 5 سانت
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین