تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 705 از 2376 اولاول ... 20560565569570170270370470570670770870971575580512051705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,041 به 7,050 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

در پي رد شدن در آزمايش فني سايپا صورت گرفت
    خودداري بازيكن برزيلي از حضور آزمايشي در تمرين استقلال
    بازيكن برزيلي مدنظر كادر فني استقلال تهران، حاضر به شركت در آزمايش فني نيست.
    جذب يك مهاجم خارجي همچنان از برنامه هاي كادر فني استقلال است و در همين راستا يك مهاجم برزيلي براي حضور در تمرينات اين تيم معرفي شد؛ اما به دليل اين كه حاضر نيست آزمايش فني بدهد با بازيكنان اين تيم تمرين نكرده است.
    اين بازيكن قبل از سفر تيم سايپا به ازبكستان در تمرينات اين تيم شركت كرده بود و در آزمايش فني اين تيم مورد تاييد قرار نگرفت، همين امر باعث شد تا اين بازيكن حاضر نشود در تمرين استقلال به طور آزمايشي شركت كند.
    با توجه به شرايط موجود احتمال حضور قطعي اين بازيكن در استقلال كم است.
    وي سابقه حضور در ليگ دسته دوم برزيل را دارد و در فصل گذشته نيز فقط يك گل به ثمر رسانده است.
    در تمرين روزهاي گذشته استقلال بازيكني به نام داگلاس رودريگز از برزيل نيز شركت كرد كه وضعيت او مشخص نيست.
    اين بازيكن كه 26 ساله است فصل گذشته در ليگ دسته سوم ايتاليا بازي مي‌كرد و در سال هاي 2005 الي 2007 در سه تيم مختلف در ليگ هاي دسته سوم اسپانيا، تيم نوزدهم ليگ لهستان و ليگ دسته دوم سوئيس بازي كرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

غيبت تقي پور در بازي امشب
    طالب لو مشكلي براي بازي ندارد

مشكل مصدوميت دست طالب لو با تلاش كادر پزشكي استقلال حل شده و او مشكلي براي بازي امشب برابر راه آهن ندارد.هر چند شايعاتي به گوش مي رسد كه قلعه نويي با توجه به در پيش بودن دربي به او استراحت دهد و از نامداري استفاده كند اما احتمال كمي دارد كه قلعه نويي اين ريسك را بپذيرد.
    ابراهيم تقي پور ديگر مصدوم اردوي آبي هاست كه بازي امشب را قطعا از دست مي دهد ولي حضورش در دربي به عكسي كه يكشنبه از پايش گرفته مي شود بستگي دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بسیج عمومی در استقلال
    حمله به راه آهن پیش از دربی

استقلال روزهای پر سرو صدایی را پشت سر گذاشت. تغییر ضرب الاجل در راس هرم مدیریتی باشگاه به امید ایجاد تحول اساسی اینقدر سریع انجام شد که جماعت فوتبالی هنوز از شوک این اتفاق بیرون نیامده اند. پیروزی 6 بر0 برابر استقلال اهواز هم البته در پذیرش بی شک و تردید مدیریت جدید بی تاثیر نبود و اما حالا آنچه مهم است در تداوم استارت موفقیت های استقلال خلاصه میشود. دیدار با راه آهن از هر منظری که مورد توجه قرار بگیرد به نوعی تحت الشعاع دربی خواهد بود. هر چند کسب 3 امتیاز این دیدار برای استقلال با روحیه اینروزها جهت بالا کشیدن در جدول و از هر حیث دیگری جنبه ضرورت یافته اما به هر حال ، خواسته یا نا خواسته این مسابقه تحت تاثیر دربی قرار می گیرد تا فاقد آن حساسیتی که باید، باشد. این اتفاق البته از نمای بیرونی اینطور جلوه میکند. چه بسا که در داخل تیم شرایط دیگری حاکم است.حاشیه های اطراف تیم امیر قلعه نویی به یمن ورود مدیر عامل جدید خیلی سریع رفع شد. مجتبی جباری با قول مساعد برای پرداخت مطالباتش در تمرینات حاضر شد و بعید به نظر میرسد قلعه نویی با نیمکت نشین کردن این بازیکن در مصاف با راه آهن –یعنی حداقل نه برای تمام بازی- این ماجرا را بیش از پیش ادامه دهد. به هر حال امیر قلعه نویی حالا دیگر ترکیب تیم برنده را پیدا کرده و طبیعی است این ترکیب دستکاری نشود. حضور وحید طالب لو هم بعد از رفع سریع مصدومیت همانقدر که برای استقلالی ها خوشایند است برای راه آهن که به شدت پیگیر اوضاع این دروازه بان بود نا امید کننده است. به هر حال استقلال با این اوصاف مقابل راه آهن قرار می گیرد تا در شرایطی که تیم از عزل مدیر عاما سابق کم وبیش استقبال هم کرده با ایجاد تحولات تاکتیکی نظیر بازی روی زمین و اسنفاده از توانمندیهای بازیکنان پا به توپ و البته از بین بردن فاصله بین خط دفاع و کمربند میانی شرایط جدیدی را تجربه کند. بسیج عمومی استقلال از مدیریت و تلاش آن برای حل مشکلات اطراف تیم گرفته تا نیمکت و بازیکنان برای تغییری که این تیم را به جایگاه ایده آلی پیش از دربی برساند روی نیاز مبرم استقلال به 3 امتیاز این مسابقه صحه می گذارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگر سه استقلالي را مهار كنيم،شكستشان مي دهيم
    مهابادي: قدم دنيزلي روي چشم
    با توجه به شايعاتي كه پيرامون حضور دنيزلي در راه آهن به گوش مي رسد ديدار امشب مقابل استقلال از اهميت زيادي براي داود مهابادي سرمربي جوان اين تيم برخوردار است.مصاحبه مهابادي با «جهان ورزش»را مي خوانيد.

*وضعيت تيمتان چطور است؟
    -ما در اين هفته تمرينات خوبي داشتيم و روي نقاط ضعف قدرت استقلال كار كرديم.

*چقدر از استقلال شناخت داريد؟
    -من فيلم 4 بازي استقلال را آناليز كرده ام،با تمام احترامي كه براي قلعه نويي دارم تفكراتش را به خوبي مي شناسم.روي 3،2 مهره كليدي استقلال كار كرديم كه اسم نمي برم و اگر آنها را مهار كنيم بازي امشب را پيروز مي شويم.

*استقلال در بازي قبلش 6 گل به ثمر رساند...
    -ما استقلال اهوار نيستيم و قطعا حريف سرسختي برايشان خواهيم بود.

*در مورد شايعه آمدن دنيزلي چه نظر داريد؟
    -من خيلي خوشحال مي شوم مربي بزرگي مانند دنيزلي به راه آهن بيايد.قدمش روي چشم.ولي من در صحبتي كه با انصاري فر داشتم او اين مسئله را رد كرد.

تركيب احتمالي راه آهن: آشنا، عليرضانورمحمدي، ايوبي، دهقان، رحيمي، مجيدنورمحمدي(پاشايي)، تقوي، ميختاريان، حقي،انتظاري و پينتوس

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ISN - امير قلعه نويى سرمربى استقلال طى اظهارنظرى گفت:
    بر روى كسب ۳ امتياز ديدار با راه آهن تمركز كرده ايم.وى همچنين اظهار كرد: نتيجه بسيار خوب بازى مقابل استقلال اهواز، شرايط تيم را تغيير داده است و پس از پشت سر گذاشتن روزهاى دشوار اكنون براى استقلال بسيار مهم است كه در بازى با راه آهن نيز پيروز شود.وى افزود: برخلاف عده اى من راه آهن را حريف آسانى نمى دانم، آنها سرمربى و بازيكنان جوان و پرانگيزه اى دارند، ضمن آنكه تمامى تيم ها در مقابل استقلال يا پرسپوليس با قدرتى ۲ برابر ظاهر مى شوند، ما تيم را طورى آماده مى كنيم تا موفقيت بازى استقلال اهواز را مقابل راه آهن نيز تكرار كند.قلعه نويى درباره بازگشت مجتبى جبارى به تمرين هاى استقلال نيز گفت: همان طور كه پيش از اين گفتم بازيكنان استقلال بايد صبور باشند، در هر صورت صحبت كردن در اين باره مشكلى را حل نمى كند و مهم اين است كه جبارى و ساير بازيكنان در تمرين حضور دارند. مسأله جبارى يك مشكل درون خانوادگى استقلال بود كه حل شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلا‌ل - راه‌آهن؛ ‌يك ايستگاه تا شهرآورد

گروه ورزشي - هفته هشتم ليگ برتر فوتبال در حالي امروز با ديدار دو تيم استقلا‌ل و راه‌آهن پيگيري مي‌شود كه در روز اول اين هفته، پنجشنبه شب برق شيراز با چهار گل مس كرمان را در هم كوبيد و صدرنشيني را بار ديگر با تفاضل گل بهتر نسبت به تيم‌هاي پيكان، پيروزي و ذوب آهن ، پس گرفت. ‌
    پيش از ديدار حساس هفته بعد دو تيم استقلا‌ل و پيروزي امروز آبي پوشان پايتخت اميدوارند با برتري برابر راهآهن بتوانند با آرامش و اعتماد بنفس بيشتري براي شهرآورد پايتخت برنامه ريزي كنند.
    قلعه‌نويي در رابطه با شهرآورد گفت: امروز قرار است به مصاف راه‌آهن برويم، بنابراين روي اين بازي تمركز كرده‌ايم، تمامي ديدارهاي ليگ سه امتياز دارد و به هر بازي بايد در موقع مناسب همان بازي فكر كرد. ‌
    سرمربي تيم فوتبال استقلا‌ل ادامه داد: نتيجه‌بسيار خوب بازي مقابل استقلا‌ل اهواز،‌شرايط تيم را تغيير داده است و پس از پشت سر گذاشتن روزهاي دشوار اكنون براي استقلا‌ل بسيار مهم است كه در بازي با راه‌آهن نيز پيروز شود. ‌
    وي افزود: برخلا‌ف عده‌اي من راه‌آهن را حريف آساني نمي‌دانم،‌آنها سرمربي و بازيكنان جوان و پرانگيزه‌اي دارند،‌ضمن آنكه تمامي تيم‌ها در مقابل استقلا‌ل يا پيروزي با قدرتي دو برابر ظاهر مي‌شوند، ما تيم را طوري آماده مي‌كنيم تا موفقيت بازي استقلا‌ل اهواز را مقابل راه‌آهن نيز تكرار كند. ‌
    وي درباره وضعيت بازيكنان استقلا‌ل تهران نيز گفت: به غير از تقي‌پور مصدوم، تمامي بازيكنان آماده هستند و تلا‌ش خود را در تمرين‌ها انجام مي‌دهند. در هر صورت اميدواريم مقابل راه‌آهن نيز پيروز شويم. ‌
    قلعه‌نويي درباره بازگشت مجتبي جباري به تمرين‌هاي استقلا‌ل نيز گفت: همان طور كه پيش از اين گفتم بازيكنان استقلا‌ل بايد صبور باشند، در هر صورت صحبت كردن در اين باره مشكلي را حل نمي‌كند و مهم اين است كه جباري و ساير بازيكنان در تمرين حضور دارند. مساله جباري يك مشكل درون خانوادگي استقلا‌ل بود كه حل شد. ‌

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبرپور و جباري روي نيمكت

تركيب احتمالي استقلال براي ديدار مقابل راه آهن مشخص شد

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران بعدازظهر امروز در زمين شماره دو مجموعه ورزشي آزادي به تمرين پرداختند.

به گزارش خبر گزاري فارس، تمرين از ساعت 30.14 در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي آغاز شد.
    ابراهيم تقي پور به دليل مصدوميت غايب بود.
    مجتبي جباري و پيروز قرباني با تاخير چند دقيقه اي در محل تمين حاضر شدند.
    امير قلعه نويي چند دقيقه براي بازيكنان در مورد ديدار روز آينده برابر راه آهن صحبت كرد.
    وحيد طالب لو دروازه بان استقلال چند دقيقه اي با علي نظري جويباري سرپرست تيم صحبت كرد.
    شوت به دروازه از مهم ترين بخش هاي تمرين امروز بود.
    دروزاه بان هاي استقلال نيز يك تمرين عجيب انجام دادند و با سر به توپ ضربه مي زدند.
    در تمرين امروز مشخص شد كه كادر فني استقلال براي ديدار با راه آهن تركيب زير را در نظر گرفته است:
    وحيد طالب لو، بيژن كوشكي، پيروز قرباني، پژمان منتظري، هاشم بيك زاده، خسرو حيدري، حسين كاظمي، يدا...اكبري، فابيو جان واريو، آرش برهاني و فرهاد مجيدي
    از نكات جالب تركيب استقلال نيمكت نشيني احتمالي سياوش اكبرپور و مجتبي جباري است، البته جباري به دليل غيبت هايش در هفته گذشته از تركيب اصلي بيرون مانده است.
    استقلال ساعت 20 شنبه در ورزشگاه آزادي به مصاف راه آهن خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

راه اهن يك تيم حرفه اي است
    امير قلعه نويي در مصاحبه با هورا اسپورت درباره بخشش جباري و همچنين بازي با راه اهن حرف هايي زد

مير قلعه نويي با يك تماس تلفني از سوي مجتبي جباري از خود نرمش نشان مي دهد و حاضر مي شود با وجود همه انتقاد هايي كه اين روز ها به رفتار جباري وارد است او را بار ديگر در تمرينات تيمش بپذيرد .امير قلعه نويي روز گذشته با هورا اسپورت گفتگو كرد ودر باره بخشش جباري و همچنين يازي با راه اهن حرف هايي زد امير ابتدا در باره دلايل بخشش جباري گفت:من براي نظم وانظباط ارزش والايي قايلم اما در موضوع جباري وقتي او با من تماس گرفت و گفت مي خواهم به تمرين بيا يم من پذيرفتم چون احساس ميكنم در مشكل به وجود امده مجتبي قصد تخريب تيم را نداشته است البته من به او گفتم مي بايست به احساسات وعواطف مردم احترام بگذاري و بي جهت تمرين را رها نكني استقلال به بازيكن بزرگي همچون جباري نياز دارد و او هم بايد اين موضوع مهم را درك كند .اميد وارم مشكلات دو باشگاه بزرگ استقلال و پرسپوليس حل شود و دولت بتواند براي اين دو باشگاه رديف بود جه تعريف كند.

قلعه نويي پس از ان درباره بازي با راه اهن حرف زد قله نويي راه اهن را يك تيم حرفه اي ناميد وگفت:راه اهن مربي بسيار با هوشي دارد اين تيم توانايي بازي با سيستم هاي مختلف را دارد و مي تواند يك حريف قدر براي ما باشد داود مهابادي مربي جوان راه اهن خيلي با هوش است ومي تواند استقلال را خوب اناليز كند در عين حال ما با شناخت مطلوبي كه از اين تيم داريم به دنبال خنثي كردن نقاط قوت اين تيم هستيم و مي كوشيم مثل بازي با استقلال اهواز در وازه اين تيم زا بار ها به خطر بيندازيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مشكلات مالي استقلال حل نمي‌شود
    نظري جويباري:
    بازي با راه‌آهن مهمتر از داربي است
    تا سه صبح با "جباري" صحبت كردم

سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازي مقابل راه‌آهن از داربي نيز مهمتر است.

علي نظري جويباري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تمام فكرمان بازي با راه‌آهن است و اكنون برنامه‌اي براي داربي نداريم، هر چند كه شايد اهميت بازي مقابل پرسپوليس براي تماشاگران بيشتر باشد اما، هر بازي تنها سه امتياز دارد و ما بايد سه امتياز ديدار مقابل راه‌آهن را كسب كنيم.

وي افزود: بازي راه‌آهن اهميت بيشتري نسبت به بازي مقابل پرسپوليس دارد چرا كه اين برتري پيش درآمد سه امتياز داربي است.

نظري جويباري درباره مشكلات مالي تيم استقلال تهران نيز گفت: مشكلات مالي استقلال و پرسپوليس كه هيچ گاه برطرف نمي‌شود اما، در تلاش هستيم تا در آستانه داربي كمترين حاشيه وارد تيم شده و بازيكنان در آرامش به كار خود ادامه دهند، به همين دليل واعظي آشتياني مبالغي را در اختيار بازيكنان قرار داد، همچنين پاداش برتري مقابل استقلال اهواز به آنها پرداخت شد.

جويباري درباره قهر كردن جباري از تمرين‌هاي استقلال نيز به ايسنا گفت: مجتبي بازيكن با شخصيتي است كه تماشاگران او را دوست دارند، در هر صورت سوء تفاهم‌هايي كه به وجود آمده بود،‌ برطرف شد، من تا ساعت سه صبح پنج‌شنبه با جباري صحبت كردم تا براي آمدن به تمرين‌هاي استقلال راضي شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيك‌زاده:
    هنوز با روزهاي خوب گذشته‌ام فاصله‌ي زيادي دارم

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

هاشم بيك‌زاده گفت: خودم از وضعيت خودم راضي نيستم و هنوز با روزهاي خوب خودم در گذشته فاصله‌ي زيادي دارم.

بازيكن آبي‌پوشان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي وضعيت استقلال گفت: پس از پيروزي پرگل برابر استقلال اهواز هم اكنون شرايط روحي بازيكنان نيز خوب شده است و آ‌نها شاداب‌تر و سرحال‌تر از گذشته تمرين مي‌كنند. با اين حال اين پيروزي نبايد باعث شود تا ما مغرور شويم. پيروزي پرگل برابر استقلال اهواز بايد فقط به اعتماد به نفس ما را بالا ببرد.

بيك‌زاده درباره‌ي وضعيت خود هم گفت: بايد از امير قلعه‌نويي براي اعتمادش به من تشكر كنم و بگويم كه تا حدود بسيار زيادي جواب اعتماد او را داده‌ام، با اين حال خودم از خودم راضي نيستم و هنوز با روزهاي خوب خودم در گذشته فاصله‌ي زيادي دارم. اميدوارم بتوانم با تلاش بيشتر به روزهاي خوب خودم بازگردم.

هافبك استقلال تهران درباره‌ي بازي با راه‌آهن هم گفت: اعتماد به نفس به دست آمده پس از پيروزي هفته‌ي گذشته كمك زيادي مي‌كند تا ما در بازي برابر راه‌آهن بهتر بازي كنيم. اميدوار هستم با آمادگي كامل در اين بازي پيروزي ديگري را بدست بياوريم و براي رقابت با پرسپوليس آماده‌تر شويم. ما براي بازي با راه‌آهن تنها تقي‌پور را به دليل آسيب ديدگي كه در تمرين‌هاي چهارشنبه برايش به وجود آمد، در اختيار نداريم. بقيه‌ي بازيكنان آماده هستند و بازيكن محرومي هم نداريم.

بيك‌زاده درباره‌ي داربي بزرگ پايتخت هم گفت: با همه‌ي آنكه گفته مي‌شود اين بازي حساس نيست، اما بايد بگويم كه اين بازي حساسيت خاص خود را دارد. اميدوارم اين داربي با همه‌ي داربي‌هاي گذشته فرق كند و تماشاگران بازي خوبي را تماشا كنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •