دوستان یه سوال داشتم.
اگر من یه هارد اکسترنال بگیرم و بازیهایی که الان رو هارد خود کنسول هست رو بریزم رو اون هارد اکسرتال آیا میشه بعده ها دوباره این بازیها رو هارد کنسول منتقل کرد و اجراشون کرد؟
دوستان یه سوال داشتم.
اگر من یه هارد اکسترنال بگیرم و بازیهایی که الان رو هارد خود کنسول هست رو بریزم رو اون هارد اکسرتال آیا میشه بعده ها دوباره این بازیها رو هارد کنسول منتقل کرد و اجراشون کرد؟
خیلی وقت پیش بازی کردم ولی تا اونجا که یادمه از اون 2تا عروسک که پیداشون کردی باید استفاده کنی
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
بلـــــــه
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
3.55![]()
یه سوال:اگه من مولتی من 2 رو نصب کنم میتونم باز هم نسخه های قبل رو نصب کنم مثلا" 1.17![]()
AS Team خودش از ریشه کپی هست .
برات UP میکنم
ویرایش :
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحمد جان MultiMan و بقیه برنامه ها HomeBrew هستن نه Hardware Update .
شما میتونی ورژن فعلی رو پاک کنی و ورژن های قبلی رو بریزی .
PSN : My Love
خيلي خوشحال شدم ، وصل شد ! آنلاين GT5 ، KZ3 , بقيه بازي ها هم نميشه به لطف نت ...
اگه Xbox LIVE مجانی بود بازم عاشق PSN بودین !؟
من كلا طرفدار آنلاينم ، فرقي واسم نداره ، User زياد باشه ، با نت درپيت ما هم بسازه حالا چه PSN باشه چه XBL ،![]()
آخه دیدم با اقتدار کامل نوشتین PSN : My Love گفتم حتما همینطوره .
وقتي كه دستم فقط به همين ميرسه ، بايدم با اقتدار كامل بگم ! من نيازم بازيه فقط ، هر چي كه برآورده كنه اينو راضيم ازش !![]()
آقا من god of ware:collection رو نصب كردم وقتي ميزنم بره تو بازي صفحه سياه مياد و هارد ديگه كار نميكنه انگار هيچي به هيچي؟شايد بايد eboot orjinal بازي رو كپي كنم؟اگه لينك دانلواد eboot orjinal بازي رو داريد لطفا بزاريد......
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
يك سوال ديگه آيا battlfield 3 براي ps3 اومده؟با فريموره 3.55 بالا مياد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)